Şimdi Ara

The Economist dergisinde Erdoğan resmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bu yaptıklarıyla ne mesaj veriyorlar acaba?

The Economist dergisinde Erdoğan resmi

• Öte yandan Türkiye diktatörlüğe geçiyor başlıklı haberleri.

http://www.economist.com/news/leaders/21720590-recep-tayyip-erdogan-carrying-out-harshest-crackdown-decades-west-must-not-abandon

Erdoğan'ı övüyorlar sanmayın yani.
  • Diktatörlük diyen bu ülkede kraliçe var. Meşrutî monarşi ile yönetiliyor. Ama biz milletin oyu ile başkan seçince diktatörlük.

Evete katkılarından dolaya Teşekkür ediyoruz İngiltere.
  • 2016 yılbası kapagında rte yoktu halbuki. The Economist dergisinde Erdoğan resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doknisot -- 13 Nisan 2017; 0:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustKiddinGG

Diktatörlük diyen bu ülkede kraliçe var. Meşrutî monarşi ile yönetiliyor. Ama biz milletin oyu ile başkan seçince diktatörlük.

Sen cidden İngiltereyi kraliçenin mi yönettiğini düşünüyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Sen cidden İngiltere' yi başbakanın mı yönettiğini düşünüyorsun?
  • quote:

Sen cidden İngiltere' yi başbakanın mı yönettiğini düşünüyorsun?

Evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok acaip

2016 da gideceğinden emindiler darbe ile ama galiba anladılar her planlarının tutmayacağını
  • reisin dünya lideri olduğunu kabulkskhgfshgsdf şaka şaka sadece sandıktan evet çıkacağını belirtiyorlar
  • İngilterenin monarşiyle yönetildiğini sananları görmemizi sağladı bu konu ne cahiller varmış be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Economist dergisinde Erdoğan resmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

çok acaip

2016 da gideceğinden emindiler darbe ile ama galiba anladılar her planlarının tutmayacağını

İçinde en ufak bi şüphe yok mu Tayyip Erdoğanın Amerika tarafından başa getirildiğiyle ilgili ciddi merak ediyorum senin fikrini
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

çok acaip

İçinde en ufak bi şüphe yok mu Tayyip Erdoğanın Amerika tarafından başa getirildiğiyle ilgili ciddi merak ediyorum senin fikrini

hangi sene için dediğine bağlı

2017 için yok
  • N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Kraliçe başbakanı öldürürse ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

çok acaip

2003te birinci olması başarılı bir belediyecilik, erbakanın geleneğinden gelmesi ülkenin zaten yönetim boşlugunda olması dolasıyla bence normal bir durum. Yonetim zamanında feto dolasıyla amerikanın yardımı oldugu acık.

• kraliçeye sorulursa karışıyor sadece onun dışında hiç bir yetkisi yok meclis fesih falan yok yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Kraliçe başbakanı öldürürse ne olur?

Tahttan indirilip hapse atılır. 8 yüzyıl önce derebeylerine benzer bir muamele yaptı diye sürgün etmişlerdi Kralı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 13 Nisan 2017; 1:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diktatörlük diyen bu ülkede kraliçe var. Meşrutî monarşi ile yönetiliyor. Ama biz milletin oyu ile başkan seçince diktatörlük.

Kraliçe kendi kurallarını halka dikte etmiyorsa, her yere polis gönderip üniversitelere seçilmiş rektör yerine yandaş rektör atamıyorsa, halkı cikarlari icin ayristirmiyorsa ben kraliçenin böyle bir iddiada bulunma hakkı olduğunu düşünürdüm. Kaldı ki kraliçenin görevi bile sembolik.

Edit: Uyarı üzerine ifade düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 13 Nisan 2017; 2:17:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diktatör demedim ki zaten. Nereden çıkartın bunu. Monarşi olan bir ülke hangi hakla seçimle başkan seçen ülkeye diktarörlük diyebiliyor dedim.
  • quote:

Bende diktatör demedim ki zaten. Nereden çıkartın bunu. Monarşi olan bir ülke hangi hakla seçimle başkan seçen ülkeye diktarörlük diyebiliyor dedim.

O zaman "diktatör demezdim" ifademi "diktatörlük olduğunu iddia etme hakkı olduğunu düşünürdüm" olarak düzelteyim. Uyarı için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.