Şimdi Ara

The Division ve The Crew'de İnternet Zorunluluğu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani internet istemiyordu konsollar ne oldu. Oyunlar istiyor ama. İşleri güçleri çakallık.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

quote:

Orijinalden alıntı: alike03

Bu neyi degisdirir ki sadece online icin alacaksan sorun yok fakat online oyunlar sevmedigim veya sevmeyen biri oldumu baska.
    Simdiki konsolarda bir Blacklight ve DC Universe ( ikiside parali idi) Ftp oldugunu düsünürsek
    bu yeni nesilde cok fazla online oyun olacagini da varsayarsak kaderleri Ftp olur en son.
    gel gelelim MMo oyunlarina yeni nesil.

The Division
    TitanFall
    Destiny
    Diablo 3
    The Crew
    Black Light yeni nesil sürümü
    Guild Wars 2
    The Edler Scrolls Online vs vs
    bu böyle gider artik.

Sonucda satin aldiginiz ve tuttmayan bir mmo elinizde patlayacak zaman + paranis cöpe gidecek üstüne üstlük oyunuda kepenk indirirler.
    nede olsa offline oyunlar arsivlik yapilip ilerde nostaji olabiliyor.
    kim hangisini oynayacak simdi
    rekabet varsa o yerde her sey makbüldür Ftp kacinilmaz Son :D

Blacklight F2P değildi. Ki F2P modeline geçen oyunlarda verdiğin paranın hakkını alıyorsun yine de.

• İnterneti olmayan fakirler konuya yazmasin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 24 Haziran 2013; 7:09:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ilk baş bende senin gibi düşündüm tepki gösterecektimki.Adamda haberini yapmış sonuçta.Bunu diyen o değilki ubisoft yetkilisi.burda mantıksız bir şey varsa oda mmo olarak tanıtılan oyun için sürekli bağlantı gereklimi diye soran kişilerde.Sormuşlarki ubisoft yetkiliside cevap vermek zorunda kalmış.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 24 Haziran 2013; 8:04:29 >
  • Oyun internet üzerinden oynanıyor zaten, şaşılacak ne var bunda.
  • The Division zaten mmo değil mi ? Kim sormuş internet gerekli mi diye ? -_-
  • Zaten bu oyunları single oynamak demek online bir oyunu single oynamaya çalışmak demek gibi birşey oluyor. Bırakın da böyle bir kaç yapımda online zorunluluğu olsun.

• Şaşıranlara şaşıyorum.
  • Yeni nesil oyunculuk daha sosyal bazlı gelişiyor hoş bir şey bence.
  • Bu iki oyun için zaten kafa karışıklığı var mıydı ki zaten MMO yapısında olacağı açıklanan oyunlardı Ubisoft'un patronu bence canı sıkılmış bende konuşayım diye konuşmuş bu Blizzard çıkıp WOW oynamak için internet bağlantısı şart demesi gibi bir şey olmuş.
  • Adamların her türlü önlemlerini iki kelamla kestirip atıyoruz.Tamam 2 ci el oyun kısıtlaması yok, tamam online zorunluluk yok. O zaman siz söyleyin korsanın önünü nasıl kesecekler. Bahsi geçen sistemler yeni oldukları için denemeden anlaşılacak gibi durmuyor. Sürekli diyoruz ki "daha güzel oyun yapsınlar ben orijinal alırım" iyide bunu sen diyorsun yanındaki adam "o kadar güzel değil ben korsan oynarım. Torrent akar" diyor.

Artık netin ekmek,su gibi olduğu gerçeği üzerinden hareketle firmalar projelerini yapıyor. Adamlarda farkında dünya genelinde İnternet stabil olmadığının. Ellerindeki en iyi olanaklarla sistem kurmaya yöneleceklerinden eminim. Burada ki yorumları gören de adamların 2 dandirik uygulamayı bize iteleyip de bizi kazıklayıp cebimizdeki paracıkları alacaklarını sanır. Arkadaşım her seferinde assasins'e ya da call of duty'e laf ederiz, ama yeni oyun çıkınca alırız.

Bir kaç gün önce gördük oyuncular olarak ne kadar güçlü olduğumuzu. Hala boş boş konuşmak neye yarar anlamıyorum...!!

• olması gerektiği gibi..

• oyun dünyası iyice multiplayer'a kaydı bu ne ya senaryo modlu oyunlar istiyoruz.

• Multiplayer sevmeyen biri olarak titanfall ve the crew den yediğim kazığı unutamayacağım.(bana 200 papele patladı) Bir de şaka gibi ikisini de aynı gün almıştım. Ağız tadıyla senaryolu oyun oynayacaktım halbuki . Allah akıl fikir versin korsana önlem alacağız diye yaptıkları işe bak.
  • lanet olsun online oyunlara
  • Merak ediyorum da bu online oyunlar internet kotasından ne kadar yerler? 4-5 saatlik bir oynama mesela? Grafikleri diskten yüklüyordur herhalde, internetten indirdiğini sanmıyorum ama internetten indirdiği dosyalar ufak boyutlu mudur yoksa 4-5 saatte bile 1-2 gb internet götürür mü merak ediyorum. Özellikle Destiny oyunu için.. Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.