Bildirim
The Dictator (2012) | Sasha Baron Cohen (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR
beklediğimden daha iyi çıktı
Masturbasyon yapmayı öğrendikten sonra elini ordan çekmiyor.
_____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM -
hiç beğenmedim bu filmi . az da olsa güldürür diye bekliyodum ama ... _____________________________ -
Bende filmi beğendim. Gayet eğlenceli olmuş. _____________________________ Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene !
Herkes Haddini Bilecek !
''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmektir.''
Ali Sami Yen,1905 -
Genel olarak "çok güldüm hayatımda izlediğim en komik film" gibi yorumlar yapılmış. Nedense bana koskoca bir balon gibi geliyor. _____________________________ -
hakikaten çok eğlenceli bi film..uzun zamandır bana bukadar kahkaha attıran film olmamıştı _____________________________
bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!! -
Sinemaya mı gelmiş? _____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
quote:
Orijinalden alıntı: alfa1802
hakikaten çok eğlenceli bi film..uzun zamandır bana bukadar kahkaha attıran film olmamıştı
eeee dedik o kadar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.135
Sinemaya mı gelmiş?
Aylar önce gelmişti.İnternetten izle.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hayret, bu konuya yorum yapmamışım.
Keyifle izlediğimi söyleyebilirim. En azından insanı sıkmıyor diyebilirim. (Yer yer güldürüyor da..)
Boş zamanınınz var ise rahatlıkla izlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 26 Ekim 2012; 19:32:27 >_____________________________ -
İzlemek gerek hemen girişimlere başlıyım bari
_____________________________ "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
Erol Büyükburç! -
quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.135
Sinemaya mı gelmiş?
Aylar önce gelmişti.İnternetten izle.
Vizyonda: The Dictator (2012)
diyordu diye hatırlıyorum. O yüzden yeni mi gelmiş diye yazdım, yoksa çoktan izledim.
_____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
ben beğendim filmi :) 1-2 sahne hoşuma gitmedi sadece. zaten izleyenler onların hangilerini olduğunu anlamıştır :) onlar dışında eğlenceli bi filmdi. _____________________________ -
Aladeen Mada****
Orijinalden alıntı: Hawaii
Aladeen Mada****
faka
_____________________________ -
yeni izledim gayet eğlenceliydi. güzel vakit geçirilebilecek bir film yapmışlar
_____________________________ -
Bu adamın filmlerine hayranım. Saçma evet ama kahkaha attırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kiminin yalnızlığı hastanın kaçışıdır; kiminin yalnızlığıysa, hastalardan kaçıştır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı