Bildirim
The Dictator (2012) | Sasha Baron Cohen (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nadpe
bu filmin hala altyazısının çıkmaması çok ilginç. 2 aydan fazla oluyor malum ortamlara düşeli..
Bluray ve dvd çıktı._____________________________ -
Bu filmin altyazısı hala çıkmadı mı? Neyi bekliyorlar acaba Türkçe altyazıda %89 bitmiş gözüküyor. _____________________________ Ey Ana!..
Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa...
Bırak uçsun! -
quote:
Orijinalden alıntı: d.eray
Bu filmin altyazısı hala çıkmadı mı? Neyi bekliyorlar acaba Türkçe altyazıda %89 bitmiş gözüküyor.
divxplanette çıktı..
Film mükemmel izlemeyenlere tavsiye ederim
_____________________________ -
amerikayı öven bir film daha
hiçte iyi bi film değil 4/10 ben kingsley cok düstü gözümde. _____________________________
”Işık, karanlık olmadan var olamaz. İkisinin de bir gayesi var.
Benim karanlığımın bir gayesi varsa o da bu dünyaya biraz denge getirmektir."

-
Bi ara bakarım merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bustercyl -- 11 Ağustos 2012; 12:34:52 >_____________________________
Pen Spinner
-
-
Akşam arkadaşla izledik baya güldük bence güzel filmdi _____________________________ -
Güzel filmdi, komedi filmi m güldürmüyor. Şahsen bir kere bile güldüğümü hatırlamıyorum ama sonuna kadar keyifle izletti film kendini. Edward Norton'un öyle bir espiride kullanılmasına üzüldüm
Ama o olmasa bir başkası yine olacaktı,spekülasyon dolu bir film neticede...Her neyse ben izleyin diyorum, oldukça keyif alırsınız filmden.
7/10_____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM -
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Fragmanını beğenmemiştim ancak çok iyi yorumlar var hemen listeme ekliyim
Bu konu da gördükten sonra izledim ben beğendim aşırı güzel olmasa da güldürdüğü yerler var
Mükemmeldi. 
_____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Güzel filmdi, komedi filmi m güldürmüyor. Şahsen bir kere bile güldüğümü hatırlamıyorum ama sonuna kadar keyifle izletti film kendini. Edward Norton'un öyle bir espiride kullanılmasına üzüldüm
Ama o olmasa bir başkası yine olacaktı,spekülasyon dolu bir film neticede...Her neyse ben izleyin diyorum, oldukça keyif alırsınız filmden.
7/10
+1 çok canımı sıktı o sacma sahne...._____________________________ -
İnternete düştü mü? Mamunda da yok. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
İnternete düştü mü? Mamunda da yok.
Olmaz olur mu hocam. zorrentz.eu dan indir_____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM -
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
İnternete düştü mü? Mamunda da yok.
Olmaz olur mu hocam. zorrentz.eu dan indir
Mamundaya baktım varsa bile bulamadım. Ama verdiğiniz yerden buldum iniyor şuan
Başlarda iyi gidiyordu. Wadiya'daki sahneler gayet güzeldi ama Amerika'ya falan gidince iyice bozuldu. _____________________________ -
Helikopter sahnesinde baya güldüm onun dışında vasat bir filmdi bence. _____________________________ PSN: YunusIEmre -
Çok hoş filimdi beyler , iyi geçirdi sonunda kapitalist ekonomilere 
_____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı