Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
90.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batman marvel değil dc comics karakteri

Neyse önemi yok mükemmel bir film olacağından eminim.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • batman dc commics in olması lazım ama severim şahsen bale geldikten sonra bence bu film kendini buldu

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

The Dark Knight (2008)

Çok karizmatik bir karekter,yüzünden piskopatlık akıyor.

Orjinalden alıntı: .Alp.

13 Gün kaldı...

Dehşet geliyor Batman, ilk günden gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

13 Gün kaldı...

Dehşet geliyor Batman, ilk günden gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynen hocam.

• ben biraz önce batman begins'i izledim iyice havaya girdim vallaha sabırsızlanmaya başlıyorum yavaş yavaş

• film Türkçe dublajlı olarakta gösterime giriyor işte filmi

Türkçe Seslendirenler :

The joker : erkan taşdöğen

Batman : rıza kara ağaçlı

devamı ve fotoğrafları şu adreste :

batman türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 16 Temmuz 2008; 16:51:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 16 Temmuz 2008; 17:12:16 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

film Türkçe dublajlı olarakta gösterime giriyor işte filmi

Türkçe Seslendirenler :

The joker : erkan taşdöğen

Batman : rıza kara ağaçlı

devamı ve fotoğrafları şu adreste :

batman türkçe

Türkçe olarak geliyorsa, İzmir'de 2-3 yere anca gelir artık altyazıyla..

• quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Christian Bale ilk filmde süperdi, prestijde de süperdi bakalım bunda nasıl olacak Bu arada hepsinin yönetmeni aynı kişi dimi ?

Evet C.Nolan
    Ayrıca Memento;The Prestige Filmleride Onun Eseridir
    Bu Arada Sakın Hata Yapıp Türkçe Dublajlı İzlemeyin Filmi The Joker I Türkiyede Seslendirecek Adam Tanımıyorum Ben

Devrimcilik Bir Çocuk Hastalığıdır.Genelde Orta Okulda Çocuklarında Kendini Belirten Hastalıktan Uzak Durunuz

• _____________________________

• Joker forever

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

• Of of of... Çok fena geliyor film...
    Abi bu film süper olucak

ilk 1080p indirdiğim film tam 8gb ile Batman Beginsti yok böle bir film ...
    aldım az önce biletimi sakladım

Abi Hans Zimmer ve James Newton Howard'ın Müzikleri yeter...

The Dark Knight (2008)
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Joker rolünü oynayan oyuncu ölmüştü değilmi bu son filmi galiba? Ya da ben mi yanlış biliyorum??

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Joker rolünü oynayan oyuncu ölmüştü değilmi bu son filmi galiba? Ya da ben mi yanlış biliyorum??

evet Heath Ledger'di...öldü..
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.