Şimdi Ara

The Da Vinci Code (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eleştirmenlerin beğenmediği filme mutlaka gidin .Onların beğendikleri harika bir başyapıt türünden laflar ettikleri filmlere ise sakın haa gitmeyin.

Film daha bugün gösterime giriyor ve eminimki çok iş yapacak...
  • LOTR bence bu konuda ayrı tutulmalı... Hakkını verelim ki film gerçekten güzeldi ama yine KİTABIN FANATİKLERİ ne kadar tat aldı filmden bilemem... Çünkü onun kitabı da vinci kadar taze değildi okuyucusu tabi ki çok fazlaydı onun ama da vinci kadar yeni bi kitap olmadıgı için insanların zihninde biraz eskimeye başlamıştı film burada o boşlukları doldurabildi ama da vinci den bunu beklemek imkansız. Kitabı çoğu okuyanda kitapta ki tüm olaylar hala tam olarak hafızalarda bu yüzden insanları tatmin etmek çok zor olacak bence...

Orjinalden alıntı: myze

eleştirmenleri hiç dikkate almayın bence. kitap harikuladeydi, filmini de kaçırmayın. böyle bir film sinemada izlenir.

bence de eleştirmenler halt etmiş film çok güseldi kitaptan eksik ya da fasla hiç bişe yoktu sıkıcı da deildi sadece bence o da Sophie rolü için daha kaliteli bir oyuncu bulunabilirmiş
    • Film hakkında izleyici yorumlarını bekleyeceğim.Eğer "Dünyalar Savaşı"nda olduğu gibi yorumlar gelirse yine gitmeyeceğim.

Arkadaşlar filme gidin görün.. Gerçekten güzel bir film olmuş.. Hiç sıkmıyor aksine sürükleyici..

Görsel olarak da baya uğraşılmış.. Oyunculara gelirsek Tom Hanks ve Jean Reno gibi iki usta var daha ne olsun..

Dediğim gibi siz eleştirmenlere bakmayın.. Bu arada film 2 saatten biraz uzun..

Hadi iyi seyirler..
    • Bugün 15:00 seansına gittim filmin , pek sevmedim filmi bi müddet sonra sıkıyor film , belki kitabını okumamam sebep olmuş olabilir.Ayrıca filmde Silis'ti sanırım adamın ismi mükemmel bi performans sergiliyor filmde , kendine eziyet ettiği sahneler fln , çok güzel yansıtıyor seyirciye duygularını ... Ama kısaca çok sevdim diğemem (dediğim gibi belki kitabını okusaydım , çok beğenebilirdim de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisk -- 19 Mayıs 2006; 20:08:15 >
      spoiler vermek istemediğim için film hakkında fazla konuşmayacağım ama filmde dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar bunu söyleyebilirim (izleyenler anlamıştır)

filmde eleştirilebilecek tek birşey fark ettim. Adam bazı dinleri sayarken şu şekilde saydı

yahudiler,hristiyanlar,paganlar,masonlar(her ne kadar tam din olmasa da) ve mısırlılar
      müslümanları eğer mısırlılar olarak kabul ettilerse ki burdan ben onu anladım tam bir ...(kelime bulamıyorum) olmuş

genelde film iyiydi ve gitmenizi tavsiye ederim
      // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
      Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
    • Arkadaşlar ben de bugün 11:00 seansına gittim.(Filmin ilk seansı)

Bence film çok güzeldi sürükleyici ve macera dolu bir film.Bir öğretmen var filmde,-izleyenler bilirler- ben filmde kim olduğu çözülene kadar bulamadım.Yani sonuna kadar merak içinde bekleyeceğiniz bir film.

Ve en son sahnede bir müzik var ki tüylerim diken diken oldu.Sanırım bu filmin müzikleri de HANS ZİMMER imzalı.Ayrıca The Last Samurai filminin müziklerini de bu insanoğlu yapmıştı.

KISACASI GİDİLMESİ VE GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR FİLM.(UZUN SÜRE DİVX İZLEDİKTEN SONRA BAYAĞI İYİ GELDİ BANA)

Filmin kurgusu ve dolu dolu olması, bir izleyici olarak beni çok mutlu etti. Film boyunca aklınızı kurcalayacak birşeyler sunuluyor ve kendinizi kaptırarak oyunculuk ve bilmecenin kalitesine hayran kalıyorsunuz..

Yine de pespembe bir tablo çizmek istemem, filme yakıştıramadığım birkaç sahne oldu. Salonda gülenler oldu ama ben onların yapılan yorumlardan etkilendiklerini düşünüyorum. Eleştirilerinin önemli olduğunu bildiğimiz bir yorumcu, Da Vinci Şifresi'ne "vasatın altında bir filmmiş" tablosu çizdiğinden, çoğu kişinin bu tür önyargılarla filmi izlemesi muhtemel ve bir o kadar da yanlış. Da Vinci Şifresi vizyonda olan filmlerden birkaç gömlek üstün ve kesinlikle izlenmesi gereken bir film..

değinmek istediğim diğer bir nokta da oyunculuk, neler beklendiğini bilemem ancak Tom Hanks ve Audrey Tautou'yu yerin dibine sokmuşlar, Ian McKellen'ı ise göklere sığdıramamışlar. Tom Hanks gibi harika bir oyuncu hakkında böyle yorumlar bence yanlış ki filmde gerçekten çok iyi performans sergilemiş. Audrey de en son gördüğüm Seviyor Sevmiyor filminden sonra daha da iyi bir oyuncu profili çiziyor filmde. Ian McKellen'ın oyunculuğu tabi ki yadsınamaz ancak canlandırdığı karakter filme soluk getirmesi gereken bir rol icap ediyor ve oyuncu da çok güzel bir şekilde bunu kaldırıyor. Performansının çok gözde görünmesi, canlandırdığı karakterden kaynaklanıyor kanımca.
      Sözün kısası, yere göğe sığdırılamayan Ian McKellen yanında Tom, Audrey hatta ve hatta Jean Reno oyunculuklarıyla göz dolduruyor. Filmin konusu ve kurgusu izleyiciyi koltuğa bağlayıp sonuna kadar zihin meşgul ediyor. Tekrar belirtiyorum, kesinlikle izlenmesi gereken bir film..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 19 Mayıs 2006; 21:38:00 >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Audrey Tautou hiç güsel oynamamış yaa başka oyuncu çok çok daa ii olurdu

Bugün de sinemaya izlemeye gittik, eleştirmenlerin kitap okuyormuş gibi hissettim cümlelerine hala anlam veremiyorum.

Film kötü değil, izlemeye değer.
    • Fena film değil. Ama şifrelerde bazen mantık hataları görünce insan sinir oluyor. Yıllar önce yapılmış bir kripteksteki şifre 10-15 yıllık yapıları tarif ediyor gibi geliyor bazen. Ya da ben tam dikkat edemedim.

Genel itibariyle tek nefeste izleniyor hiç sıkılacak (ve de düşünecek) vakit kalmıyor izlerken.

Keşşaf Cin Ruhu
    • Filmin hayal kırıklığı yaratmaması ve kaliteli çekilmiş olmasından ötürü, yapılan eleştirilerin bilnçli olduğu anlaşılıyor. Kitaba hemen hemen sadık kalınmıştır. Neredeyse kitaptan çevrilen bütün filmler gibi kitabın tadını vermese de kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerdendir. Ron Howard ününe ün katmıştır.
      http://www.imdb.com/title/tt0382625/
    • imdb deki oy istatistikleri çok komik.Böyle oranları görünce sinir oluyrum.%53si 10 üzerinden 10 vermiş,%18i 10 üzeirnden 1 vermiş.Daha az sapmalı dağılımlar daha anlamlı oluyor.http://www.imdb.com/title/tt0382625/ratings

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

imdb deki oy istatistikleri çok komik.Böyle oranları görünce sinir oluyrum.%53si 10 üzerinden 10 vermiş,%18i 10 üzeirnden 1 vermiş.Daha az sapmalı dağılımlar daha anlamlı oluyor.http://www.imdb.com/title/tt0382625/ratings

tamamen katılıyorum arkadaşım, %18 lik bir kısım 1/10 vermiş tamamen kasıtlı yapılmış birşey. 1 verilecebilecek bir film mi Da Vinci Code.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Ben kitabını okumamış bi arkadaşımla gittim filme o çok beğendi.Daha çok kitabını okuyanlar hayal kırıklığına uğradı bence ama söylenilenler kadar kötü değil izlemeye değer ne olursa olsun kadro süper bu yıldızlar bir daha hangi filmde bir araya gelirki.
    Git
    sonraki
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.