2008 MK muhabbetleri aklıma geliyor, çıktığı gün odaları karartıp bayıla bayıla DS oynamıştık hem de foruma SS atıp detayları övüyorduk. Birebir o zaman ki heyecanı yaşatıyor bu oyun |
The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cidden aynı his var bende de, büyük yükselmiş vaziyetteyim.
-
Türkçe dil desteği olmaması üzücü 😑
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen nasılsa cıktıgı gün begenmeyeceksin:)
-
god of war oynamadın mı melkor ustam
-
Beğenirim reis bu oyun efsane görünüyor 😁
haydi bakalım:)
-
-
Bu oyunu almak istiyorum ortak arıyorum PlayStation 4 Pri hak olmak isteyen bana PM atsın
Oynuyorum hala ama bitiremedim henüz. Ancak Ragnarök'a karşı 2018'deki heyecan oluşmadı bende.
-
Aldık bakalım, umarım güzel bir deneyim yaşatır. Dead Space Remake alacağıma her türlü bu oyunu almak mantıklı geldi.
-
Keşke türkçe dil seçeneği olsaydı ya merak ediyordum bu oyunu
-
Verdik bakalım ön siparişi beklemedeyiz 🥳🥳 sırada Forspoken ve Re4 var battık anasını satayım 😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesin yok mu?
-
oyunun dağıtıcısı pubg ama yok türkçesi
hatda oyun başta pubg evreninde geçecekti, oyunu yapanlar istemedi
-
Steamda gözükmüyor hocam tr dil yok herhalde.
-
Kings Elliot - Topicyoutube
Provided to YouTube by Universal Music Group Lost Again (Theme From The Callisto Protocol) · Kings Elliot Lost Again ℗ A Verve Forecast Release / A Vertigo Berlin Release; ℗ 2022 Verve Label Group, a division of UMG Recordings, Inc. and Vertigo Berlin, a division of Universal Music GmbH Released on: 2022-11-17 Associated Performer, Vocals: Kings Elliot Associated Performer, Synthesizer Programming, Keyboards, Programming, Producer: halfrhymes Studio Personnel, Mixer, Mastering Engineer: Joe Grasso Composer Lyricist: Anja Gmür Composer Lyricist: James Conway Ellis Composer Lyricist: Emelie Eriksson Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=qj4sWmdwbjQGod of war oynuyorum ama aklım bu oyunda yalan yok
bilimkurgu korku deyince olay bitiyor benim için; Glen Schofield a ve ekibine güvenim tam
-
launch trailer böyle olur ayakta alkışlıyorum
-
Oyun yapımcılarına neden Türkçe dil desteği vermediklerini sormak isterdim.. Altyazı koymak bu kadar zor olmamalı.. Bizi yok saymaları görmezden gelmerine tahammül edemiyorum..
Oyuna Türkçe Dil Desteği gelsin bende isterdim ama çok fazla diyalog ve derin bir hikaye olacak gibi de gelmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X