Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
16
Favori
32.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1x1

    Espriler niteliksel olarak çok iyi olsalar da çok az sayıdalar. Yarısını dün yarısını bugün izleyebildim. Övüldüğü kadar iyi olmadığını düşünüyorum şimdilik.

    1x5 (Yarısı)

    Ulan Amerika... Kendilerini eleştiriyormuş gibi yapıp YİNE YENİ VE YENİDEN aslında iyi insanlar olduklarına bağladılar. Yaklaşık 20 yıldır dizi izleyen bir insan olmanın verdiği tecrübeyle neredeyse kesin olarak doğru çıkacak olan bir öngörüde bulunabilirim: Sırtına Amerikan bayrağı bağladıkları Kaptan Amerika-Süperman kırması baş kötü karakter olarak gösterilen karakter, dizinin sonlarına doğru ''ASLINDA İYİ BİR İNSAN''a bağlamazlarsa ben ne olayım...

    Ben o çukurlara çok düştüm, artık yemiyorum sayın Hollywood...

    1x8

    Öngörüm tuttu sayılmaz. Ama işkence görmüş mazlum çocuk hikayelerine de girdiler. Diziyi beğendim. Ama dizi uzasın diye konulmuş sahneleri de hiç affetmedim ilerlettim. 2. sezonu merakla bekliyorum. Öneren arkadaşlarım sonunda çok şaşıracağımı söylemişlerdi ama zerre şaşırmadım. Homelander da Rebecca'ya tecavüz etmemiştir. Karşılıklı rıza vardır kesinlikle.

    Butcher...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 1 Mart 2020; 3:18:59 >




  • Komedi dizisi diye mi basladin,ne alaka espri olarak yorunlamak su diziyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten sağa sola saldıran insanların herhangi bir şeye sap olabildiklerini zannetmem. Kibar olmak sizden hiçbir şey eksiltmez ama çoğaltır. Gerçek hayatınızdaki niteliksel eksikliklerin verdiği hüznü dizi izleyerek aşmaya çalışmanızın sonuçları bunlar hep. Dizi, belgesel veya film; bunların hepsi insana çok şeyler katabilirler. Ama ana yemek her zaman kitaptır. Gelişmek için kitap okuyun ki, izlediğiniz diziler üzerinden hava atmaya çalışıp insanlara saldırmamanız gerektiğini öğrenebilin.

    Evet, komedi dizisi olarak başladım. Drama da içerdiğini ancak izleyince öğrendim. Ama komedi unsuru devasa bir alan kaplıyor dizide. Ve espriler az. Fikrim bu. Katılıp katılmamak size kalmış...

  • Çok iyi yazılıp oynanmış bir dizi. Efektler fevkalade. Bugün dört bölüm peşpeşe izletti ki yakın zamanda bu kadar akıcı bir şey izlemedim. Watchmen dizisi hayal kırıklığı yaratmışken bu dizinin gözden kaçırılmaması lazım bence. Imdb puanını sonuna kadar hak ediyor. Carnival Row ile peşpeşe izleyince bende Amazon'un bütün dizilerini izleme isteği uyandırdı.
  • Yeni sezon ne zaman geliyor?
  • 2.sezondan tanıtım videosu geldi.





    2.sezon 4 Eylül'de geliyor.

    The  Boys (2019) | Amazon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 26 Haziran 2020; 21:10:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

    Yeni sezon ne zaman geliyor?
    Eylul ayinda gelecek ve 3. bolum birden yayinlanacak.
  • Bayılıyorum bu diziye yahu. İlk sezonu bence geçen yılın en iyilerindendi. Kullanılan Gore seviyesi de oldukça doyurucu. Umarım çizgisini bozmadan böyle devam eder.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmez bu diziye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde çok geç olmuş çikaydi temmuzda:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezonu bekliyorum heycanla.
  • Dizi 3.Sezon onayını almış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 24 Temmuz 2020; 13:56:14 >
  • Giancarlo'yu görünce şok oldum. Gene mi bu adam dedim içimden. Anthony Hopkins bekliyordum aslında.

    İleride daha çok göreceğiz galiba.

    Bu arada dizi gayet iyiydi fakat biraz gençlik dizisi havası aldım o üzdü. Halbuki dizide çok gore ve adult sahne var nasıl becerdiler,nereden akıllarına geldi genç bir kızın ve erkeğin dramını koymak bilmiyorum. Dizinin o kısımları uzun ve sıkıcı geldi bana. Dizideki en ilginç karakter homelander ve Black noir gerisi hüngür hüngür ağlayan bir avuç ezik süper kahraman(!).

    Ayrıca Homelander'ın zayıf bir noktasının olmadığına inanmıyorum. Bu tarz hikayelerde genelde bu tip karakterler ezilir. Dr. Manhattan gibi bir karakter değil sonuçta. DR. Manhattan çok gri bir karakterdi. Bu bildiğin kötü ele avuca tutulur bir yanı yok. Uçaktaki o rahatlığı beni acayip rahatsız etti. Gebersin kahpe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 26 Temmuz 2020; 13:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu dizi oyunculuk ve verdiği alt metinler olarak çok iyi ikinci sezonunu bekliyorum.

    Eksi sayılabilecek şeyler

    Queen Maeve karakterini oynayan Hell on Wheels'in Lilly Bell'ine doyurucu bir karakter gelişimi verememeleri.Bu kadın hani kötü bir oyuncu da değil ama çok kötü kurgulanmış. Bir hughie'nin karakter gelişimi çok hızlı oldu.Bir haftada Starlightı tavlıyor, Translugenti öldürüyor hızını alamayıp Ezeail'e santaj yapıyor. Ezik çekingen karakterken nasıl bir anda alfa oluyor. Karl Urbanın yanında alfalık dersi mi aldı adam bu nedir? Birde grubun motivasyonu çok az eksik sup'lardan direk kötü adam diyebileceğim bir Homelander var diğerleri sadece söhretin verdiği bir yozlaşmaya sahip o kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk sezonu beğenmiştim,bakalım devamı nasıl olacak?
  • Yeni Fragman

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.