Şimdi Ara

The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam) | Matt Damon (2002)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam) | Matt Damon (2002)

Geçmişi Olmayan Adam

Bir İtalyan balıkçı teknesi, ölmek üzere bir adamı bularak kurtarır. Genç adam iyileştiğinde, ciddi bir hafıza kaybı geçirdiği farkedilir. Kim olduğunu ve o hale nasıl düştüğünü hatırlamamaktadır. Kim olduğunu araştırırken, bazı özel yetenekleri olduğunu farkeder. Yakın dövüş ve yabancı dillere inanılmaz yatkınlığı vardır. Marie adlı güzel kadının da yardımıyla kendisini öldürmeye çalışan suikastçilerden kaçarak kimliğini bulmaya çalışır...

Not: Filmin devam serilerini izlemeye karar vermiştim fakat yanlışlıkla 1. filmi açmışım.İlk dakikalarda fark etsemde, izleyip hatırlayasım geldi ve 4. izleyişim olmasına rağmen gayet keyifliydi film.Kendini birden fazla izlenişte, seyrettirebilen nadir filmlerden.Ayrıca olayların ilerleyişi ve aksiyon tam bana göreydi.Konusununda açılmadığını görünce, yorumları almak için açayım dedim.Diğer 2 seriside, aynı ilk seri yani konumuzdaki gibi 7,5 ve üzeri oy almış.+250 bin oylanmış tüm seri ve gitgide yükseliş var puanlarda.Kısacası diğer filmleride izlemek farz oldu artık.Bildiğim bir seriydi ama incelememiştim.Herkese tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Şubat 2014; 18:38:41 >

• bana göre serinin en iyisi bu film. Franka Potente ve konuşmasada Clive Owen etkisi ve en önemlisi Matt Damon daha genç olması ve Bourne un ilk sahneye çıkışı. kesinlikle serinin en iyisi.
  •  The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam) | Matt Damon (2002)
  • Bu serinin 5. filmi gelcek ben de tekrar başlamayı düşünüyorum hiç yorum gelmemesi ilginç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün seriyi izledim ilk film en iyisiydi.
  • İlk defa geçen ay ilk filmi izledim ben de, yeni film çıkana kadar da sonrakinde izlerim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.