Şimdi Ara

The Big Bang Theory vs. IT Crowd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

The Big Bang Theory vs. IT Crowd

(En Son Oy Tarihi: 9.11.2017)
Giriş
  • pek bi alakası yok gibi işlerin ya oyladım gitti.
  • It crowd iyidir. Ama TBBT daha iyidir bence.
    It crowd daha uzun olsa her sezon 6 değil de 20 küsür bölüm olsaydı daha iyi bi kıyaslama yapılabilirdi.
  • The Big Bang Theory 3.sezon ile aştı kendini. IT'de çok iyidir.
  • İkiside iyi ama bence The IT Crowd daha iyi tabii
  • Big Bang hiç komik değil bana göre.Aksine The It Crowd mükemmeldir.Hala açarım izlerim.
  • Her zaman diyorum sözüm meclisten dışarıdır. TbbT'de özel espriler spesifik bilgi gerektirir. Schrödinger' in kedisi, doppler etkisi, pozitif pekiştirmeye dair psikolojik çalışmalar vs. Bunları kaçırmak demek bazı kaliteli esprileri kaçırmak demektir. Mesela bir bölümde Leonard'ın Einstein yanılıyormuş zaman ışık hızına değilde bu ikisine yaklaşınca yavaşlıyormuş demesi Big bang bana göre daha farklı ve daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 12 Mart 2010; 22:54:49 >
  • IT Crowd
  • Tabiki The It Crowd :)

0118 999 881 999 119 725

3

Yeterli...
  • IT'yi banada güzel güzel diye abarttılar ona rağmen bir beklentim olmadı, 3-4 bölüm izledim ve çok az güldüm, hele o şirketin en alt katı çok itici geldi karakterlerde bir o kadar iticiydi haliyle dayanamadım bıraktım.

Ama bir Tbbt'de böyle değil, öncesinde Cnbc-e kanalında denk gelirdim orda bile başına kilitlerdi beni. Ayrıca kalite ve karakterler çok iyi kesinlikle Tbbt diyorum. Zaten Raj yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 13 Mart 2010; 11:52:46 >
  • Ikisini de severek izledim,izliyorum. Fakat bence TBBTheory IT Crowd'un eline su dökemez. IT CROWD 'da kahkahalar atarken Big Bang'de en fazla gülümsüyorum.
  • Her ne kadar ikiside komedi dizisi olsada bana farklı dallardaymış gibi geliyorlar.The IT Crowd sadece komedi üzerine kurulu olduğu için eğer o ortamda birşeye gıcık kaptıysan bütün dizi bitiyor senin için ama eğer öyle olmazsa gerçekten çok komik bir dizi.Çoğu kişi ingiliz aksanını itici buluyor başta ama bana öyle gelmedi izlediğim en iyi komedi yapımıydı.Hiç bir dizide bu kadar gülmemiştim.

TBBT da ben bölüm başında genelde 1-2 kere gülerim ama hepside kahkaha tarzında olmaz.Ama the it crowd'ı kahkahalar atarak izlemiştim.
  • 2si de. TBBT son sezon uça geçmese IT derdim rahatlıkla ama şimdi eşit
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

Tabiki The It Crowd :)

0118 999 881 999 119 725

3

Yeterli...

kopmuştum o sahnede. gel görki her sezon 6 şar bölümden oluşuyor
  • komedı deyınce tabıkı ıngılızler gelır akla,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

Tabiki The It Crowd :)

0118 999 881 999 119 725

3

Yeterli...

Merak ettim indirdim izliyorum ve orada koptum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

komedı deyınce tabıkı ıngılızler gelır akla,,

ciddi misin bu lafında... ingilizler en soğuk espri anlayışına sahip insanlardan kabul edilir aslında.
  • The IT Crowd'u yeni izlemeye başladım.Başlar başlamaz bitti Ama güzel dizi
    TBBT'yi ilk çıktığından beridir takip ederim.O da güzel dizi.

Ama bölüm kısalığından dolayı TBBT'ye veriyorum oyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

komedı deyınce tabıkı ıngılızler gelır akla,,

ciddi misin bu lafında... ingilizler en soğuk espri anlayışına sahip insanlardan kabul edilir aslında.

esprıden cok dıllerındekı aksan hoşuma gıdıor,
    ıtcrowd da bunu gorebılıosun,
    dıger dızılerıde guzel,izleyınce anlıorsun aradakı farkı,scrubs couplıng,the worst week of my life...

• Herkes bir şey söylemiş. Ben de söyleyeyim.

IT Crowd'ın 2 bölümünü izledim. Edindiğim izlenime göre Big Bang Theory çok daha iyi.
  • her iki diziyide izledim
    ingiliz esprilerini sevenlerin big bangi seçeceğini sanmıyorum. tabikide it crowd
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.