Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    penny e gelirsek güzel kız özellikle fiziği kesinlikle sporla ilgileniyordur

yüzük olayı tam bir bomba gollom a dönüşmesi sheldon ın müthişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 31 Temmuz 2010; 11:12:47 >
  • Sonunda 3.sezonu bitiriyorum son 2 bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Sonunda 3.sezonu bitiriyorum son 2 bölüm

3.sezon sonunu çok beğenmedim ama her türlü iyidir tabi bu big bang theory ...

jeneriğitle biraz oynama yapsalar çok hoşuma gidicek çünkü rahatsz edici bir ses förüntü var ..

entourage,prison break tabi ki de DEXTER da mesela jeneriği keyifle izlerim ama bunda öyle olmuyor ..düzeltimesi gerek kesinlikle ..

Jenerikte Friends'i tek geçerim.
  • İlk sezonu bitirmek üzereyim.Güzel bir dizi. Shelton ve Howard'a çok gülüyorum.Penny'de çok seksi ve güzel.
  • Raj'a bak sen karizmanın dibine vurmuş saçlar falanLeonard'ta çok rüküşAyrıca Sheldon'ın gerçek hayatta da mimikleri,konuşma tonu falan aynı ama gıcık birisi değil izlediğim kadarıyla,bir de çok güleryüzlü ama takım elbise yakışmamış(üstteki arkadaş vidyoyu vermiş,isteyen yandan Rachael Ray ve Ellen DeGeneres'a katıldığı bölümleri de izleyebilir)
  • dizinin tvde yayınlamamış bölümünün altyazısı çıkmış sheldon ve Leonard dışında karakterler farklı mekan farklı bence bu diziden daha güzel olmuş kesinlikle izlemenizi öneririm
    link vermek yasak mı bilmediğim için link vermiyorum ama
    s01e00 olarak geçiyo 2 sürüm çıkmış 220 küsür mb olan P2P sürümüne uyumlu altyazı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soranger -- 3 Ağustos 2010; 13:15:18 >
  • quote:

dizinin tvde yayınlamamış bölümünün altyazısı çıkmış sheldon ve Leonard dışında karakterler farklı mekan farklı bence bu diziden daha güzel olmuş kesinlikle izlemenizi öneririm
    link vermek yasak mı bilmediğim için link vermiyorum ama
    s01e00 olarak geçiyo 2 sürüm çıkmış 220 küsür mb olan P2P sürümüne uyumlu altyazı var

Pm den linki alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Sonunda 3.sezonu bitiriyorum son 2 bölüm

3.sezon sonunu çok beğenmedim ama her türlü iyidir tabi bu big bang theory ...

jeneriğitle biraz oynama yapsalar çok hoşuma gidicek çünkü rahatsz edici bir ses förüntü var ..

entourage,prison break tabi ki de DEXTER da mesela jeneriği keyifle izlerim ama bunda öyle olmuyor ..düzeltimesi gerek kesinlikle ..

Jenerikte Friends'i tek geçerim.

aynen.

PB ve Friends harici tüm dizilerin jeneriğini atlarım. atlardım :)
  • 3. sezonu yeni bitirdim final sahnesi süperdi
  • The Big Bang Theory (2007-2019) |

Kunal Nayyar(Raj), 1981 Londra doğumluymuş.

Twitter hesabı :http://twitter.com/kunalnayyar

v=VcWgaBXfPP0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 5 Ağustos 2010; 12:57:35 >
  • Dün son sezonu da bitirdim tek kelime ile süperdi.

sondan bir önceki bölüm bence en güzel bölümdü.
  • Dün gezinirken şunlar geldi karşıma, yine güldüm

v=Gk7HXuQE5pw

v=vJBSQTY9OOI
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Dün gezinirken şunlar geldi karşıma, yine güldüm

v=Gk7HXuQE5pw

Sheldon süper ya. Adamı görür görmez gülmeye başlıyorum. Duruşu bile yetiyor.

Edit: 2000. mesajım TBBT konusuna gidiyor Sheldon sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 5 Ağustos 2010; 13:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Dün gezinirken şunlar geldi karşıma, yine güldüm

v=Gk7HXuQE5pw

v=vJBSQTY9OOI

Hastayım şu şarkıya
  • yayinlanmamis bolumu izledim az once ilgnc olmus.1980 havasi vardi bolumde.karakterler daha farkliydi ozellik olarak(sheldon en buyuk ornek) dizinin gidisati fena degildi.3-5 bolum daha olsaydi tam yorum yapilabilirdi ama tek bolum.yinede izlenmesi gereken bi bolum bence.ama dizi o sekilde olsaydi fazla tutmazdi gibi geliyor bana
  • dizi çok şahane ya bitmesin diye az az izliyodum bölümleri şimdi 3. sezon 22. bölümü izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

yayinlanmamis bolumu izledim az once ilgnc olmus.1980 havasi vardi bolumde.karakterler daha farkliydi ozellik olarak(sheldon en buyuk ornek) dizinin gidisati fena degildi.3-5 bolum daha olsaydi tam yorum yapilabilirdi ama tek bolum.yinede izlenmesi gereken bi bolum bence.ama dizi o sekilde olsaydi fazla tutmazdi gibi geliyor bana

O bölümde Sheldon kadınlara ilgi duyuyor.Benim anladığım kadarıyla dizinin 1.sezonunun ilk bölümünde de Penny'i etkilemeye çalışıyor.O kısmı sonradan değiştirmişler galiba.
  • evet 3. sezonu izledim sonunda sezon sonu yeterli değildi ama.
  • Raj gerçek hayatında tam bir artis yahu yakışıklı da ama dizideki durumunun tam tersidir bu adam kesin.
  • bayılıyorum bu diziye ya
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.