Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warner Bros Comic Con 2010 da The big Ban Theory'de ki Sheldon un rakibi Wil Wheaton un röportajı

http://www.cbs.com/comiccon2010/video/?pid=9kfb8BUaHIhjT7CqAP_UP8Mdn_5_wnKL&vs=Default&play=true
  • Sheldon'ın hapse girdiği bölüm çok güzeldi kaslı adamı kaldırıyo ya ora benim yeri diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Ya millet 2. sezon 5. bölüme bittim ya, 22 bölüm izlemişim toplamda ,bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum,sheldon öldürdü beni

adamlar harbiden yapmış yani komediyi

dediğim bölüm sheldonun ehliyet almaya çalıştığı bölüm,evden işe gidemiyor hani,penny'den leonarddan yardım istiyor hep, sonra ehliyete yazılıp evde simülatörde araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyor

aşmışlar adamlar yav

yastıkla vuruyor ya orada rahat 5dk güldüm

Dün izledim o bölümü tekrar. Yastık sahnesinde durdurdum artık diziyi öyle gülmeye başladım. Mükemmel ötesi bir bölümdü.
  • COMIC CON 2010

The Big Bang Theory (2007-2019) |

• Raj ve Howard'ı hiç böyle görmemiştim

Bu arada diğer dizilerden daha erken başlayacak olması süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 27 Temmuz 2010; 23:52:31 >
  • Orada bulunmak isterdim. Şöyle 10 yıl falan daha sürsün de dizi Amerika'ya gittiğimde falan görürüm belki :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Orada bulunmak isterdim. Şöyle 10 yıl falan daha sürsün de dizi Amerika'ya gittiğimde falan görürüm belki :P

Hakikaten ya. Comic Con'a insan ömründe bir kere katılmalı en azından. Herkes orda resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Raj ve Howard'ı hiç böyle görmemiştim

hakkaten ya

artiz
  • ohhh Süper Gülmek Ağladiğim Dizilerden Biri.....
  • İlk bölümünü izledim ama pek sarmadı. Şimdi IQ düşük diye espri yapmayın Devam ediyim mi izlemeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

İlk bölümünü izledim ama pek sarmadı. Şimdi IQ düşük diye espri yapmayın Devam ediyim mi izlemeye?

Dizinin en kötü bölümü 1. bölüm. Devam et, ilerde ağlayacaksın gülmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

İlk bölümünü izledim ama pek sarmadı. Şimdi IQ düşük diye espri yapmayın Devam ediyim mi izlemeye?

Dizinin en kötü bölümü 1. bölüm. Devam et, ilerde ağlayacaksın gülmekten

Devam ediyim madem. Bu kadar övüldüğüne göre vardır birşeyler.
  • anaaaam penny'ye bak

raj,howard kopmuş ya

sheldon gerçek hayatta nasıl birisi acaba, dizide ki karakterinden etkilenmişmidir acaba
  • quote:

sheldon gerçek hayatta nasıl birisi acaba, dizide ki karakterinden etkilenmişmidir acaba

David Letterman'ın programına konuk olmuştu, o programın bende bıraktığı izlenim dizideki karakterinin gerçek hayatındakinden etkilendiği yönünde Sadece biraz daha utangaç ve güleryüzlü, ama konuşmasından mimiklerine kadar direkt aynısı
  • Leonard çok yakışıklıymış he
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

David Letterman'ın programına konuk olmuştu, o programın bende bıraktığı izlenim dizideki karakterinin gerçek hayatındakinden etkilendiği yönünde Sadece biraz daha utangaç ve güleryüzlü, ama konuşmasından mimiklerine kadar direkt aynısı

http://www.youtube.com/watch?v=lEtZzp9CGr8

Sheldon aynı Sheldon yahu.
  • Sonunda bu gece TBBT'yi bitirdim. Şuana kadar izlediğim en komik, en kaliteli dizilerden biri. Ayrıca Sheldon cidden çok farklı bir tip Umarım bu sene Emmy ödülünü de alır

Bu arada yeni sezonun 12 Eylül'de başlayacak olması da çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 30 Temmuz 2010; 5:09:58 >
  • Çok özledim diziyi 4. ssezon başlasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=lEtZzp9CGr8

Sheldon aynı Sheldon yahu.

vaaay şimdi izledim video'yu. adam 1e-1 aynı yav.
  • Sesi çok hoşuma gidiyor ya Hele dizide Penny'e laf yetiştirirken falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 30 Temmuz 2010; 23:20:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.