Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bende hiç1 şekilde Friends'in yerini alamaz da ondan sonraki koltukta chuck ile kapışır. hele bu 3. sezon harikaydı ya. en çok bu sezon güldüm.

Böyle giderse alabilir. Friends'i izlemedim ama bundan daha komikse tahmin bile edemiyorum

TBBT bence şu andaki haliyle Friends'in yakınında dahi değil.
    Hadi belki yakınındadır ama daha kırk fırın ekmek yemesi lazım yetişmesi için.

Friends o kadar komik mi ki öyleyse bende başlayayım.

Mesela HIMYM'ın ilk sezonlarına kıyasla nasıl ?

HIMYM'ın ilk 2 sezonu güzeldir.
    Friends ise mükemmeldir.

Friends benim için gelmiş geçmiş en iyi dizidir, izlediklerim arasında.
    En iyi komedi dizisi demiyorum bakın, en iyi dizidir.
    İçinde komedi, drama, aksiyon, aşk, entrika, ihtiras hepsi var.
    Komedi dizisi o ayrı.

Şu ana kadar gözlemlerime göre herkezin anlata anlata bitiremediği bir dizisi var.

Mesela benim House

Senin Friends

Figure; Dexter

Y!g!T (nickini değiştirmişti galiba ama hatırlamıyorum) ; Supernatural

Evohan; Lost

Daha baya varda şimdi hatırlamıyorum.Bunun konusunu açmak gerek aslında.
  • Finali izledim.Baya güzel bitti.

Zack'in salaklıkları güzeldi baya.

Friends'de başlayacağım da 10 sezon gözüm yemiyor.Bu aralar zaman bulmaya çalışıyorum.Zaman bulunca Friends'ten önce Coupling'e başlayacağım.Friends öncesi hazırlık olur.Sonra da bitmeyen geceler başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 30 Mayıs 2010; 14:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

@PHI baya gaza geldim şu anda zaten dizi boşluğundayım hemen indirmeye başlıyorum.
    Eğer güzelse gaz verici sözlerin için şimdiden teşekkürler.

Durduğun hata.
    1. sezonu izle. Karakterlere falan alışma dönemidir. Sonra alıştın mı durdurabilene aşkolsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Brian 
    Şu ana kadar gözlemlerime göre herkezin anlata anlata bitiremediği bir dizisi var.

Mesela benim House

Senin Friends

Figure; Dexter

Y!g!T (nickini değiştirmişti galiba ama hatırlamıyorum) ; Supernatural

Evohan; Lost

Daha baya varda şimdi hatırlamıyorum.Bunun konusunu açmak gerek aslında.

Yok benim için Friends tek değildir.
    Saydığın dizilerde Supernatural hariç izledim hepsini.
    Hepsi ayrı güzeldir, hepsinin yeri ayrıdır.
    Dexter'ın yeri ayrı, House'un yeri ayrı, Friends'in ayrı, Lost'un ayrı.
    Hepsi ayrı kulvarlarda.
    Ama mesela deseler ki 1 tane seçme şansın var hangisi?
    Friends'i seçebilirdim heralde.
    Hepsi öylesine kaliteli, öylesine şahane diziler ki insan seçim yapmakta zorlanıyor gerçekten.
    Ama komedi dizilerinde Friends'in üstüne yok bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Oyuncuları, senaryosu, kurguları, hikayeleri, sürekliliği.
    10 sene yahu dile kolay. Bir nesil Friends'le büyümüş resmen.
    10 yıl boyunca bu diziyi izleyen insanlar son bölümde gözyaşlarına boğulmuşlar dizi bittiği için.
    Dizinin aldığı onlarca ödül vs saymaya zaman yetmez.
    Son sezon oyuncuların aldığı para bugüne kadar dizilerde en fazla ücret alan oyuncular sanırım.
    Bölüm başı 1 milyon dolardan bahsediliyordu, ne derece doğru bilmiyorum.
    TBBT olsun, THM olsun, HIMYM olsun bu sürekliliği sağlayabilecekler mi? Hadi sürekliliği sağladın kaliteyi sağlayabilecek misin?
    Two and a half men 7.sezonunda ilerliyor kararlılıkla. Ama Friends'le karşılaştıramıyorum ben şahsen. Tamam çok güzel dizi komik iyi güzel de.
    Friends bi ayrı yahu :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Friends Finali 50 milyon izlenen bir dizi.Oyuncularının son sezon bölüm başına 1 milyon dolar aldığını ben de duymuştum.(Yıllık 25 milyon $ gibi bir miktardı.)
    HIMYM'i bitirdikden sonra başlamayı düşünüyorum,çok iyi görünüyor.Bir de blurayi olsaymış...
    DH'deki konu pek popüler değil galiba.Ne de olsa 10 sezon 240 bölüm az da değil,gözünü korkutuyor insanın.Biteli 5 yıl olmasının da etkisi var.

TBBT'ye gelince en iyi nerd dizisidir.Daha iyisi var mı?
    Sheldon'dan iyisi olması mümkün değil.Adam adeta bir robot.
  • Bende zaten illa bir tanesini izleyeceksiniz demiyorum ama bütün dizileri bir kenara kendine özel dizini ötekiye ayırır herkez.En sevdiği bunu izlemesen ölseydim gözüm açık ölürdüm, hayatımda tek dizi izleyecek olsam bunu seçerdim, denilen dizileri sıralamak istedim.Buda kesin değil bende gözlemlerime göre yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Friends Finali 50 milyon izlenen bir dizi.Oyuncularının son sezon bölüm başına 1 milyon dolar aldığını ben de duymuştum.(Yıllık 25 milyon $ gibi bir miktardı.)
    HIMYM'i bitirdikden sonra başlamayı düşünüyorum,çok iyi görünüyor.Bir de blurayi olsaymış...
    DH'deki konu pek popüler değil galiba.Ne de olsa 10 sezon 240 bölüm az da değil,gözünü korkutuyor insanın.Biteli 5 yıl olmasının da etkisi var.

Nasıl olsa birisi illa tavsiye edecek en iyisi ben söyliyim; The It Crowd. Ben izlemedim ama aynı türde olduğu söyleniyor bu dizinin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Friends Finali 50 milyon izlenen bir dizi.Oyuncularının son sezon bölüm başına 1 milyon dolar aldığını ben de duymuştum.(Yıllık 25 milyon $ gibi bir miktardı.)

Nasıl olsa birisi illa tavsiye edecek en iyisi ben söyliyim; The It Crowd. Ben izlemedim ama aynı türde olduğu söyleniyor bu dizinin de.

The IT Crowd'un çok farklı bi espri anlayışı var. Tamam ikisi de teknoloji/nerd dizisi ama. Thw IT Crowd ile The big bang theory epey farklı
    İngiliz dizisi olduğundan olsa gerek.

Bu arada
    Bu imzandaki dizilerin hepsini izlediğini/izliyor olduğunu söyleme bana.

Lost,Heroes,Smallville,Prison Break,Avatar,Dexter,Supernatural,24,Nip/tuck,Chuck,Kyle XY,South Park,Pushing Daisies,Knight Rider,Terminator TSCC,Jericho,New Amsterdam,The Office,The Lost Room,How I Met Your Mother,Oz,Entourage,Battlestar Galactica,Carnivale,The Triangle,Hellsing,Death Note,The Big Bang Theory,Gossip Girl,True Blood,Band of Brothers,Californication,Breaking Bad,Burn Notice,Leverage,Wolverine and the X-Men,Lie to Me,Harper's Island,Spider-Man:TAS,Hung,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidentally on Purpose,FlashForward,Bored to Death,White Collar,Visitors,Modern Family,Elfen Lied,Blue Mountain State,Human Target,Justified
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Evet izledim, izliyorum hepsini.

Sadece aşşağıdakiler yarım kaldı onları da kapatıyorum yavaş yavaş. Bundan sonra dizi izlemeye başlarken daha seçici olmam gerekiyor kesinlikle.

Gossip Girl,Burn Notice,Leverage,Harper's Island,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidentally on Purpose,FlashForward,Visitors,Justified
  • quote:

quote:

quote:

bende hiç1 şekilde Friends'in yerini alamaz da ondan sonraki koltukta chuck ile kapışır. hele bu 3. sezon harikaydı ya. en çok bu sezon güldüm.

Böyle giderse alabilir. Friends'i izlemedim ama bundan daha komikse tahmin bile edemiyorum

vee PHI iş başında
  • quote:

Evet izledim, izliyorum hepsini.

Sadece aşşağıdakiler yarım kaldı onları da kapatıyorum yavaş yavaş. Bundan sonra dizi izlemeye başlarken daha seçici olmam gerekiyor kesinlikle.

Gossip Girl,Burn Notice,Leverage,Harper's Island,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidentally on Purpose,FlashForward,Visitors,Justified

Maşallah, ne diyeyim.

quote:

quote:

quote:

quote:

vee PHI iş başında

Friends izleyince insan böyle oluyor demek ki.
    Bana Central Perk'te 10 Janice gücünde diyorlar.
  • Finali beğenmedim ben. Önceki bölüm çok daha güzeldi.
  • quote:

quote:

Doğru bir de The IT Crowd var.Daha ilk sezonu izledim onda,unutmuşum o yüzden.
    Bu arada imza benim de dikkatimi çekti.
    Kaç "yıldır" dizi izliyorsun?Günde kaç saat?
  • The IT crowd'da güzel dizi. 3 sezonu da izledim forumdaki tavsiyeler üzerine. Ancak 1 sezon 6 bölüm. Onun yerine TbbT'den 18 bölüm seçme seri yapar onu izlerim diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Doğru bir de The IT Crowd var.Daha ilk sezonu izledim onda,unutmuşum o yüzden.
    Bu arada imza benim de dikkatimi çekti.
    Kaç "yıldır" dizi izliyorsun?Günde kaç saat?

2007 Ağustos'dan beri izliyorum. Bütün gün dizi izlerdim de şimdilerde azalttım. Artık daha seçici davranıyorum. Sıkıla, sıkıla izlediğim diziler var birkaç tane şuan. Sırf o kadar izledim sonunu getireyim diye kendime eziyet etmek zorunda kalıyorum.
  • quote:

2007 Ağustos'dan beri izliyorum. Bütün gün dizi izlerdim de şimdilerde azalttım. Artık daha seçici davranıyorum. Sıkıla, sıkıla izlediğim diziler var birkaç tane şuan. Sırf o kadar izledim sonunu getireyim diye kendime eziyet etmek zorunda kalıyorum.

Bundan sonra bir diziyi merak edersem veya başlayacak olursam sana pm atarım.İzlemiş olacaksın ne de olsa.
    Listede "Spartacus: Blood and Sand"i göremedim.Onu kesinlikle izlemelisin.
  • Evet sırada o var zaten ilk boş zamanımda indirip izlemeyi düşünüyorum. Torrenti de hazırda duruyor zaten.
  • Sheldon tam kendine göre bir kız buldu bence.Yu rak Sheldon
  • en kısa zamanda başlıyorum bu dizi ye can sıkıntısına birebir diyolar.
  • ya ben friends e başladım 3 bölüm izledim ama sevmedim yahu

tabi başka sezonlarını izledim ama hiç bir zaman sıfırdan başlamadım
  • 3. sezonla müthiş bir ivmelenme yakaladı dizi. harika oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 4 Haziran 2010; 22:28:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.