Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercann35

Uzun soluklu dizilerde böylesi değişimler çok normaldir. (Değişimden kastım Amy ve Bernadette'nin diziye dahil oluşu.) Bu tip farklılıkların diziye yeni bir soluk kattığını düşünüyorum. Eğer ki TBBT bu yola girmeseydi o zamanda "Hep aynı şeyler, dizi kendisini tekrar ediyor" eleştirilerini duyardık emin olun.

Değişim normal. Ona lafım yok ki. Değişmeli de zaten diziler. Ama bu şekilde olmamalıydı. Bilimsellik üzerinden giden komedi bu diziyi özel kılan şeydi ve çok arka plana atılmış durumda artık. Herkes bir çiftin parçası artık. Amy tamamen bu yönde zorlama bir karakter. Bunun yanında Raj'ı neredeyse kadın yapmaları... Bu kadar değişikliğin içinde tek olumlu olan Howard'ın kadınlar konusundaki aşırı sapıklıklarından kurtulmuş olmamız. Çiftlerle alakalı espriler dışında en fazla elde edebildiğimiz şey kurgu alemine göndermeler artık. Rahatsız edici.
  • bittirdim bende şimdi..bakalım yeni bölümler nasıl olacak
  • 7.sezon yarın başlıyor. Hem de 2 bölüm yayınlanacak. Bakalım yeni sezona nasıl başlayacak TBBT...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

7.sezon yarın başlıyor. Hem de 2 bölüm yayınlanacak. Bakalım yeni sezona nasıl başlayacak TBBT...

güzel haber
  • 2 bölüm olması güzel oldu.Özledik.
  • himym ve tbbt neden iki bölüm geldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst üste iki bölüm yayınlama mevzusu HIMYM'da daha önce de oldu, ama TBBT'de ilk kez oluyor. Neden sorusuna gelirsek herhangi bir sebebi yok. Şimdi iyi gibi gözükse de aslında öyle değil. Ben haftada iki değilde, tek bölümü tercih ederdim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 26 Eylül 2013; 23:06:03 >
  • 7. sezon promosu müthişmiş yalnız
  • 2 bölüm ile başlamak adet oldu dizilerde ama şikayetçide değilim, özledik)
  • Yeni sezon gelmiş
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    daha önce oldu ama ara bölümlerde oldu sezon açılışında olmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7*01

Sezona harika giriş yapılmış. Sheldon süperdi bu bölüm. Şimdi sıra 2.bölümde.

Bölümün başındaki Sheldon-Leonard konuşması, Sheldon-Penny sahneleri, Sheldon'ın Leonard'ı özlediğini itiraf edememesi ve Raj çok iyiydi.

Sheldon'ın Penny'e yaptığı itiraflar ve Penny'nin bir filmde üstsüz oynadığını söylemesi üzerine Sheldon'un verdiği cevaplar süperdi.

7*02

Bu bölüm de ilki kadar iyiydi. Howard ve Sheldon çok iyiydi bölümde.

Howard'ın tripleri ve Raj ile o malum sahnesi...

Bölümün sonunda Penny'nin elindeki kuponu Howard'a vermesi de epey güldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Eylül 2013; 12:32:20 >
  • İlk bölümde iyiydi ama özellikle 2. bölüm kırdı geçirdi.

• 7*2 deki raj ile howard sahnesi nedir ya

• The Big Bang Theory (2007-2019) |

• 'Güzel bölümlerdi.Özlemişiz.Hele Howard ve Raj'ın sahneleri
  • İlk bölümle harika bi giriş yaptılar ya , bölüm boyunca gülmekten kendimi alamadım.

2.bölüm hepsinin ayrı ayrı tripleri iyiydi özellikle
    Göğüs sahnesi

Son olarak Penny diyorum
  • Harika başladı dizi.Özellikle 1. bölümde sheldon ve penny konuşmaları harikaydı.2. bölümde de malum sahneyi izlerken gülme krizine girdim
  • Sheldon yine coşturdu ara peny ye yaramış
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.