Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bernadette iyidir ya.Minicik,ince sesli.Yerim onu
  • Ben son 2 sezonu çok seviyorum. En sevdiğim yanı dizinin çerez gibi olması, 20 dk. sıkılınca aç rastgele bir bölüm izle :D
  • Ben Amy'i pek sevmiyorum ama Bernadette gayet iyi bir karakter bence.Ara ara sinirlenmesi,Howard'ın annesiyle atışmaları falan güldürüyor beni.
  • Aynen, arada Howard'ın annesi gibi bağırmaları çok iyi
  • yav ne zaman başlayacak , özletmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

yav ne zaman başlayacak , özletmeye başladı

26 Eylül'de yeni sezon.

• 6.sezon bitti. Güzel sezondu, sheldon efsaneleşti bazı bölümlerde. Raj 6 sene sonra korkusunu yendi. Bu sezon hiç bazinga olmadı yeni sezonda görürüz büyük ihtimal.
  • Howard'ın Annesini buldum beyler

http://www.dizi-mag.com/the-big-bang-theory-4-sezon-23-bolum-izle-dizi.html?_s=SR2_0e7f8913efb80ba2188dc34ffb91f815

4.56.dk'ya bakın . Arkada ki fotoğraflardan biri annesi olmalı .
  • Biran önce gelsin 26 eylül de yeni sezon bana efsane olcakmis gibi geliyor amy'i severim ama bernadette'i pek sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmez bu beklemek. İlk bölümünde vericekler 2. Bölüm beklemeye başlıcaz. 2. Vercekler 3. Beklicez..

• Yeni sezon tam olarak ne zaman başlıyor ?
  • Şuan 2.sezon da felanım boş vaktim olduğu için zaman öldürmek adına zorla izliyorum bakalım ilerlerde ne olacak tabi 2-3 komik yeri yok değil hareketler tavırlar ama öyle pek abartacak bişey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 31 Ağustos 2013; 4:14:23 >
  • 5. sezon 7. bölüm

son sahnede Sheldon'ın Bazinga'sı

kesintisiz 5 dk güldüm, kesinlikle şimdiye kadar izlediğim en komik sahneydi
  • Umarım 7. sezonda Amy diziden çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Umarım 7. sezonda Amy diziden çıkar.

Dostum benım dusuncem bıraz daha farklı.
    Bilmıyorum katılırmısın ama amy tek başına baktıgımızda güzel komik bi karakter.Ama sheldon ile beraber olunca sheldon ın eskı havası biraz azaldı yani eskiden sheldon sadece fizik,oyun,sinema bunları yapardı.O halini ben daha çok severdım.Ama sımdı yavas yavas ilişki şaka maka ciddiye binicek :( Amy diziye sheldon un sevgilisi degilde cok yakın arkadası olarak girseydi cok güzel olurdu.
  • çok güzel bir dizi

• muskeder kullanıcısına yanıt
    İzlediğim 20-30 dizi arasında en çok güldüğüm en beğendiğim sahneler arasında
  • The Big Sad Eyes,
    Penny Leonard'ı sevip sevmediğine karar vermeye çalıştığı bölümlerden birinden :D

• Daha önceden muhakkak göreniniz olmuştur.
    Dizimag'ten bir eleman 5. sezon finalindeki bina görüntüsünden yola çıkarak dizinin çekildiği apatmanı google earth'ta arıyor ve buluyor
    Yalnız adres google earth'ta yanlış noktalanmış. Noktalanan boş arazinin hemen aşağısındaki teraslı bina. Dizini

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.