Şimdi Ara

The Bastard Executioner (2015) | 15 EYLÜL'DE YAYINDA | Sons of Anarchy'nin yapımcısından (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: N20

quote:

İlk 2 bölüm ile ilgili bir sorum var.

Tamam o celladın yerine geçti kahramanımız da, adını soyadını ne iş yaptığını vs. nerden biliyor? Asilerden kimseye söylemedi ki.

Annora ayarladı her şeyi. (şifacı

Bir sorum daha olacak hocam.

Hazinedar, bizim elemanın gerçek kimliğini nerden biliyor ve neden böyle şantaj yapıyor?

evet orası biraz sacma olmus, ben de hazinedar bilmiyor sanıyordum çat diye soyleyince alla alla daha once aralarında mevzusu geçti mi diye düşündüm bir sey bulamadım. Demek ki basta inanmamıs ama dogruyu soyleyen elamanı öldürtmek için salak ayagına yatmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 13 Ekim 2015; 15:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

Tamam o celladın yerine geçti kahramanımız da, adını soyadını ne iş yaptığını vs. nerden biliyor? Asilerden kimseye söylemedi ki.

Hazinedar, bizim elemanın gerçek kimliğini nerden biliyor ve neden böyle şantaj yapıyor?

evet orası biraz sacma olmus, ben de hazinedar bilmiyor sanıyordum çat diye soyleyince alla alla daha once aralarında mevzusu geçti mi diye düşündüm bir sey bulamadım. Demek ki basta inanmamıs ama dogruyu soyleyen elamanı öldürtmek için salak ayagına yatmıs

Dizi güzel ilerliyor ama bazı olayları çok oldu bittiye getiriyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

Dizi güzel ilerliyor ama bazı olayları çok oldu bittiye getiriyorlar.

Saray entrikaları sevenler için guzel dizi.

• işkence sahnesi neydi öyle yahu
  • quote:

işkence sahnesi neydi öyle yahu

Orda o elindeki şeyi adamın ağzına soktu çevirdi falan bir şeyler yaptı ama ben tam olarak anlamadığım için iğrenemedim

• quote:

quote:

işkence sahnesi neydi öyle yahu

Orda o elindeki şeyi adamın ağzına soktu çevirdi falan bir şeyler yaptı ama ben tam olarak anlamadığım için iğrenemedim

torna vida tarzı bi aletti, ağzına sokup yukarı doğru saat yönünde çeviriyordu.
    muhtemelen; ağzının üst kısmındaki kemiği delip parçaladı (pat küt sesler geliyodu bihayal edince içim cız etti)
    çevirip çevirip sağa sola yatırıyordu. (kanım çekildi yine, öyle mi derler... :D

• guzel bolumdu isler karismaya devam ediyor.

manyak kari gitti soyledi bizim chamberline zaten biliyodu dikkatli ol fln dedi. daha pis isler verdi bide sevinip oc alsinlar diye kendi askerini yem etti. isyanciyla baronnes kardeslermis vaybe maddi yardimda bulundu. bizim cadinin icinden biseyler cikiyo kiyamet alameti galiba.

• Gaveston'un , Corbett'in ağzına verdiği sahneyi hiç izlemedim ama previosuly on bastard executioner kısmında var nasıl oluyor bu arkadaşlar?
    @inonu88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 13 Kasım 2015; 17:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Gaveston'un , Corbett'in ağzına verdiği sahneyi hiç izlemedim ama previosuly on bastard executioner kısmında var nasıl oluyor bu arkadaşlar?
    @inonu88

vardi kacirmissin, pislik insanlar gay olmayan yok gibi bisey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Gaveston'un , Corbett'in ağzına verdiği sahneyi hiç izlemedim ama previosuly on bastard executioner kısmında var nasıl oluyor bu arkadaşlar?
    @inonu88

Hangi bölümdeydi hocam olmadığına adım gibi eminim öyle bir sahnenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

@inonu88

4 yada 5 galiba beynin silmis o pis sahneyi seni korumak icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

@inonu88

4 yada 5 galiba beynin silmis o pis sahneyi seni korumak icin

Hocam sadece bu sahne değil mesela previously on kısmında başka sahneler de vardı bu bölümde değil önceki bölümlerden birinde yine görmediğim sahne vardı.

• Başroldeki elemanı çok aramışlar mı ben onu merak ediyorum. 8 bölüm oldu ne bir jest ne mimik, odundan hallice bir oyunculuk var ortada.
  • 1x9

my son...
  • Dizinin iptal edildiğine dair haberler var.

• Diziyi hiç izlemedim fakat ilk günden beri kötü yorumlar alıyor. sutter boşuna böyle bir işe girişti. çek first 9'ı veya mayanslarla ilgili dizi izleyelim.
  • Dizi iptal edilmis. Kanal değil Kurt Sutter'in kendisi iptal etmiş ve "kimsenin izlemediği bir dizi yazmak istemiyorum" açıklamasında bulunmuş.

• Kurt Sutter diziyi iptal etmeye 5. bölümde karar vermiş. Finali ona göre hazırlamışlar.

• iptal edileceği belliydi, konu guzel ama produksiyon kötü , oyunculuklar yapmacık, inandırıcı değil. Dizi filmden çok tiyatro havası var, set falan cok ucuza kaçılmış.
    Kurt karizmayı bir nebze çizdirdi, neyse sezon finali olacagı için merak etmeden kapatacagız diziyi.
  • Vaybe dizi tamamen bitti demek. acikcasi cok cok iyi bi dizi degildi ama yinede izlenirdi. Ama dizide o sasirdigimiz acayip Kurt sutter oyunlari yoktu hani the shields ve SOA da boyle gercekten beklemedigimiz sahneler vardi ya oyle bisey olmadi. sanirim British oyuncularla bu kadar oldu.

finale ve konuya gelirsek

Isanin gercek incilin yolunu actilar, bir nevi mutlu sonla bitti. Yahudi kutuphaneciyide turkler yetistirdigi icin o fizikle koskoca sovalyeyi parcalamis gurur duydum. ama basarisiz olmak zorundalar sonra, bugun hala degistirilmis incil var piyasada King James in degistirdigi bilinen bi gercek onu konu almasi cesurca olmus.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.