Şimdi Ara

The Bastard Executioner (2015) | 15 EYLÜL'DE YAYINDA | Sons of Anarchy'nin yapımcısından (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    first 9 çıksın bari yahu...

tam alışmıştım diziye
  • helal olsun adama. gururlu adammış.

izlenmiyorsa kaldıracan tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki de 2.bölümde bırakmışım izlemeyi yoksa iptal olmuş baksanıza.
  • sons of gibi birşey mi bekliyordu acaba? hem iyi hem kötü oldu, kötü olması dizinin az da olsa izleyicisi vardı
    iyi olması demek, kurt reyizin daha iyi diziyle gelecek olması
  • Taa ekimde baslamssım ite kaka dün bitirdim. Sonuc uzak durun Olmadı Kurt dayı olmadı.. First 9 yap bari de kaybettigin krediyi geri kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Dizi ağır ilerliyor ve Kurt Suttler tamamen kafayı dini imalar ve imgelerle bozmuş durumda sanırım.

The shield da yerine kullanmıştı dini içerikleridiziye yedirilmişti , SoA da çok az dini konu almasını sona doğru doruk noktasına çıkardı ama gizemli bir şekilde , bu dizi ile gizemi fantastik boyuta taşıyarak işlemeye çalışmış olsa da şu anda pek iyi durmuyor dizi de.

İlerleyen bölümlerde toparlayacağını düşünsem de bence dini öğeleri ve fantastik görselleri aşırı kullanmış ve dizi haddinden yavaş ilerliyor.Ortaçağ dizileri eğer kale, krallık için kumpasları konu almıyorsa , senaryoda ki durgunluk sebebiyle bugüne kadar tutulmuş değil.

Kurt sutter ın da böyle birşeyin altından kalkabileceğini sanmıyorum her ne kadar senaryo konusunda kendisine güvensem de.Muhtemelen o da bunun farkındadır ve senaryoyu izleyici kıvamına getirecektir.

İzleyecekler için en azından ilk iki bölümü beklentiye girmeden izlemelerini tavsiye ediyorum hatta beklentilerinizi oldukça düşük tutun derim.

Vay be ne nokta atışı yapmışım dizi hakkında .

Hatta Sutter bile benim açıklamama yakın bir açıklama yapmış.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.