Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şu telif işleri falan hallolsa da ciwil war da spiderman, wolverine i falan görebilsek. fantastik dörtlüyü falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

Acaba filmin sonunda Hulk'u uzaya gönderme gibi bir durum olacak mı? Malum Civil War'da yaklaşıyo..

2018-2019 da infinity war olmasaydi belki olabilirdi fakat sanmam artik oyle bir sey yapsinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Kalkan gercekten kiriliyor mu yoksa fragman sahnesi , ruya ya da gelecekten bir sahne mi ?
    Hulkbuster ultorn tarafindan mi yoksa stark tarafindan mi kontrol edilmekte ?

Bunlarin yanitlarini merak ediyorjm..filmde gorecegiz bakalim.
    Hulk birden bizimkilere dusman olamaz diye dusunuyorum hulkbuster ultron tarafindan kontrol ediliyordur

Hulkbusterin icindeki iron mani goremeyecek kadar ne ictiniz efendim

zirhin olmasi stark in da oldugunu gostermez efenim )))

İhtimaller onu gösteriyor. 5-6 sayfa öncesinde biri bruce bannerın akıl sağlığının son zamanlarda iyi olmadığından bahsetmişti. Deli gömleğiyle durmasıda bunu açıklıyor. Tony Stark Hulk ile başa çıkmak için hulkbusterı kullanıyor. Zaten büyük ihtimal hulkıda uzaya şutlarlar film sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Acaba filmin sonunda Hulk'u uzaya gönderme gibi bir durum olacak mı? Malum Civil War'da yaklaşıyo..

2018-2019 da infinity war olmasaydi belki olabilirdi fakat sanmam artik oyle bir sey yapsinlar

Bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum çünkü dönmemesi için bi sebep yok. Planet Hulk dizisi falan diyolardı, bunun yanında Infinity War'dan tam bir yıl önce Guardians of the Galaxy 2 var, onlar da infinity War'da olacaklar. Ben o filmde Avengers'tan karakterler görebileceğimizi düşünüyorum. Zaten ilk filmde Iron Man'in gözükmesi istenmişti RDJ'nin sözleşmesi bittiği için olmamıştı, çekimler bitince adam kontrat imzalmıştı. Bu sefer Iron Man olabilir, Hulk'ta uzaya giderse olabilir gibi geliyor bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kalkan gercekten kiriliyor mu yoksa fragman sahnesi , ruya ya da gelecekten bir sahne mi ?
    Hulkbuster ultorn tarafindan mi yoksa stark tarafindan mi kontrol edilmekte ?

Bunlarin yanitlarini merak ediyorjm..filmde gorecegiz bakalim.
    Hulk birden bizimkilere dusman olamaz diye dusunuyorum hulkbuster ultron tarafindan kontrol ediliyordur

Hulkbusterin icindeki iron mani goremeyecek kadar ne ictiniz efendim

zirhin olmasi stark in da oldugunu gostermez efenim )))

İhtimaller onu gösteriyor. 5-6 sayfa öncesinde biri bruce bannerın akıl sağlığının son zamanlarda iyi olmadığından bahsetmişti. Deli gömleğiyle durmasıda bunu açıklıyor. Tony Stark Hulk ile başa çıkmak için hulkbusterı kullanıyor. Zaten büyük ihtimal hulkıda uzaya şutlarlar film sonu

Orasi baska .
    Eger hulk ile stark in karsi karsiga gelmesijin altyapisini iyi olusturacaklarsa bu olur.
    Ama iron zirh var diye stark in oldugunu dusunmek olmaz.
    Yok altyapi hazirlamadan hulk ile dovusturulurler ise sacma olcakatir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Kış Askeri filminde Quicksilver ve Scarlet Witch, Hydra'nın elindeydi. Fragmanda ise Ultron'nun yanındalardı. Acaba Ultron ile Hydra arasında bir bağlantı mı var?

Ben bunu anlamadim zaten kimin yaninda dovustuler ? Ultron mu bizimkiler mi ? Quckselver in CA ile bir sahnesi gorundu helikopter gibi bir sey icinde , dedim sanirim bunlar karsi karsiya ..

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ben 2.secengin olabilcegini dusunuyorum.
    Ultron zirha erisirse daha heyecanli olabilir. Obur turlu hulk un tavirlarinin nedenini aciklayacak bir bolum olmali o da 10 20 dk ile gecistirilecek ise pek iyi olmaz gibi.
    Bruce banner in fragmandaki hali hulkbuster ile karsilasmasindan sonraki hali tavirlari olabilir.

Bence ultron kontrol ediyor olacak.

• quote:

Onu bende düşündüm çünkü Civil War da Hulk'ın olmaması gerekiyor ve çizgi romandaki gibi büyük bir olay olacaksa Hulk illa karışır eğer Dünyadaysa. Yalnız Civil War'ın tek film olması benim çizgi romandaki gibi büyük bir olay değil sadece Captain vs Iron filmi olacak gibi geliyor. Hulk'ı uzaya yollayan takımın içinde Dr.Strange ve Iron Man vardı Dr.Strange'inde filmi geliyor belki bir sürpriz olur fakat Hulk uzaydan geldiğinde herkesi pataklıyordu bakalım ne olacak.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Fragmandaki hali bence bruce istemediği birşey yapmış edasında. Bence şehri allak bullak etti, sonrasında pişman oldu.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    O da mumkun..bence oyle olursa ilk bolumde olur , yani filmin ortasina yakin hilkbuster goruruz.sonra banner pisman olur bitik duser ve ultron sehire saldirir...
    Yoksa hem ultron hem hulk karsisinda bir sey yapamaz bizim ekip

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Onu bende düşündüm çünkü Civil War da Hulk'ın olmaması gerekiyor ve çizgi romandaki gibi büyük bir olay olacaksa Hulk illa karışır eğer Dünyadaysa. Yalnız Civil War'ın tek film olması benim çizgi romandaki gibi büyük bir olay değil sadece Captain vs Iron filmi olacak gibi geliyor. Hulk'ı uzaya yollayan takımın içinde Dr.Strange ve Iron Man vardı Dr.Strange'inde filmi geliyor belki bir sürpriz olur fakat Hulk uzaydan geldiğinde herkesi pataklıyordu bakalım ne olacak.

film adı üstünde captan ile tony arasında geçicek yüksek ihtimal olayın temeli anlatılır ya da ciwil war hiç edilir

Hulk ortalıkta olmaz malum yere gönderilir de umarım bi filmde hulk için çekilir.

Avangers genel sorunu dünyayı kurtar sonra hulktan dünyayı kurtar sakinleştir

• quote:

quote:

Bakalım bekleyip gorucez

• quote:

quote:

O şekilde düşünürsek Spiderman in de CW de olması gerekiyor Hadi Hulk uzaya fırlatıldı diyelim, İnfinity War da olmayacak mı demek oluyor bu?

• Marvel dünyasına pek hakim olmadığım için soruyorum. Hulk la yani bruce ile black widov arasında bir şeyler oluyor mu? Fragmanda öyle bir izlenim aldım sanki.o ok atan adam pek iplenmediği için saf dışı edecekler heralde.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    yok sanmıyorum büyük ihtimalle scarlett cazibesini kullanarak bizim koca oğlanı sakinleştirmeye çalışacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Marvel dünyasına pek hakim olmadığım için soruyorum. Hulk la yani bruce ile black widov arasında bir şeyler oluyor mu? Fragmanda öyle bir izlenim aldım sanki.o ok atan adam pek iplenmediği için saf dışı edecekler heralde.

Hulkun eşi çocuğu ayrı sakinleştirmeye rahatlatmaya çalışıyordur yani sinirlerini alıyor

• Kevin Feige açıkladı Infinity War' da Hulk' ı bolca göreceğiz
  • Ne hastalar var arkadaş..

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Hulk un akılvari davranışları zaten doğru dürüst olmadı. Bir çok kere dosttan çok düşmani davranışlar sergiledi.

2 ihtimal var

>ultron hulkun bilincini yitirip şehre saldırdı. HB zırhını hulku durdurmak için giydi(iron man 3 de HB zırhı açık açık görünüyor hazırda bekletiyor yani)
    >ultron zırhı kontrol ediyor. Çİzgi filmdede normal zırhına erişmişliği var.

Ultron un çizgi romanı internette vardı. Film için okuyayım dedim. Telif hakları nedeniyle kaldırılmış. Çizgi filmini seyrettim. Çizgi film olduğu halde korkutucu buldum.

20 sayiydi. Bir ara upload edersem link atarim size

Bana da atar mısınız zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 2 Kasım 2014; 18:06:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Hulk un akılvari davranışları zaten doğru dürüst olmadı. Bir çok kere dosttan çok düşmani davranışlar sergiledi.

2 ihtimal var

>ultron hulkun bilincini yitirip şehre saldırdı. HB zırhını hulku durdurmak için giydi(iron man 3 de HB zırhı açık açık görünüyor hazırda bekletiyor yani)
    >ultron zırhı kontrol ediyor. Çİzgi filmdede normal zırhına erişmişliği var.

Ultron un çizgi romanı internette vardı. Film için okuyayım dedim. Telif hakları nedeniyle kaldırılmış. Çizgi filmini seyrettim. Çizgi film olduğu halde korkutucu buldum.

20 sayiydi. Bir ara upload edersem link atarim size

Bana da atar mısınız zahmet olmazsa.

Maalesef upload edemedim. 4 sayi 4 sayi rar yaptim, bir baslayayim dedim 11 saat falan dedi upload icin vaz gectim

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.