Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Kaptanın thor un çekicini kıpırdatması çok iyiydi. Arkadaşlar deadpool un bile thanos u devirdiği ÇR ler mevcut. Hulk u dünya alem yenemiyor, thanos
    basket topu diye oynuyor başka bir sayıda. Orjinal evrende thor un çekicini kimse kaldıramaz.

Ana evrende gecen serilerde CA ve Beta ray bill KALDİRMİSTİR. Kim diyor ya hu kimse kaldiramaz diye? Hak eden kimse o kaldirir. Aha da zaten Odin oglu ARTİK cekici hak etmediginden o cekici hak eden bir kadin karakter kaldirmistir.

Bu animasyonları neden dikkate almıyor bu çr sever arkadaşlar anlamıyorum.Sonuçta marvel çıkarıyor bunlarıda.Hulk animasyonlarda thor'un çekicini kaldırıp pataklıyor hemde sürekli.Yani çr'de yazandan ne farkı var bunların aynı firma yapıyor sonuçta...

Canon Ve Non Canon kavramlari var. O yuzden kabul edilmiyor.

Soyle ki; Canon seriler ana evrene bagli olarak gecen (Marvel da earth-616, dc de earth-1) serilerdir. Sirkette calisan yazarlarin kabul gorecegi sekilde yaziliyordu sanirim.

Non canon ise herhangi bir yazarin, kendi İSTEDİGİ kurguyu kurarak, ana evrene bagli olmadan cikardigi serilerdir. Bu serilerde Logan Hulk u oldurebilir (ki oldurmustur), yine deadpool yenilmez yapilabilir ya da karakterlerin 1 milyon yil sonraki gelecegini anlatan seriler (Superman Prime One million gibi gelecekte gecen seriler) cikarilabilir. Kisacasi yazar ne istiyorsa onu cikarir. Der ki Hulk yerine gama isinina maruz kalan Logan (wolverine) olsaydi nasil olurdu? Ya da Peter i isiran orumcek Mr. Fantastic i isirsaydi gibisinden aklina gelen herhangi bir konuyu isleyebilir. Bu serilerin de ana evrende bir devamliligi olmadigindan ve yazarin keyfine gore cikarildigindan non canon olarak adlandirilir, yani o serilerdeki herhangi bir bilgi gercegi yansitmaz.

Yani CR ler de yerine gore kabul edilemez, Animasyonlar da non canon oldugu icin zaten kabul gorulemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Kasım 2014; 9:13:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Animasyonların non canon olduğuna eminmisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Animasyonların non canon olduğuna eminmisin...

Elbette ki. Misal Planet Hulk cr serisinin animasyonunda suruyle sey degistirilmistir. Ana evrene bagli degillerdir yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi bana thanosun gücünü veya tehlikesini anlatabilir mi. oradan bakınca yürüyen metal parçasından farkı yok gibi
    onu bu kadar güçlü yapan nedir ? ve neden millet birbirine saldırıyor orada. pek anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

birisi bana thanosun gücünü veya tehlikesini anlatabilir mi. oradan bakınca yürüyen metal parçasından farkı yok gibi
    onu bu kadar güçlü yapan nedir ? ve neden millet birbirine saldırıyor orada. pek anlamadım

Thanos degil Ultron

Suradan bir bakin;

http://www.altevren.net/yazilar/cizgi-roman-yazilari/nedir/658-ultron-kimdir
    http://www.altevren.net/index.php/cizgi-roman-yazlar/genel/477-fs-5-age-of-ultrona-hazrlk

• birde fragmanda ca nın kalkanı kırılmş şekilde gösteriliyor. kuzenim ısrarla kırılamaz olduğunu söylüyor ? thorun özel gücü ve xmendeki o kızıl saçlı kadının phonix hali ile saldırılarının sadece hasar verdiğini filan dedi. bilmiyorum atıyor mu. madem o kadar güçlü adamantiyim o ultron nasıl yok edilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

birde fragmanda ca nın kalkanı kırılmş şekilde gösteriliyor. kuzenim ısrarla kırılamaz olduğunu söylüyor ? thorun özel gücü ve xmendeki o kızıl saçlı kadının phonix hali ile saldırılarının sadece hasar verdiğini filan dedi. bilmiyorum atıyor mu. madem o kadar güçlü adamantiyim o ultron nasıl yok edilecek ?

Kuzenin Age of Ultron serisini okuyabilir Orada da var oyle bir sahne, hatta gecen sayfalarda da paylasilmisti.

Aslinda dogru da soylemis, cok cok guclu kisiler haricinde kirilmiyor. Fakat Ultron bir yolunu bulmus olabilir hem cr de hem de filmde.

Bu arada kalkan sadece adamantium degil, adamantium + vibrenyum + 3. Bir maddeden. Tabii filmde yalnizca vibrenyumdan. (adamantium kelimesinin telif haklari fox taydi sanirim)

• Kalkan gercekten kiriliyor mu yoksa fragman sahnesi , ruya ya da gelecekten bir sahne mi ?
    Hulkbuster ultorn tarafindan mi yoksa stark tarafindan mi kontrol edilmekte ?

Bunlarin yanitlarini merak ediyorjm..filmde gorecegiz bakalim.
    Hulk birden bizimkilere dusman olamaz diye dusunuyorum hulkbuster ultron tarafindan kontrol ediliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Kalkan gercekten kiriliyor mu yoksa fragman sahnesi , ruya ya da gelecekten bir sahne mi ?

Hulk birden bizimkilere dusman olamaz diye dusunuyorum hulkbuster ultron tarafindan kontrol ediliyordur

Hulkbusterin icindeki iron mani goremeyecek kadar ne ictiniz efendim

• Fragmana eklemeler yapılmış. Önceden atıldıysa affola

Ekleme: Rezilliğimin belgesi olarak silmiyorum, taa üç sayfa önce atılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 1 Kasım 2014; 17:43:12 >

• Kış Askeri filminde Quicksilver ve Scarlet Witch, Hydra'nın elindeydi. Fragmanda ise Ultron'nun yanındalardı. Acaba Ultron ile Hydra arasında bir bağlantı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Fragmana eklemeler yapılmış. Önceden atıldıysa affola

sesini çıkarmasan arada kaynardın belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Fragmana eklemeler yapılmış. Önceden atıldıysa affola

sesini çıkarmasan arada kaynardın belki

olsun, sevabiyla gunahiyla her mesaj benim namusum

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Kalkan gercekten kiriliyor mu yoksa fragman sahnesi , ruya ya da gelecekten bir sahne mi ?

İçinde sadece ironman zırhı var stark'ın olup olmadığı bilinmiyor...

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hulk un akılvari davranışları zaten doğru dürüst olmadı. Bir çok kere dosttan çok düşmani davranışlar sergiledi.

2 ihtimal var

>ultron hulkun bilincini yitirip şehre saldırdı. HB zırhını hulku durdurmak için giydi(iron man 3 de HB zırhı açık açık görünüyor hazırda bekletiyor yani)
    >ultron zırhı kontrol ediyor. Çİzgi filmdede normal zırhına erişmişliği var.

Ultron un çizgi romanı internette vardı. Film için okuyayım dedim. Telif hakları nedeniyle kaldırılmış. Çizgi filmini seyrettim. Çizgi film olduğu halde korkutucu buldum.
  • quote:

Hulk un akılvari davranışları zaten doğru dürüst olmadı. Bir çok kere dosttan çok düşmani davranışlar sergiledi.

2 ihtimal var

>ultron hulkun bilincini yitirip şehre saldırdı. HB zırhını hulku durdurmak için giydi(iron man 3 de HB zırhı açık açık görünüyor hazırda bekletiyor yani)
    >ultron zırhı kontrol ediyor. Çİzgi filmdede normal zırhına erişmişliği var.

Ultron un çizgi romanı internette vardı. Film için okuyayım dedim. Telif hakları nedeniyle kaldırılmış. Çizgi filmini seyrettim. Çizgi film olduğu halde korkutucu buldum.

20 sayiydi. Bir ara upload edersem link atarim size

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

zirhin olmasi stark in da oldugunu gostermez efenim )))

• Acaba filmin sonunda Hulk'u uzaya gönderme gibi bir durum olacak mı? Malum Civil War'da yaklaşıyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Ben yukarıda söylenen birçok karaktere istisnaes demiştim. CA marvel evreninin en sağlam karakterli kahramanı kaldırması normal. BRB in kaldırması normal birşey.

Yanlis anlamisim o zaman

Rogers'ın kaldırmasına thor izin verdi diye hatırlıyorum.Yanlış da olabilirim.

Thor'un Çekicini Daha Önce Kaldıran 10 Kişi

http://tr.ign.com/m/marvel-comics/67258/blog/thorun-cekicini-daha-once-kaldiran-10-kisi

Doğrusun.

(Bazıları için spoiler olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 2 Kasım 2014; 11:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.