Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten geçen sezon finalinde gördüğümüz kadarıyla yeni sezonda radyasyondan kaçış ve klanlar arası çatışmaların olacağı net belliydi. Daha nasıl birşey olabilirdi sizce? Ben pek anlayamadım söylediğiniz şeyleri.

Ek olarak; Bence gayet güzel bir başlangıç oldu, özlemişim The 100'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Zaten geçen sezon finalinde gördüğümüz kadarıyla yeni sezonda radyasyondan kaçış ve klanlar arası çatışmaların olacağı net belliydi. Daha nasıl birşey olabilirdi sizce? Ben pek anlayamadım söylediğiniz şeyleri.

"İşlenebilecek o kadar konu varken yine kolaya kaçtılar."

Dikkat ederseniz "yine" demişim. Ben zaten 3.sezondan da memnum değildim. Timeskip olup daha farklı bir konu işlenebilirdi. Bu radyasyon olayı çok klişe geldi bana. Şöyle bir dünya ellerinde varken daha farklı şeyler izlemek istiyorum. İlk 2 sezondaki seviyesinin çok altında dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

"İşlenebilecek o kadar konu varken yine kolaya kaçtılar."

Dikkat ederseniz "yine" demişim. Ben zaten 3.sezondan da memnum değildim. Timeskip olup daha farklı bir konu işlenebilirdi. Bu radyasyon olayı çok klişe geldi bana. Şöyle bir dünya ellerinde varken daha farklı şeyler izlemek istiyorum. İlk 2 sezondaki seviyesinin çok altında dizi.

2. sezon çok başkaydı ya, izlediğim tüm dizileri sezonlara göre sıralasam en iyi 3 sezondan biridir benim için, ama ondan sonra ne 3. sezonda o seviyeye gelebildi ne de bu sezonun konusu o seviyeye gelebilecek gibi, katılıyorum sana. Ama 2. sezon seviyesi beklentisinden çıkılıp izlendiğinde hala çok zevk veren bi dizi benim için

• 4. sezon başlangıcı

Artık Bellamy-Clarke istiyorum ya. Çok mu zor şunların arasını yapmak. Clarke onu seviyordum deyince Bellamy nasıl baktı gördünüz mü?

Jasper'ın hayattan bezmiş halleri gerçekten sıktı. Ölecekse ölsün artık ne olacaksa olsun.

Nükleer felaketten nasıl kurtulmaya çalışacaklar çok merak ediyorum. Yine uzaya çıkamazlar herhalde? Saklanacak yerde yok. Bakalım ne olacak.
  • İlk bölümü yeni izledim de seviye gerçekten çok düşmüş.
  • bu dizide karar ikilemlerini çok seviyorum,
    rehineleri kurtar veya su yapan makineyi götür, arcadia halkına doğruyu söyle veya umut ver izlemesi güzel seçimlerdi (bellamy ye yine uyuz oldum), muhtemelen sezon sonunda veya ortasında mount weather da ki gibi bi kıyım olacak gemiye kimin bineceğine karar verirken, o zaman ki yapılacak seçimlerde güzel olacaktır, clarke ın kendini feda ettiği bi son çok tatmin edici olur
    octavia nın elçiyi öldürme şekli de baya iyiydi, tertemiz kaldırdı ortadan, ağzım açık kaldı

genel olarak sezona bakınca hiç umutlu değilim hikayeden, önceki sezonlar gibi belli başlı somut bi düşman yok karşılarında çünkü, şuan villian radyasyon ve bu çok saçma, dizinin ilerleyebilmesi için çok yetersiz ve saçma geliyo bana

• İlk bölüm fena değildi. Başlangıç olarak diğer sezonlardan zayıf kaldı ama sezonun konusunun potansiyeli yüksek. İyi kullanabilirlerse zevkli bir sezon olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2

Girişteki kelebek ne hoştu ya <3
    Bu A.L.I.E aynı anda her yerde olamıyor galiba çocuk tam kendini kesecekken Clarke diye gittiğine göre.

Kralın sağ kolunu oynayan hatun da Lexa'dan sonra commander olan hatunu aratmıyor.

Var ya gemide kalıp radyasyon dalgasını atlatmayı 1.bölümde düşünmüştüm :)

Yav bu Jasper'ın herhangi bir yeteneği, mesleği de yok boş boş takılıyor etrafta ya bir işe yarasın ya da gebersin artık.

Ya bu bizimkilerin cihazı almaya gittikleri yer nasıl karlıydı ama bunların oldukları tepe karsızdı?

Ahahaha hatun Bellamy'ye ters tokadı fena çarptı.

Raven da ayrı bir kafada ulan sen sanki kötü şeyler yapmadın çiplenmişken, gelmiş Jaha'ya atarlanıyor.

Riley'yi bir türlü hatırlayamadım yav aklıma uçurumda ağaca takılan biri geldi ama hatırlayamıyorum.

Octavia haklı Kral yaralı olmasa götü yemezdi herifin.

Ya ben mi malım bunlar mı? Arkadaş bu çipi ürettiren bunların ilk commander'ı değil mi? Hani kendi ensesine çipi takıp dünyaya gelen? A.L.I.E versiyon 2'yi de o yarattı sonuçta niye Skaikru'ya atarlanıyorlar ki? Jaha getirdi diye mi yani? pfff

Bellamy, Pike ile yaptığı katliamlardan sonra artık insanların hayatını riske atmıyor o da haklı bir bakıma ama bu sefer daha çok insan ölecek gibi.

Ne temiz indirdin herifi öyle be Octavia!
    Yalnız inceyi gören var mı orada? Octavia şöyle diyor "I came here to change your mind" harbiden beyninde değişiklik yaptı herifin.

Echo olayı çaktı kaçar mı :D kapışma %100 çıkar Skaikru ile bunlar arasında ama bakalım.

Clarke da saydırdı yalanları

Geçiş bölümüydü ya pek de bir şey olmadı.

• artık diziyi öylesine zaman geçsin diye izliyorum çok ilgi çekici bir şey yok
  • bunlar agents of shield la bi anlaşma mı yaptılar acaba :D burdaki kral roan shield da sezon kötülerinden biri, ayrıca bu bölümde tabletten konuşmasını açtıkları adam da yine shield da o kötü adamın adamlarından (internet hala nası çalışabiliyo onuda anlamış değilim)

bu bölüm fena gelmedi bana, alternatif çözümler çıktı, o 12 level lı tarikat hakkında da ilginç şeyler çıkabilir, ordan büyük ümitliyim, clarke bölümün sonunda tarikat ambleminin üstünde yazan yazıyı tekrar etti "küllerimizden tekrar doğacağız", nightblood la arasında nası bi ilişki kurdu, neye ayıktı da söyledi bunu tam çözemedim
    acaba nightblood ı yapanlar bunlar mı diyecemde nightblood ın çıkışını flashback lerle görmüştük galiba geçen sezon, yinede bişeylerin başından bunlar çıkacak gibi, bu konu güzel burdan devam sayın yapımcılar
    şuan ilk aşamada yapacakları şey luna dan night blood ı sömürmek olacak galiba, yada bu kanı başkasına verince kötü bişey mi oluyodu, neyse izleyip görecez :D bu bölüm bana umut verdi gibi biraz

• 4.3

Geçmiş bölümlerdeki spesifik sahneleri göstererek bildiğin spoiler veriyorlar yav, Clarke'ın Nightblood'a vurgu yapması vs direkt anladım onun yaşayacağını. Indra'nın kızının çaldığını vs

Nasıl çaldırıyorsun arkadaş Flame'i be? yok mu gardiyan vs?

A.L.I.E niye bunlara 6 ay dedi acaba? O değilde özletti A.L.I.E kendini :'(

Bu Murphy bu sezon boş boş dolaşacak sanırım.

Indra işi bok ett yine, Commander mi kaldı artık da kıza izin verdiler Flame'i tutmasına? Alsalardı Flame'i yine o herifin kelleyi götürüp verseydi aha bu almış diye. Ama derler mi demezler çünkü konu çıkması lazımAahahahha bu arada ne güzel çekmişler fake Flame'in parçalanışını. Bu sezon bir değişiklik var sanki çekimlerde ama tam anlayamadım.

Sığınak da yalan çıktı Raven'in dediği gibi boşa 1 gün harcandı. Herif resmen yüzlerce kişiyi toplamış oraya ölmek için. Yalnız içerden hâlâ canlı birileri çıksa ordan da bir konu çıkardı.

Clarke'ın triplere gel hele :D kendini yazmayacakmış da falan.

Luna immün çıktı da Nightblood'ı başkasına veremezler ki zaten vücut kabul etmiyor. Belki seyreltip falan verebilirler ya da bilmiyorum bir çeşit ilaç gibi bir şey üretebilirler ama bir sürü insan öleceği kesin. Clarke'ı merak ediyorum o 100 kişilik listeye Roan'ı yazdı mı? Aklıma Mount Weather'da yaşayanların yerlileri yakalayıp kanlarını alışı geldi direkt tabii ki :)

Ya Bellamy tamam kendini affedemedin bir türlü ama o kurtardığın kişiler ölecek eğer çözüm bulunamazsa, gitti patlattı su üretme cihazını.

Yine geçiş bölümüydü bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 17 Şubat 2017; 2:30:15 >

• Büyük bir potansiyeli harcadılar, yazık oldu diziye. 2.sezondan sonra yükselmesi gerekirken dibe vurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gerçekten nefret ediyorum bu diziden. Sci-fi izlenecekse stranger thigns izlesin içinde gençler de var oyuncu olan gerçekten.
  • Bence Grimm ile birlikte en çok gözardı edilen dizilerden biri.
  • SAÇMALIK
    önce derin bir yara alıyor sonra o kadar yükseklikten sığ bir yere düşüyor sonrada güzel güzel ata biniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

SAÇMALIK
    önce derin bir yara alıyor sonra o kadar yükseklikten sığ bir yere düşüyor sonrada güzel güzel ata biniyor

Yalnız bu olay yüzüklerin efendisinde de vardı
  • orası orta dünya orda her şey var oranın dereleri pamuktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 23 Şubat 2017; 20:31:38 >
  • Arkadaşlar 4.sezon 4.bölüm türkçe altyazısını nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

SAÇMALIK

aynen .
    denize düşse neyse.

• 4.sezonun 1. bölümünü izledim diğer 4 bölüm nasıl?

izlemeye değer mi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.