Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi nicki gördüğüme ilk defa bu kadar mutlu oldum son mesajda seni görünce dedim kesin önemli bişey var :D koşarak geldim
    fragmandan pek bişey anlayamadım ama, pek bişey şekillenmedi kafamda ve şekillenen kadarı da çekici gelmedi
  • Aksiyon bol olacak bu sezon sanki.
  • dizinin 3 sezonunu az önce bitirdim.
    trailerda saçmalık yok mu?

trailerda yapay zekayı niye tekrar göstermişler acaba ?(4. sezonda çıkmaz umarım)
    buz ulusunun kralı vurulmuştu ölmemiş demekki
    nükleer santrallerin 97 sene sonra patlaması saçma olmuş.(yapay zeka yok olmadan önce aktive etti sanırım santralleri.)

aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Aralık 2016; 17:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

3.sezon finali

Adamlara bak kuleye tırmanıyor AS:DAS:D

Octavia yüzünden savunamayacaklardı az kalsın.Ya haklı kız ama bence abarttı farklı bir şekilde çözülebilirdi gibi.

Yav bu Lexa oraya nasıl gelmiş şimdi? Clarke versiyon 1 ve 2 yi yuttuğu için mi o da orada bulunabildi?

Vovovovo kalbi el ile attırmak fantastikti.

Nightblood kanını peki nasıl Clarke'ın sistemi kabul etti?Sonuçta kendi kan dolaşımına nightblood kanı girdi.

Ahahha demek ki yapay zeka çok da zeki değilmiş orada elektrik yiyebilecekleri hakkında uyarmadı.

Raven'a bak be hemen kapıya koymuş Raven simgesini.O değil de bizim bu versiyon 1 nasıl Raven'ın açtığı kapıyı kapatamadı?

Muhtemelen cahillikten ama kaç yıllar önce atılan bombalar sonucu patlayan nükleer santraller yeni mi erimeye başlamış yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım, anlamadım?

Jaha'ya bak reis gibi girdi kedi gibi çıktı :D

Pike artık bunu kurtardım beni öldürmez dedi, ölürken şok oldu adam.

Octavia'nın bu gidişi Clarke'ın önceki sezon gidişini hatırlattı.

2.versiyon hala duruyor, muhtemelen bir işe yarayacaktır.

Dizilere mi soğudum bilemiyorum ama hiç sezon finali gibi gelmedi bana, o heyecanı alamadım.

Eh artık bakalım neler olacak.Ice nation falan ne yapıyor acaba? bizim grounderların lideri yok vs.

yapay zekayı kapatınca kuleye tırmananlara ne oldu acaba ? göstermediler :)
    lexa yapay zekanın 2 versiyonunda kayıtlı olduğu için clarke 1. versiyonunu yutunca direkt o da geçti sanırım.
    kanı uyuşum denke gelmesi biraz saçmaydı evet. göz ardı edilebilir ama.

yapay zekanın 1. versiyonu anladığım kadarıyla ışık şehrini inşaa etmiş. sonra sonra insan toplamak için o kapsülleri üretmiş.
    yapay zekayı yapan kadında ateşin içindeydi(yapay zekanın 2. versiyonu). ışık şehrinde gözüktü o yüzden o da.

nükleer santrallerin 100 sene sonra aktive olması saçma geldi banada . yapay zeka yok olmadan önce insanlığı yok etmek için santralleri patlatmaya başlamış olabilir.

bilim kurgu olduğu için saçmalıklar olması normal. detaylı düşünmeyince sorun olmuyor.
    yapay zekanın 2 . versiyonu mantıklı.verilerin kişilere aktarılması.
    ama ilk versiyonu yutan kişilerin birbiriyle bağlantı kurması saçma.nasıl sinyal alıp gönderiyor arqa (yapay zeka kendisini arqa kopyalamıştı. yapay zekanın kutusunu yok etmeye çalışan murphy ve pike kutunun polarise bağlı olduğunu görmemeleride büyük saçmalıktı.)

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hatırlamak lazım, biraz unutmuşum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 haftada tüm sezonu bitirdim. 1. sezon yavan başladı ortalara doğru sarmaya başladı. 2. sezon ile şaha kalktı. 3. sezon bi duraksamaya girdi ama Işık şehri bi hareketlendirdi. En iyi 2. sezondur. 4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

En nefret edilen karakter Murphy bi anda en sempatik karakter oluverdi.
    Jahanın ışık şehrini arama olayı süperdi en zevk aldığım sahnelerdi.
    Kumandan Lexa yanarım yanarım bu kıza yanarım. Çok tatlı... Ölmesi beni üzdü açıkcası. Lincoln uda unutmadık :(
    Gelelim clacka. Yahu kızım yemiş yemiş yemiş dizi çevirmiş. Az kilo ver ya Lexayı görmüyonmu döbüç ağızlı olmuş resmen iğrendim ya :D Birde şu salak hareketleri yokmu bitiriyo adamı.

4. sezonda formunda clark tığ gibi, ağlamayan jasper, ihanet etmeyen belamy bekliyoruz. HAdi hayırlısı

• Arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

İzlerken sıkmayan bol aksiyonlu ve olay kurgusu da fena olmayan bir dizi.Beklentiyi düşük tutarsanız ve türü de seviyorsanız keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

vallahi olayları unuttum ya
    var mı son bölümleri özet geçicek bir babayiğit

Hocam en son işte kötü yapay zekayı yok etti ancak dünya üzerindeki nükleer santraller yanıyormuş 6 ay içinde yaşam yok olacak demişti yapay zeka, clarke da bir yolunu buluruz falan demişti genel özet böyle
  • Dizi ABD'de bugün başlıyor. Yarın malum sitelere düşer herhalde. Uzun zaman oldu özlemişim, bu sezondan ümitliyim, haydi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @_Marvel_ Hocam yeni sezon yarın başlıyor, başlığı güncelleyebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düştü mü sitelere

• Altyazısı henüz yok sanırım, değil mi?
  • Güzel başladı. Ablalarımız yine tombiktolarını meydana çıkarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Altyazısı henüz yok sanırım, değil mi?

Altyazı çıkmış..

http://www.turkcealtyazi.org/sub/668242/the-100.html

• Açıkçası geçtiğimiz sezonlara oranla hiç sezon açılışı gibi olmayan sıradan bir bölümdü. Seviye gitgide düşüyor. Yahu sezonun ilk bölümü bu, çat diye olaya girilir mi? Sanki sezon ortasında ara bölüm seyrediyoruz. Hiç beğenmedim, bir de acayip acayip çekim açıları, karakterlerin yüzüne ani zoomlamalar falan. Gelecek sezon için onay alamaz bu dizi.

• Klanlar arası kısır çatışmalarla geçecekse eğer çöp olur diz. Başka arayışlara ihtiyaç var. Bir de şu radyoaktif bulutları eminim dizi finalinde görürüz.
  • Dizinin çıtası net şekilde düştü. İşlenebilecek o kadar konu varken yine kolaya kaçtılar.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.