Bildirim
The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (53. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 sezonuda BluRay olarak izleyeceğim. -
BLACK SAİLS SPOİLER!! -
Arkadaşlar izlemeye başlamayan hiç izlemesin, gercekten. 5 günümü hic eden dizidir kendileri..5 gunde 2 sezon bitirdim ve acı gerçekle karşılaştım :( Surekli sıkışılinca yeni türler ortaya cikariliyor sacma sacma insan tipleri uretiliyor maalesef ki ergen dizisidir teen wolfla ayni seviyededir arkadaslar bunu cok gec anladım malesef ben yaptim siz yapmayin beni uyaran olmadı ben sizi uyarıyorum..Nasıl devam ediyor peki diyenler çıkabilir boyle diziler malesef 14-18 yaş tayfasını cok cektigi icin malesef yayını kesilmiyor, supernatural in hala devam ettigi bi dunyada yaşıyoruz..Bide Fringe gibi efsanelere benzetilmiş bu dizi inanamadım ne yiyip ne içiyosunuz arkadaşlar siz? iyi akşamlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu diziyi seven bir ben miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: kashna-
Arkadaşlar izlemeye başlamayan hiç izlemesin, gercekten. 5 günümü hic eden dizidir kendileri..5 gunde 2 sezon bitirdim ve acı gerçekle karşılaştım :( Surekli sıkışılinca yeni türler ortaya cikariliyor sacma sacma insan tipleri uretiliyor maalesef ki ergen dizisidir teen wolfla ayni seviyededir arkadaslar bunu cok gec anladım malesef ben yaptim siz yapmayin beni uyaran olmadı ben sizi uyarıyorum..Nasıl devam ediyor peki diyenler çıkabilir boyle diziler malesef 14-18 yaş tayfasını cok cektigi icin malesef yayını kesilmiyor, supernatural in hala devam ettigi bi dunyada yaşıyoruz..Bide Fringe gibi efsanelere benzetilmiş bu dizi inanamadım ne yiyip ne içiyosunuz arkadaşlar siz? iyi akşamlar..
Madem dizi bu kadar kötü,diziden bu kadar çok nefret ettin. O zaman nasıl 39 bölümü 5 gün gibi bir sürede izledin? Bu kadar sevmediğin bir diziyi niye bu kadar çok izledin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 2 Eylül 2016; 17:02:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler_Bing
quote:
Orijinalden alıntı: kashna-
Madem dizi bu kadar kötü,diziden bu kadar çok nefret ettin. O zaman nasıl 39 bölümü 5 gün gibi bir sürede izledin? Bu kadar sevmediğin bir diziyi niye bu kadar çok izledin?
+1
-
konusu saglam gibiydi revoulotion gibi baslari ozellikle ilk sezonu gayet iyiydi yaratici dizi olacağa benziyordu sonra ergen fanları tutabilmek adına bir sürü yeni sey çıkardılar surekli yeni türler türettiler komiklesti iyice :)) ben bisey kanıtlamaya calismiyorum sadece gorusumu belirtiyorum bu tip dizileri (teen wolf,vampire diaries,supernatural) sevmeyenlerin bu diziye baslamamasinda yarar var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezonu yeni bitirdim.
Sezon güzel başlasa da,
olayına girişi güzel yapsalar da, gelişme ve sonuç kısımları yani
hiç iyi ilerlemedi sezon ve gitgide düşüşe geçti.
Sezon finalini de hiç beğenmedim. Harika bir 2. sezondan sonra, bu zorlama
senaryosu hiç mi hiç gitmedi. Hoşuma giden tek nokta
Ama bunun için böyle bir zorlama senaryoya gerek yoktu bence.
-
netflix sayesinde tesadüfen başladım güzelde dizi. ancak çok fazla mantık hatası var
biraz açlik oyunları , biraz labirent , birazda divergent filmlerinin tadı var dizide , ama bu tarz konulu dizi ve filmleri sevdigimden merakla izliyorum her bölümü. -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
netflix sayesinde tesadüfen başladım güzelde dizi. ancak çok fazla mantık hatası var
biraz açlik oyunları , biraz labirent , birazda divergent filmlerinin tadı var dizide , ama bu tarz konulu dizi ve filmleri sevdigimden merakla izliyorum her bölümü.
1.sezondan sonra evrim geçiriyor.
2. sezon muhteşem..
3. sezon biraz baymıştı.
ama .. bilimkurgu olsun çamurdan olsun diyenlerdenim. -
yeni sezon ne zaman başlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziya
yeni sezon ne zaman başlıyor.
2017'de. Net bir tarih yok ama muhtemelen ocak ayının son haftası başlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziya
yeni sezon ne zaman başlıyor.
2017'de. Net bir tarih yok ama muhtemelen ocak ayının son haftası başlar.
eyvallah. -
The 100 gibi diziler var mi acaba ? Şu anda 12 monkeysi izliyorum son sezonun son bölümüne kadar geldim ama pek sarmadı.The 100 gibi dizi ariyorum da :) -
bi ara dedim lost gibi mi olacak hani geçmişlerine flashback yapiyorlardı. ama 1-2 kücük sahnede oldu sadece... valla 3 günde 2.sezonun 8.bölümünü bitirdim -
2.sezon 14.Bölüm dakika 28 küsür BEN ŞOK + BEN İPTAL
var ya şu dizide bekledigim en son şeylerden biriydi herhalde
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X