Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zach McGowan 4.sezon için kadrolu oyuncu olmuş, bol bol göreceğiz

black sails spoiler

black sails'de öldü burda dursun bari reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Temmuz 2016; 23:44:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Zach McGowan 4.sezon için kadrolu oyuncu olmuş, bol bol göreceğiz

black sails spoiler

black sails'de öldü burda dursun bari reis

Ohaa 3:15

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comic Con 2016

• 3 sezonuda BluRay olarak izleyeceğim.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

aynen hacı ya black sails te öldü ne kadar üzülmüştüm oradaki rolü çok büyüktü :((((

BLACK SAİLS SPOİLER!!
  • Arkadaşlar izlemeye başlamayan hiç izlemesin, gercekten. 5 günümü hic eden dizidir kendileri..5 gunde 2 sezon bitirdim ve acı gerçekle karşılaştım :( Surekli sıkışılinca yeni türler ortaya cikariliyor sacma sacma insan tipleri uretiliyor maalesef ki ergen dizisidir teen wolfla ayni seviyededir arkadaslar bunu cok gec anladım malesef ben yaptim siz yapmayin beni uyaran olmadı ben sizi uyarıyorum..Nasıl devam ediyor peki diyenler çıkabilir boyle diziler malesef 14-18 yaş tayfasını cok cektigi icin malesef yayını kesilmiyor, supernatural in hala devam ettigi bi dunyada yaşıyoruz..Bide Fringe gibi efsanelere benzetilmiş bu dizi inanamadım ne yiyip ne içiyosunuz arkadaşlar siz? iyi akşamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu diziyi seven bir ben miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kashna-

Arkadaşlar izlemeye başlamayan hiç izlemesin, gercekten. 5 günümü hic eden dizidir kendileri..5 gunde 2 sezon bitirdim ve acı gerçekle karşılaştım :( Surekli sıkışılinca yeni türler ortaya cikariliyor sacma sacma insan tipleri uretiliyor maalesef ki ergen dizisidir teen wolfla ayni seviyededir arkadaslar bunu cok gec anladım malesef ben yaptim siz yapmayin beni uyaran olmadı ben sizi uyarıyorum..Nasıl devam ediyor peki diyenler çıkabilir boyle diziler malesef 14-18 yaş tayfasını cok cektigi icin malesef yayını kesilmiyor, supernatural in hala devam ettigi bi dunyada yaşıyoruz..Bide Fringe gibi efsanelere benzetilmiş bu dizi inanamadım ne yiyip ne içiyosunuz arkadaşlar siz? iyi akşamlar..

Madem dizi bu kadar kötü,diziden bu kadar çok nefret ettin. O zaman nasıl 39 bölümü 5 gün gibi bir sürede izledin? Bu kadar sevmediğin bir diziyi niye bu kadar çok izledin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 2 Eylül 2016; 17:02:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

quote:

Orijinalden alıntı: kashna-

Arkadaşlar izlemeye başlamayan hiç izlemesin, gercekten. 5 günümü hic eden dizidir kendileri..5 gunde 2 sezon bitirdim ve acı gerçekle karşılaştım :( Surekli sıkışılinca yeni türler ortaya cikariliyor sacma sacma insan tipleri uretiliyor maalesef ki ergen dizisidir teen wolfla ayni seviyededir arkadaslar bunu cok gec anladım malesef ben yaptim siz yapmayin beni uyaran olmadı ben sizi uyarıyorum..Nasıl devam ediyor peki diyenler çıkabilir boyle diziler malesef 14-18 yaş tayfasını cok cektigi icin malesef yayını kesilmiyor, supernatural in hala devam ettigi bi dunyada yaşıyoruz..Bide Fringe gibi efsanelere benzetilmiş bu dizi inanamadım ne yiyip ne içiyosunuz arkadaşlar siz? iyi akşamlar..

Madem dizi bu kadar kötü,diziden bu kadar çok nefret ettin. O zaman nasıl 39 bölümü 5 gün gibi bir sürede izledin? Bu kadar sevmediğin bir diziyi niye bu kadar çok izledin?

+1

• Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    konusu saglam gibiydi revoulotion gibi baslari ozellikle ilk sezonu gayet iyiydi yaratici dizi olacağa benziyordu sonra ergen fanları tutabilmek adına bir sürü yeni sey çıkardılar surekli yeni türler türettiler komiklesti iyice :)) ben bisey kanıtlamaya calismiyorum sadece gorusumu belirtiyorum bu tip dizileri (teen wolf,vampire diaries,supernatural) sevmeyenlerin bu diziye baslamamasinda yarar var..

• 3. sezonu yeni bitirdim.

Sezon güzel başlasa da,
    ALIE
    olayına girişi güzel yapsalar da, gelişme ve sonuç kısımları yani
    ALIE v2 ortaya çıktıktan sonra
    hiç iyi ilerlemedi sezon ve gitgide düşüşe geçti.

Sezon finalini de hiç beğenmedim. Harika bir 2. sezondan sonra, bu zorlama
    ALIE
    senaryosu hiç mi hiç gitmedi. Hoşuma giden tek nokta
    eskiden neler yaşandığı ve dünyanın neden bu halde olduğunu öğrendik.
    Ama bunun için böyle bir zorlama senaryoya gerek yoktu bence.

Raven ve Morty hem bu yapay zeka ve yazılımı konusunda uzman değiller, hemde sezon finalinde Clarke'a uzaktan bilgisayar yardımıyla destek oluyorlar. Madem bu bilgiye sahiptiler, neden en başından Raven ve Morty bu işe el atmadı? Ayrıca o insanlar arasında bir tek Raven mı bu yapay zekaya karşı koyabilecek güçte? Diğer herkes bu kadar zayıf mı? Raven, Finn'i hatırlayamadı diye cıngar kopardı, Abby kızına işkence yaparken hiçbir şey olmadı?

ALIE senaryosunu çok fazla zorladılar. Bir süre sonra kabak tadı vermeye başladı.

Halkını kurtarmak için The 100 projesine onay vermek zorunda kalan Thelonius'u resmen kuklaya çevirdiler bu sezon.

Bellamy'i de aynı şekilde güçsüz, ne yapacağını bilmez bir hale çevirdiler. İki bölümde bir ruh hali ve düşünceleri değişti.

Lincoln'u öldürmeleri kötü oldu. Diziye ayrı bir hava katıyordu. Octavia'da intikamını aldı ama yeteceğini sanmıyorum. Şimdi iyicene kafayı sıyıracak. Umarım Arkadia'ya ya geri döner. Dünyalı Octavia'yı hiç sevmedim

Lexa'nın ölmesine bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Güzel kızdı ama Clarke ile olan cıvık diyalogları baymıştı. O açıdan ölmesi iyi oldu.

• netflix sayesinde tesadüfen başladım güzelde dizi. ancak çok fazla mantık hatası var

biraz açlik oyunları , biraz labirent , birazda divergent filmlerinin tadı var dizide , ama bu tarz konulu dizi ve filmleri sevdigimden merakla izliyorum her bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

netflix sayesinde tesadüfen başladım güzelde dizi. ancak çok fazla mantık hatası var

biraz açlik oyunları , biraz labirent , birazda divergent filmlerinin tadı var dizide , ama bu tarz konulu dizi ve filmleri sevdigimden merakla izliyorum her bölümü.

1.sezondan sonra evrim geçiriyor.

2. sezon muhteşem..

3. sezon biraz baymıştı.

ama .. bilimkurgu olsun çamurdan olsun diyenlerdenim.
  • yeni sezon ne zaman başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

yeni sezon ne zaman başlıyor.

2017'de. Net bir tarih yok ama muhtemelen ocak ayının son haftası başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

yeni sezon ne zaman başlıyor.

2017'de. Net bir tarih yok ama muhtemelen ocak ayının son haftası başlar.

eyvallah.
  • The 100 gibi diziler var mi acaba ? Şu anda 12 monkeysi izliyorum son sezonun son bölümüne kadar geldim ama pek sarmadı.The 100 gibi dizi ariyorum da :)
  • bi ara dedim lost gibi mi olacak hani geçmişlerine flashback yapiyorlardı. ama 1-2 kücük sahnede oldu sadece... valla 3 günde 2.sezonun 8.bölümünü bitirdim
  • 2.sezon 14.Bölüm dakika 28 küsür BEN ŞOK + BEN İPTAL
    var ya şu dizide bekledigim en son şeylerden biriydi herhalde
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.