Şimdi Ara

Tgar da Haftasonu Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.tgar.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyabro -- 11 Temmuz 2009; 12:55:36 >

• yahu anlamıyorum her ilanda a590 is var..

herkes kendince bu alette indirim yaptıgını idda ediyor..

ntde 350 lira..onlar niye bi yerlerini yırtmıyor indirimli diye anlamıyorum
  • Selamlar,

Canon distribitörü türkiyede sadece erkayalar var.Balkan elektronik başta pek çok paralel ithalat yapan firma ve ürününü satan yer var.Tgar da satılan tüm canon lar erkayalar güvencesindedir...Karşılaştırma yaparken lütfen bunları göz önüne alın
  • nokia 5130 modeli wireless ve gps ihtiyacı olmayıp müzik dinlemeyi seven arkadaşlar işin özellikkle bayanlar için tavsiye ediyorum. Bu ara bu modelde çok kampanya oluyo,teknosada fln taksit seçenekleri mevcut..
    Fiyatı sıcak değil ztn piyasa fiyatı bu teknosepette 255 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christhof

http://www.alisveris.com/Client/ProductDetails.aspx?ProductID=73140

Teşekkürler Sıcak fırsatlar farkı
  • Selamlar,
    Bir mağaza ile web sitesi arasındaki farkı farkedemeyeceğinizi tahmin edemiyorum.Bu ürünü , bir mağazadan aldığınız bir fiyatla karşılaştırırsanız çok daha iyi olur önünüzde koskoca bir weblebi örneği vra bir web site kurup olmayan stokla mal satıp ortadan kaybolmanın ne kadar basit olduğunuda tahmin ediyor olmalısınız.3. yılımıza girerken bu fiyatlar gerçekten iyi olmasa türkiyenin büyük gazetelerinde bu ilanı çıkmayız , ucuz diye duyurmayız emin olun bizler en az sizin kadar araştırıyoruz en iyiyi en ucuza sunmaya caba harcıyoruz .İlanda gösterilen tüm ürünler , distribitör ürünü , en az 2 yıl garantilidir.Üründe sorunmu yaşadınız karşınızda muhattab bir mail adresi değil 5 personel çalışan bir müşteri hizmetleri olur , malı alırken her türlü sorunuzu cevaplayacak bir satış temsilcisinden alırsınız.

Lütfen değerlendirmeleri bu bilgiler ışığında yapın.Sormak istediğiniz her türlü soruda ben birebir muhatabım Donanım Haber topluluğunu ne kadar önemsediğimizi geçmiş zamanda yolladığım mesaj ve yaptığımız uygulamalardan takip edebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros HEMEN’e Özel Fırsat
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyabro

Selamlar,

Canon distribitörü türkiyede sadece erkayalar var.Balkan elektronik başta pek çok paralel ithalat yapan firma ve ürününü satan yer var.Tgar da satılan tüm canon lar erkayalar güvencesindedir...Karşılaştırma yaparken lütfen bunları göz önüne alın

nt de satılan da erkayalar garantili..
  • quote:

Selamlar,
    Bir mağaza ile web sitesi arasındaki farkı farkedemeyeceğinizi tahmin edemiyorum.Bu ürünü , bir mağazadan aldığınız bir fiyatla karşılaştırırsanız çok daha iyi olur önünüzde koskoca bir weblebi örneği vra bir web site kurup olmayan stokla mal satıp ortadan kaybolmanın ne kadar basit olduğunuda tahmin ediyor olmalısınız.3. yılımıza girerken bu fiyatlar gerçekten iyi olmasa türkiyenin büyük gazetelerinde bu ilanı çıkmayız , ucuz diye duyurmayız emin olun bizler en az sizin kadar araştırıyoruz en iyiyi en ucuza sunmaya caba harcıyoruz .İlanda gösterilen tüm ürünler , distribitör ürünü , en az 2 yıl garantilidir.Üründe sorunmu yaşadınız karşınızda muhattab bir mail adresi değil 5 personel çalışan bir müşteri hizmetleri olur , malı alırken her türlü sorunuzu cevaplayacak bir satış temsilcisinden alırsınız.

Lütfen değerlendirmeleri bu bilgiler ışığında yapın.Sormak istediğiniz her türlü soruda ben birebir muhatabım Donanım Haber topluluğunu ne kadar önemsediğimizi geçmiş zamanda yolladığım mesaj ve yaptığımız uygulamalardan takip edebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın...

Şimdi bu yazdıklarınız laf mI?Vatandaş en ucuz nerden buldu ordan alır.

• quote:

Selamlar,

Kendinize iyi bakın...

İlanda benim mi gözümden kaçmış yoksa belirtilmiş mi, fiyatlarınız sanırım mağazalarınızda geçerli ?

Tgar da Haftasonu Fırsatları

Lütfen konu açarken fiyatlarınızın geçerli olduğu mecrayı belirtin ki kimse vakit kaybetmesin.

Yazdıklarınız sizi bağlar, biz tüketiciler uygun fiyata öncelik veririz daha sonra diğer kriterler gelir. Verdiğiniz örnekten yola çıkarsak, forumumuzdaki çok değerli arkadaşların uyarılarına rağmen, daha önceden sorunsuz alışveriş yapmış olmanın verdiği rahatlıkla, sorunlu günlerinde Weblebi'den sipariş geçmiştim. Sonuç malum, ücreti alındığı halde ürünler gönderilmedi. Bankamla irtibata geçip paramın son kuruşuna kadar aldım. Yaklaşık 10 yıllık sanal alışveriş tecrübemde konusunda ilk ve tek olaydı. Çalıştığım banka düşünsün, benim sorunum değil. Güvenilir, sağlam kuruluşlarla çalışırsanız ve prosedüre uygun hareket ederseniz, mağdur olmazsınız.

Ürünle ilgili sorunlarla ilgili İthalatçıları da ilgileniyor, süreci uzatmaya ne gerek var? Zaten yazmışsınız fyatlarda "daha iyi" olmanız gerekiyor. Forumumuza çok güzel bir kampanya yaptığınızı da unutmadık. Tabii o ilanda muğlak ifadelerden dolayı herkesi memnun etmemişti.

Daha net olmanız temennisiyle, kendinize iyi bakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.