Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
348.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buraya ufak bir inceleme yaparım + ve - lerini yazarım.Biraz araştırdım monitörü hakkında pek bişey yazmıyor ama 2360v 2250v bayabi beğenilmiş olumsuz yorumu yok.Yanlız 2250v niye 2260v den daha pahalı kesemedim herhalde panelden kaynaklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalçınyaşar


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahkbjk

    hocam dinamik kontrast oranlarına aldanma.. önemli olan statik kontrast.. o konuda 2.ve 3 modeller aynı değerlere sahip.. led ile lcd farkını en iyi full hd lerde anlayabilirsin.. zaten ikiside full hd.. bu durumda lg led olduğu için tavsiye edilir bir ürün oluyor.. ledler az enerji harcar ve lcd lerde alamadığın siyah renk kalitesini alırsın.. bildiğin gibi lcd lerde floresanla aydınlatma yapılır led lerde ise adı üstünde led ile.. fakat ben led monitörlerin gözü lcd ye göre daha fazla yoracağını savunuyorum(milleti inandıramasamda)..ama renk olarak canlılık olarak tasarım olarak tasarruf olarak led güzeldir..oyunlarda tadından yenmez duruma geliyor mübarek
    zaten fiyatlar da aşağı yukarı aynı bu durumda led tabiki alınmalıdır.. yardımcı olabildiysem ne mutlu.. kolay gelsin

    Çok sağolasın usta çok yardımcı oldun philipsteki ilgim lg döndü yorumunda inceleme gibi olmuş açıklayıcı olmuş ilgin için teşekkürler



    Arkadaşım sadece tavsiyede bulunmak istedim pva panel monitörden şaşma. Bu panelin mucidi de samsung.




  • LG E2260v olan monitörü aldım gayet ürün güzel memnunum
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2260v-21.5-e2260v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=52209
    +ları
    Mat ekran olması benim için çok iyi arkadan ışık vurunca kendimi görmüyorum gündüzleride arkamda cam var ama bir zararı dokunmuyo crt monitörden bıkmıştım bu yüzden
    gündüzleri pc de bişey yapamıyodum
    Görüş açısı güzel odanın her yerinden rahatlıkla filim seyredebiliyorum renklerde bir değişiklik olmuyo
    Tasarım olarak güzel çok narin duruyo tabi zevk meselesi crt monitörden sonra çok çok güzel geldi bana
    Tuşları ergonamik kullanması kolay karışıklığı yok
    Forumda ayaklığı pek sağlam deyil demişler olması gerektiği gibi
    Renkler tatmin edici siyahlar siyah beyazlar beyaz Vga bağlı olmasına rağmen
    -leri
    Kutu içeriği pek iyi deyil türkçe kullanım kılavuzu yok hatta tükçe hiç birşey yok bağlantı kablosu olarak sadece Vga çıkıyo
    Tam renkleri ayarlayana kadar gözleri yoruyo renkleri bozmadan göz yormasını geçirmek için biraz uğraştırıyor çözülmiyecek bişey deyil
    16:9 dan 4:3 geçmek için bir tuşu olsa güzel olurdu




  • Sony filmlerde ve oyunlarda mükemmel. en son çıkan oyunlarda süper
  • http://www.netsiparis.com/detay/13611275160/SAMSUNG-B1930N-18-5-5MS-GENIS-EKRAN-SIYAH
    geçen sene burdan almıştım. çok memnunum ve hiç bi sorunu yok. samsung mönitör konusunda gerçekten çok iyi teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kinaliada85

    ya arkadaşlar bu blue ist in sölediği inca ya kafam takıldı dorusu.
    hem ucuz sanırım 300 350 dolar arası hemde 0 ölü pixel garantisi veriyo kısacası sanırım philips 190x ten bi eksiği yok fazlası bile var bunda dvi çıkış da var sanırım.
    ne dersiniz ben zaten o kdr profesyonel bi monitör de istemiyrm onu mu alsam dersiniz lütfen düşüncelerinizi.
    çok iyi kara vermek istyrm çünkü az bi para diil benim için :(
    teşekkürler yardımlarınız için.



    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=41583

    güzel üründür..




  • Arkadaşlar merhaba, beyaz renk monitör almam gerekiyor, günlerdir arıyorum ama içime sinecek güzel bir lcd monitör bulamadım, bu konuda tavsiye edebileceğiniz monitörler varsa çok memnun olurum...
  • arkadaşlar viewsonic VA2448-LED
    24"LED,1920x1080,DVI,5ms,Parlak Siyah Monitör hakkında yorum yapabilecek var mı ?
  • Arkadaşlar ben asus vg236h serisi 3D monitoraldım. Monitor girişleri DVI-D ve HDMI. Ben laptoptan mnitore bağlantı yapıcam. Ekran katım nvidia gt 425m serisi ve laptop çıkışları da vg ve hdmi (1.4a destekli). Monitor sadece DVI-D dual linkten 3D görüntü alınabiliyor kitapçığında öyle yzıyor. İlk olarak vga dan DVI dönüştürücü aldım fakat 3D görüntüyü bırakın monitore görüntü bile gelmedi. Daha sonradan vga nın anolog sinyaller gönderdiği için DVI girişinde bunları algılamadığını öğrndim. En son olaak HDMI to DVI çıkış bir kablo aldım ve monitorde görüntü elde ettim fakat mnitoru 120 hz çıkaamadğım için 3D görüntü elde edemiyorum. Sanırım monitorun HDMI çıkışı 1.4 destekli değil. Çünkü sadece DVI bağlantıda 3D desteklendiği yazmış. Acaba HDMI 1.4 to DVI dönüştürücü ile monitorde 3D desteği elde edebilirmiyim. Böyle bir kabloda bulamadım gerçi ama sizin bilğiniz böyle bir kblo varmı bulabileceğim bir yer. Olup olmayacağını da bilmiyorum gerçi.

    Yada 1.4 dual link HDMI kablo alıp laptoptan bağlasam ve monitore de DVI to HDMI dönüştürücü taksam görüntü alabilirmiyim. Onunda olup olmayacağını bilmiyorum maksatsadece çözüm üretmeye çalışmak kendimce. Dönüştürücdeki sorun ise acaba 1.4 HDMı kablodan dönüştürücüye ulaşana kadar görüntü 3D olarak gelecek ama acaba dönüştürüden aktarılırken DVI kısmına 3D destkli olacakmı bundan şüphem var. Herkesin yadımı için şimdiden tşekkürler. Hayırlı ramazanlar.

    Konuyu yanlış yerde açtıysam affola. Monitorler ile ilgili bilgiler burada yazılınca buraya msj yazayım dedim.




  • merhaba arkadaslar lcd monitör aldım yaklaşık 2 hafta oldu ! LG m2262d ! yanlız hd flımlerde lcd tv lere göre bariz bir kalite düşüklüğü gördüm :S bunun sebebi ne olabılır acaba ... yardımcı olur musunuz ?
  • arkadaslar counter strıke 1.6 oynamak ıcın lcd olarak ne onerırsınız eskı tuplu monıtorum samsung syncmaster 997 mb 19 " bundan cok memnunum bunu aratmıcak bır lcd varmı benım tuplu 100 hz ıle cs oynayabılıyordum genıs degılde kare bırsey onerırsenız sevınırım


  • supply PCB Assemblies, Electronic manufacturing, Breadboard, pcba, pcb assy,pcb design, eagle pcb.


    VISIT THIS WEBSITE




  • Arkadaşlar bende ilk çıkan Wide Screen lerden 2000:1 kontraslı LG 19" var. bunda en güzel ayar hangisidir. yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar sıradan bi masa üstüne ucuz yollu bir lcd ekran almayı düşünüyorum..lc flat eski monitör var çok yer kaplıyor..firmaların kampanyalarından haberdar edermisiniz ..bir veya 2 günlügüne kampanyalar oluyor ama kaçırıyoruz..ikinci ellere baktım paso sorunlu...datçada yaşıyorum..tşk .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derinlik34000

    arkadaşlar sıradan bi masa üstüne ucuz yollu bir lcd ekran almayı düşünüyorum..lc flat eski monitör var çok yer kaplıyor..firmaların kampanyalarından haberdar edermisiniz ..bir veya 2 günlügüne kampanyalar oluyor ama kaçırıyoruz..ikinci ellere baktım paso sorunlu...datçada yaşıyorum..tşk .

    vatanbilgisayarda bazen internete özel %25 indirim kampanyaları oluyor. İnternetten araştır. Dolar 1800 lerde olduğundan bütün fiyatlar pek ucuz sayılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astral09

    quote:

    Orijinalden alıntı: derinlik34000

    arkadaşlar sıradan bi masa üstüne ucuz yollu bir lcd ekran almayı düşünüyorum..lc flat eski monitör var çok yer kaplıyor..firmaların kampanyalarından haberdar edermisiniz ..bir veya 2 günlügüne kampanyalar oluyor ama kaçırıyoruz..ikinci ellere baktım paso sorunlu...datçada yaşıyorum..tşk .

    vatanbilgisayarda bazen internete özel %25 indirim kampanyaları oluyor. İnternetten araştır. Dolar 1800 lerde olduğundan bütün fiyatlar pek ucuz sayılmaz.

    tşk ederim arkadaşım çok haklısın şu fiyat gerçekten iyi diyebilecegin bir ürün yok..zaten ikinci elde buna sanki ayak uydurmuş : 2 yıl kullanılmış 17 inç ekrana adamlar 150 tl fiyat çekiyor..bundan bir ay önce 18.5 ekran samsung bimekste 149 tl idi bide bilmem kaç taksit..
    bu gün vatana baktım 10-11 aralık kampanyasında ; 21 . 5" VA2248 - LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 295 tl ..aslında fiat iiyi gibi duruyor ama kullanıcı yorumlarına baktım ekranın sallanma problemi var ve bağlantı kabloları eksik çıkıyormuş kutudan..neyse bana 150 tl lik bi şey lazım çünkü pcmi satsan 50 tl etmez..artık bakıcaz kampanyalara..




  • İkinci el LCD den uzak dur.Çünkü garantisi yok ve sorunlupikseli çıkma ihtimali olabilir.İçerisindeki arka aydınlatma florasanları kullandıkça eskiyor buda contrastı düşürüyor.İkinci ele peşin 150tl vermektense taksitle garantili monitör almanı tavsiye ederim.Ev arkadaşına 21inc AOC diye bi led monitör aldık vatanbilgisayardan.Görüntüsü çok iyi ve çok ince.Ayrıca ekranında herhangi bi sorun çıkmadı.Monitörü almaya bizzat kendin git dene ekrana bak ölüpiksel varmı diye dene öyle al.Vatanbilgisayar buna izin veriyor.Diğerlerini bilmiyorum.
  • Kasayı ilerde değiştirsen bile monitörün elinde olur.İleriye dönük olmuş olur.
  • LEd veya lcd 21' bir monitör bakıyorum bütçe 400e kadar dijital çıkışlı olsun istiyorum ama bu bütçeye bulamadım neymiş bu fiyat farkı be o kadar farkediyor mu dijital ve analog? Tavsiye ve fikir bekliyorum.




    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8014

    Marka PHILIPS
    Stok Tipi Monitör
    Garanti Süresi 24 Ay
    Ekran Boyutu 21.5" 54.69 cm
    Çözünürlük 60 Hzde 1920 x 1080
    Tepki süresi 5 ms
    Kontras Oranı SmartContrast: 10.000.000:1 Kontrast oranı (tipik): 1000:1
    Parlaklık (CD/M2) 250 cd/m²
    Bağlantı Şekli VGA (Analog), DVI-D (dijital, HDCP)
    Tarama Frekansı (Y) 30 -83 kHz (Y)
    Tarama Frekansı (D) 56 -75 Hz (D)
    Renk 16,7
    Güç Yönetimi Açık modu: 20,98 W (EnergyStar 5.0 test yöntemi) • Bekleme modu: 0,5 W • Kapalı modu: 0,5 W • Güç LED göstergesi: Çalı?ma - Beyaz, Bekleme modu-Beyaz (yanıp sönen) • Güç kaynağı: Dahili, 100-240VAC, 50/60Hz
    Açıklama Etkin izleme alanı: 495,6 (Y) x 292,2 (G) İzleme açısı: 170º (Y) / 160º (D), C/R > 10 ise Eğilme: -5/+20 derece Standla birlikte ürün (mm): 532 x 397 x 209 mm • Standsız olarak ürün (mm): 532 x 336 x 44 mm Standla birlikte ürün (kg): 3 kg • Standsız olarak ürün (kg): 2,75 kg



    buldum galiba, ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 16 Aralık 2011; 2:49:56 >




  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.