Şimdi Ara

TFF'ye neden saldırıyorsunuz TFF'nin suçu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uefa ya Fenerbahçenin kendi kararıyla çekilmesini eğer çekilmezse Tff araya sen gir Fenerbahçeyi Şl'den çek demesi gerekiyormuş,aksi takdirde çok daha büyük cezalar alabilirmişiz

    Tff'nin suçu yok yani,koskoca UEFA acımıyor işte


    "UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.

    Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı."


    http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/46758/fenerbahce-sampiyonlar-ligine-katilamayacak







  • copy cat biz sağılacak inekmiyiz? Havuz batmasın diye mi düşürmüyorlar. Hakkımız ne ise yapsınlar o vakit. Ne öyle ligten düşürme yok neymiş şampiyonlar ligine gitme. Kusura bakmasınlar. Kendilerine kararlarına güveniyorlarsa ya derhal düşürecekler yada derhal şampiyonlar ligine yollayacaklar. Var mı böyle yağma.
  • ya öyle diyorsunda, UEFAnın bir HALT bildiği yok, ortadaki iddialar ve savcının iddiaları bize men olayını getirdi..itiraz hakkı varsa bişeyler olur....... yoksa futbolcular dağılır...bizimkilerde niye transfer yapmadığı anlaşılmış olur.....
  • UEFA bu kararı verdiyse CAS yolu açılır bize.
  • ya öyle diyorsunda, UEFAnın bir HALT bildiği yok, gizlilik var dosyalara ulaşamıyorlar, ortadaki iddialar ve savcının iddiaları bize men olayını getirdi..itiraz hakkı varsa bişeyler olur....... yoksa futbolcular dağılır...bizimkilerde niye transfer yapmadığı anlaşılmış olur.....
  • Tff korkuyor, çünkü bizim bir suçumuz yok. Uefa soruşturma başlatsa da zaten birşey çıkmayacağı için Uefa bizi oyaladınız diyerek Tff'ye çatacak.. Yusuf yusuf çektikleri için men ettiler
  • Bu durumda denilecek 2 şey var.

    1- Soruşturmada adı geçen tüm kulüpleri neden kapsamadı bu kadar?

    2- Delil yetersizliği var diyen federasyon, şimdi bu kararı niye aldı?


    2. soru daha belgelerin tümünü göremedikleri için şüphe etmeleri olabilir anlarım yine. Ama öyle bir durum varsa 1. soru tekrar gündeme gelir.
    Bir de olur hani, aklanırsa bu kulüpler, bunun geri dönüşü nasıl olacak?
  • Bal gibide tff vermiştir kararı. 1 saat önce fenerbahçe katılacaktır diyen uefa neden 2 gün önce men edin diye mektup yollasın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    copy cat biz sağılacak inekmiyiz? Havuz batmasın diye mi düşürmüyorlar. Hakkımız ne ise yapsınlar o vakit. Ne öyle ligten düşürme yok neymiş şampiyonlar ligine gitme. Kusura bakmasınlar. Kendilerine kararlarına güveniyorlarsa ya derhal düşürecekler yada derhal şampiyonlar ligine yollayacaklar. Var mı böyle yağma.


    +1
  • TFF'nin kararıymış.
  • tff ne yapsın ne yapıp eder sizi ligde tutarız ama, uefa acımaz basar cezayı dedi.eğri oturalım doğru konuşalım, telefon kayıtları delil kabul edilirse pek şansımız yoktu.taraftar olayı kavrayamadı, transferde transfer dedi ne transferi kardeşim!! sahada oynayacak 6 yabancıdan sonrası lüx satacaksın,
    yerine genç yetenek alacaksın ucuz yollu.açıkcası bu kararı bekliyordum, ama yönetim uyuyor, zaten bizde yönetimde yokki yıldırım ne derse o olur.
  • Suçu yok mu !
    İtalya'da da olaylar oldu.. Ama UEFA birşey yapabildi mi? Hayır! Kendi federasyonları birşey yapmadıysa UEFA niye yapsın ortada birşey yokken..
    Burada TFF'nin yapacağı bizim araştırmamızda herhangi birşey bulunmadı diyerekten savunmak olacaktı..!
  • ercan taner döktürüyor ntv de...
    tff karar verebilirdi ama vermedi çünkü karşısına 30 milyonluk spartalıyı almak var ...
    bekledi bekledi bekledi...bayrama tatili geliyor 10 günde neler olur neler unutulur ...
    tam zamanı....zaten bu zamana denk gelecegini onlar biliyordu tff üstü kapalı raporunu verdi.
    ama bunu kamu oyuna açıklamadı...
    aradan geçen 3 gün sonra bomba açıklama
    ben niye karşı karşıya geleyim..niye hamallık yapayım....
    ugraşsın gezinsin fbli.
    ....................
    fenerbahçe den uefaya veryansın siteden yapılan resmi açıklama.
    uefa hala iddaa halinde olan dava hakkında nasıl karar alabiliyor ya beraat kararı çıkarsa uefanın hali nice olur..
    hani diyorlardı karar verilirde ya beraat kararı çıkarsa o zaman fb tff dan rekor tazminat davası açar
    şimdi tazminatımızı aklanır isek uefadan mı alacagız....





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.