Şimdi Ara

TFF'nin oyununa kendi elimizle düşüyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse bu maç hakeme çamur atmasın hakem on numara maç yönetti. Kırmızı karttan çaldığı düdüklere kadar hepsi doğruydu. Bizim oyuncular ve teknik heyet cahil cühale gibi itirazın şiddetini arttırdı ve bu noktaya geldi. şimdi terime 5 maç ceza gelecek değer mi? hakem iyi kötü karar vermiş bu kadar itiraz etmenin anlamı yok. gereken taktiği verirsin maçı sahada kazanırsın. 2.yarı çıktık oynadık yendik işte tiyatroya gerek yok.

• Katiliyorum, birkac seyi es gecdiyse de iyi yonetti denilebilir. Madrid macinin acisini cikardi bizim teknik ekip, tabi bu benim dusuncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu fenerli yazsa banlanır anında. şimdi hakan şükür markus tümer hepsi kırmızı ve penaltı dogru diyor
  • Hepsine katılıyorum. Sadece 5 maç vereceklerini sanmıyorum.

• Yani durum böyle de ne zaman saha kenarında tartışma çıksa Fatih Terim böyle köpürse takım kendine geliyor belki de bilerek yapıyorlar bunu
  • Fatih Terim ile dördüncü hakem arasında bir muhabbet geçtiği kesin. Birşey oldu orda. Birden celallendi Terim. Ancak olmaması, yapmaması gereken birşeydi. Orduspor maçından sonra akıllanır demiştim ama haksız çıktım.

Aynı şekilde Hasan'ın ve Ümit'in de yaptıkları yanlıştı. Sahaya taraftar girmesi ayrı bir kepazelik. Ancak bunların hepsi birden olmadı. Tahrik unsurunu da gözden kaçırmamak gerek. Maçın sertleşmesi iki taraf için de kötü olmasına rağmen hakem etkili karar vermeyerek daha da körükledi olayları.

Drogba delirdi zaten ki delirince neler yapabildiğini gördük sahada.

Büyük bir ceza alacağımız kesin. Fatih Terim 6 maçlık bir men alabilir 4 Hasan 2 de Ümit alır diye tahmin ediyorum. Saha kapatma olmaz. Bugün 3 puanı kurtardık ama ilerisi için çok riskli bir durum ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yani durum böyle de ne zaman saha kenarında tartışma çıksa Fatih Terim böyle köpürse takım kendine geliyor belki de bilerek yapıyorlar bunu

Bilerek yapıyor iyi güzel de ondan sonra kaç maç kenarda oturuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim'e verilen ceza bir yana 42. dakikada taraftar hep bir ağızdan "hepinizin annesi para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye giriyor" diye bağırdı. Neredeyse 2 sene oldu sahamız kapanmıyor, onun acısını çıkartacak federasyon 5-6 maçla falan.

Fatih Terim şu an basına da zehir gibi açıklamalar yapıyor ayrıca, ona da en az 3 maç ceza bekliyorum. Hasan Şaş ve Ümit Davala da ikişer maç alır herhalde.
  • Dany'nin kirmizisi dogruysa, drogbanin penalti pozlsyonu neden kirmizi degil ? Aglamayin, ayik olun,ekmeginizde olun. SAMPIYONLUK YAKIN MESALELERI YAKINNN !!

• Kim ne yaptı bilmiyorum ama,h.şaş hakeme çemkirdi hacı,net olarak gördük ekranda valla:)
  • yakışmadı bu olaylar Fatih Terim okadar tecrübeli bir teknik adam fakat bu ypılanlar profesyonel bir teknik adama, büyük bir takıma yakışmaz. Bizde yapıyoruz aynısını cezası verilmeli bence.
  • Dany'nin pozisyonuna kırmızı verebilirsin eyvallah ama pozisyon akabinde tüm mersinliler kart istiyor hakemden kart istemenin karşılığı sarı kart değil mi?Hem kart isteyen oyunculara kart göstermediğin gibi savunma amaçlı itiraz eden Hakan baltaya kart gösteriyorsun. Hamit'e avantaj vermiyorsun kaleciyle karşı karşıya vurunca kart veriyorsun.Kartı olan adamın pozisyonunda Allah razı olsun el veriyorsun ama ikinci kartı vermiyorsun? yapılan diğer hataları da saymazsak evet hakem maçı 10 numara yönetti.
  • Cahil gibi şiddetini mi arttırdı? Orda şiddet artmasaydı maçı kazanabilir miydiniz bi düşün bakalım
  • Ümit Davala hariç herkesin ihracı Tv'den gördüğüm kadarı ile doğru.Ayrıca verilen kartlar ve penaltıda doğru.Bu kadar gerilim olmasa kesinlikle 10 üzerinden 9 luk maç yönetmiş olacaktı hakem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.