Şimdi Ara

Tff Hif Hakemliğine kayıt yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam ücret kısmını geçemedim.Akbank ile bağlantıları yok.İng bankında nakit kartı var ama ne yapsam beceremedim..

Var mı kayıt yaptırn..

bizim arkadaşlar devam etti epey maça çıktılar sonra onlarda okul,sınav filan bıraktılar.

yani para konusunu bilmiyorum ama başka sorun varsa hatırladığım kadar cevaplayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ylmz12

ilk açıldığında kayıt olmuştuk.parasızdı o zaman. 2-3 ay antremana gittim.sezon bitti.bir daha ki sezonda gitmemiştim.

bizim arkadaşlar devam etti epey maça çıktılar sonra onlarda okul,sınav filan bıraktılar.

yani para konusunu bilmiyorum ama başka sorun varsa hatırladığım kadar cevaplayayım.

Öncelikle teşekkürler..

2 sene önce bende kayıt yaptırdım.1 sene sonra başvuru formu geldi.İnternetten eğitim aldım ama cuma 6'ya çağırmışlardı(Eğitim için)okul saatlerimden dolayı gidemedim.

bu sene 2-3 ayda bir girmeyi denerim..5 tl katılım ücreti istiyorlar ve sadece belirlenen banka kuruluşlarıyla çalışıyorlar.

Herşey tamam akbank maaş kartımı kabul etmiyorlar..Ordan ing bank nakit kart hesabıma 5 tl yolladım(içi boştu)şimdiden kart bilgilerini giriyorum bir hata oluştu diyor.Tekrar kart numarası bölümüne aktarıyor.

• bilemeyeceğim hocam.bence bankayı veya tff yi arayın.(gerçi aramışsınızdır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.