Şimdi Ara

TFF'den Bursaspor'a Bir Kıyak Daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- BURSASPOR Kulübünün, 13.11.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 13.11.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Çok hatırlıyorum, sahaya girip en az 4 maç seyircisiz maç cezası alan...Bursa'ya olan kıyakların ardı arkası kesilmiyor valla.

• Bakalım nereye kadar kıyak geçicekler
  • Yönetici kavgasına saha kapatan TFF, taraftarlar sahaya girince 10.000TL ceza veriyor sadece.Oh.
  • 10 dakika bayrağı yardımcı hakeme monte etmekle uğraştılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Yönetici kavgasına saha kapatan TFF, taraftarlar sahaya girince 10.000TL ceza veriyor sadece.Oh.

Bizim yeni statta da bu cezaları bekliyoruz artık.

Sahaya olur da birileri girerse emsal teşkil eder.
  • Zamanında aldığımız basit bi hataya 5 maç saha kapatmaya sayın..

Ama ben de şaşırdım bu karara şimdi
  • kapatılsa ne olur kapatılmasa ne olur ?
    2. sınıf bir takımın şu anki durumundan 4 büyüklerin korkacak hali yok, görünen köy klavuz istemez, dünyadaki tüm liglerde bu tür istikrarsızlıklar olur ve olmuştur.
    sadece 1 sezon önceyi hatırlayın, almanya bundesligada wolfsburg adında bir takım şampiyon oldu, peki ya şu anki durumu nedir ?

kaldıki wolfsburg ile bursayı kıyas yapmak bile mümkün değil, sadece örnek teşkil etmesi açısından söyledim.
    bursa 2. sınıf bir takımdır, daha önce kümede de mücadele etmiş, Türkiye 1. liginde de genelde ilk 10a girmeye çalışan bir ekip olmuştur.
    bursayı fazla konuşmaya yada tartışmaya gerek yoktur, ilerleyen zamanlarda gene eskisi gibi gazetelerin spor sayfasının 4. sayfasında, 300x200 pixellik küçük bölümde yer bulacak hatta kimi zaman hiç yer bulamayacaktır.
    gönlündeki takımın rma olduğunu söyleyen sercan efendi, eski bursalı okan gibi kümedeki bir takımda mücadele edecektir.
    volkan için bir ümit olsada, bursada kalma konusunda ısrarcı olması halinde onunda sonu pek farklı olmayacaktır.

velhasıl, bursayı konuşmaya gerek yok dostlar, bırakalım bunlar kendi topiclerinde konu açsılarz, eğlensinler, heykele gelin hadi yiyosa desinler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Irkçı tezahurata bile para cezası verilmişti ne bekliyorsunuz ki :)
  • Bursa şampiyon olduktan sonra ortaya çıkan taraftar güruhu gelir de fikirlerini bizlerle paylaşırlarsa seviniriz, bayadır göremiyorum onları buralarda.
  • Maç bittikten 15dk sonra sahaya giren tarftarlar oldu. O sırada gözlemciler ve hakemler stadı çoktan terketmişti. Dolayısıyla gözlemci raporlarına işlenmedi.

PFDK cezalarda gözlemci ve hakem raporlarını dikkate alır.
  • Sorun gözlemci raporu falan değil, Gilardino 3 sene önce maçta kendini yere atıyor, haksız penaltı kazanıyor takımı ve maçı alıyorlar. Maçtan sonra inceleme yapılıyor ve Gilardino'ya 3 maç ceza veriliyor hakemi aldattığı için. Sorun zihniyet ve yukarıdaki yorumunda belirtmesende bunu destekleyen kör fanatiklerin bu olaya bakışı. Açıkçası bu olay hakkındaki görüşünü yazmanı istemiştim. Sahaya giren taraftar rakip takım futbolcusuna ne diye saldırır, sen kim oluyorsun, nereden bu gücü buluyorsun? Görüldüğü üzere Levent Kızıl etkisindeki PFDK sağolsun, 10 bin lira ceza vermiş, 10 bin lira mı, neyin cezası bu? Bu ülkede 1 tepsi baklava çalan çocukların yıllarca hapis köşelerinde gençliklerini sildiler. O taraftar çıkıp Engin'e soksa bıçağı bunun hesabını kim verecek? Türk futbolunda da sanırım bir Heysel faciası gibi bir şey yaşanması gerekiyor, belli derslerin alınması için.

• 10 bin lira hediye bekliyordum ben.Şaşırdım
  • Fenerbahçe Sağolsun.
  • Üste para verecekler diye bekliyordum.Bu bile başarıdır...
  • rezillik bunun adı

geçen sene kaç tane penaltı attıklarını kendileri bile bilemiyordur..

bu kıyakları gectik

adamlar alması gereken hic bir cezayı almıyorlar
  • aynı durum topsuz alanda rakibine dirsek atan ayhan içinde uygulansaydı eğer gilardino örneğin geçerli olurdu ama tff ayhanıda es geçmiş ve hiç bi ceza vermemişti... tsl.de örneği varsa buyur yaz kusura bakma ben bilmiodum haklısın derim... cezaya gelince hafif olduğu doğru ama engin hareketinide çok normalmiş gibi karşılamak ilginç... siz ligde üst sıralar için yarıştığnz bi takıma maçı kaybediyosunuz kendi evinizde sonra rakip takımdan biri 3lü çektirmeye uğraşıyor... maçı kaybetmeninde verdiği hayal kırıklığıyla insanlar galyana geliyo... yani engin bi nevi olayları provoke ediyor... ceza hafif kalmış tekrar diyeyim ama federasyon bursayı öle kolluyo böle kolluyo demekten vazgeçin zamanında diğer takımlarda da benzer durumlar olmuş emsalleri yanında hafif cezalar almışlardr...

Not: bursa ileride yine gazetelerin 4.sayfalarında küçük haberlerle yer alıcak diyen arkadaşım için bursa zaten hala gazeterin 4. sayfalarında küçük haberlerle yer alıyo malum gazetecilik tiraj meselesi ve sattırcak haber yapılıo bursaspor daha çok bi şehir takımı olduğu için istanbul basının pek kullandığı bir malzeme değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice_54 -- 24 Kasım 2010; 1:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Fenerbahçe Sağolsun.

naptık yine anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Fenerbahçe Sağolsun.

naptık yine anlamadım

Bir şey yapmaya gerek yok. Çok uzun süre Fenerbahçe'nin adı geçmeyince özleniyor. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.