Şimdi Ara

TFF çiftliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Altaylı'nın yazısından alıntıdır.

1-Federasyon Başkanı Hacıosmanoğlu'nun şahsi avukatı Fuat Göktaş yönetim kurulunda ve başkan vekili.

2- Eşinin doktoru jinekolog Zehra Neşe Kavak yönetim kurulunda ve başkan vekili.

3- Ablasının oğlu yani yeğeni Abdullah Ayaz Federasyon'da genel sekreter. Federasyon Genel Sekreteri ve yeğeni Abdullah Ayaz daha önce Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı idi.

Bir diğer eski Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Alp Beyaz, şimdi TFF Tahkim Kurulu üyesi.

Yine eski Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Vefa Yunus Taylan şimdi TFF Denetleme Kurulu üyesi.

Ve bir başka eski Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Cihan Eroğlu TFF İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü ve Denetleme Kurulu üyesi.

Son olarak da eski Üsküdar Belediyesi İşletme Müdürlüğü çalışanı Hakkı Yıldırım da TFF Satın Alma Direktörü. Tüm TFF Yönetim Kurulu üyelerinden daha yetkili ve daha etkili yeğen Abdullah Ayaz, neredeyse tüm Üsküdar Belediyesi'ni federasyona taşımış durumda ve bu durum TFF yönetiminde de büyük rahatsızlığa neden oluyor.

ŞİMDİ BİRDE BUNLARIN MAAŞLARINI MERAK ETTİM BEN 500K'DAN AŞAĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

MAŞALLAH ALLAH HERKESE KARADENİZLİ SİYASİ OTORİTE İLE İKİLİ İLİŞKİLERİ ÇOK İYİ OLAN AKRABA NASİP EYLESİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanfilig -- 14 Nisan 2026; 19:39:24 >

• yine silivri yolları göründü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet kurumları hep Arpalık. 45 yaş altı artık akıllanmalı solculara, yeşil sosyalistlere artık kanmamalı. Doğu karadeniz ve Güneydoğu'lu müteahhit şebekesi ülkeyi ele geçirmiş yedek en güçlü adayda yine benzer şebeke

• Aslinda bu is TFF nin degil Devlet Kurumlarininda ozeti gibi olmus. Ayaklarin, is bilmeyenlerin efendilerine onlari getirdigi makam icin kendilerine sadik kalip, onlar mazsa insaatta irgat olacaklarini animsamasi gibi bir olay. Devleti curutmektir bu. Is bilmezler basina geldikleri kurumu duzgun calismasi icin degil siyasete alet olup bozarak yonetir, kaos cikarir. Tum kurumlar boyle isliyor, liyakat bitmis, adalet bitmis yakinda devlette biter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

daha öncede öyleyse ve yeni farketmişse dile getirmeye utansınmı

Orijinalden alıntı: yakup13

daha öncede öyleyse ve yeni farketmişse dile getirmeye utansınmı

TFF de bizzat tanıdığı sürüsüne bereket GS yönetici eskisi vardı. Neden şimdi farketmiş bana tuhaf gelen o.

Yani seçim ile TFF 'yi kazanan kişi alt kadrosunu oluşturabiliyor.

Ve haklı olarak TFF başkanı alt kadrosunda kendisine yakın isimler ile çalışır.

İlerde TFF başkanı değişirse bu isimlerin hepsini değiştirebilir. Bir memuriyet veya kadro yok gelen istediğini getirir istediğini kovar.

öyle ama şöyle de bir durum var. kulüpler mevcut durumdan memnun mu sence? neyse esas konu şu aslında:

Yargı / bağımsız olması beklenen kurullar

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)

Tahkim Kurulu

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK)

Etik Kurulu

Kulüp Lisans Kurulu

Futbol yönetimi ve teknik kurullar

İdari/teknik kurullar

Merkez Hakem Kurulu (MHK)

Temsilciler Kurulu

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK)

Amatör Futbol Kurulu

Futbol Gelişim Kurulu

Sağlık Kurulu

Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu

Kadın Futbolu Kurulu

Futsal ve Plaj Futbolu Kurulu

neden tartışma çıkıyor? çünkü sistem şöyle görünüyor: 

kulüpler: tff başkanını seçer

başkan: yönetim kurulunu belirler

yönetim kurulu: kurulları atar

bu da şöyle yorumlanıyor: "yargı kurullarını da federasyon yönetimi kuruyor"

kısaca bağımsızlık tartışması var. kısaca, kağıt üzerinde özerk ama tartılmalı. yarı özerk denebilir.

• Burak Yilmazin son sozu herseyi ozetledi „ Beni biri vurur ha“ . Fazla soze gerek yok, siyaset ve acilim futbola karsiarak milletin siyasi gundemden kactigi yer olan Futbolunda icine etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne yaparsan yap insanın olduğu yerde bu söylemler olacak.

Her şeyi otomatik kuraya bağlasan bu sefer sistemi yazan torpil yaptı derler.

Ve her karar bir tarafı memnun ederken bir tarafı üzer o yüzden her karar tartışılır.

TFF'nin şimdiye kadar yaptığı mafor bir taraflı veya yanlış tutum var mı ? Ben pek takip etmiyorum TFF'nin hareketlerini... Ama TFF'nin başına FB'li veya GS'li biri geçeceğine TS'li veya anadolu külüplerine yakın birinin geçmesi daha sağlıklı bence...

gelen gideni aratıyor. oo iyi ki futbol bölümünde yoksun :D futbol da fena. hakemler adil yönetim göstermiyor. düzen bozuk, kim gelirse gelsin fark etmez. en iyisini yapıyorsun. bir arkadaşı hatırladım şu an. futboldan nasıl uzak kalabilir demişimdir hep. ilgi alanı hatunlardı bu arada.  

Adam gelmiş hala TFF özerk falan diyor lan.

Mevcut başkanı ve bir önceki başkanı gerçekten seçim ile geldiğini zannediyor.

Ya çok yalancı yada akp'li ... Gerçi ikisi de aynı şey

Aptal ayağına yatıyor ya tipik akpli kurnazı işte.

MEvcut başknın ve bir önceki başkanın seçildiğini söyleyecek kadar şirazesi kaymış

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.