Şimdi Ara

Tezsiz yüksek lisans yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 18 Kasım 2010; 0:47:20 >

• Ben yapmadım ama çevremdeki herkes yaptı neredeyse ordan biliyorum önemli olan ales sınavı. Yüksek olması avantajınadır. Ayrıca pkul ortalamasının yüzde 10 ile 25 etkiliyor diye biliyorum. Senin bölüm nedir? Ve nerelere başvurmak istiyorsun?
  • Şimdi eğer dediğin gibiyse yani adamlar kontenjanı dolduramıyorsa herhalükarda girersin. Alestende 80 hedefle garanti girersin her halükarda. Ayrıca eğer amacın dersanecilik ise tezsize gerek yok. Atamalar yapılırken tezsizli ile öğretmenlik mezunu arasında fark olup olmadığı ile ilgili çok söylenti var bende tam bilmiyorum ama en çok duyduğum ise aynı puan durumunda öğretmenlik biritirene öncelik tanınması eğer sen zaten fark atmışsan kpss de seni alırlar. Üniversitelerin sitelerini gezip bak ağustos gibi açıklarlar duyurularda tezsiz kontenjanlarını.
  • arkadaşlar tezsiz yl yapanlar mezun olduktan sonra tez yazıp tezli yl mezunu olabiliyorlarmı
  • Bende yüksek lisans yapmak istiyorum..
    Marmara Üniversitesi yüksek lisans bölümleri açmış, tezsiz yapmak isteyenler için başvurular Eylül'de..
    İyice bi hazırlanmak lazım, özellikle ne sorduklarını ne yaptıklarını bilmediğim için o beni düşündürüyor özellikle de ingilizce sınavı..

Bakalım, ben işyerime yakın olması açısından Yıldız Teknik'i istiyordum ama gördüğüm kadarıyla daha bölüm açmamış ya da ben göremedim bilmiyorum.. Arkadaş Marmaranın her bölümü de Göztepe Kampüsünde, benim ilgili olduğum Sosyal Bilimler Enstitüsü Bahçelievlerde.. Aslında bir bakıma iyi, işyerim Beşiktaşta.. yetişmem daha garanti, evim bostancı'da.. beşiktaştan göztepeye biraz zor yetişirdim..

neyse yaa bende daha ortada bişey yokken hayal kurmiyim.. bakalım zaman ne göstericek..
    Ama lütfen başka nerde hangi bölümler açıldı haber verirseniz sevinirim..
    Özellikle Yıldız Teknik..:)) İşletme mezunuyum, bakalım hepimiz için hayırlısı neyse o, olsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

Bende yüksek lisans yapmak istiyorum..
    Marmara Üniversitesi yüksek lisans bölümleri açmış, tezsiz yapmak isteyenler için başvurular Eylül'de..
    İyice bi hazırlanmak lazım, özellikle ne sorduklarını ne yaptıklarını bilmediğim için o beni düşündürüyor özellikle de ingilizce sınavı..

Bakalım, ben işyerime yakın olması açısından Yıldız Teknik'i istiyordum ama gördüğüm kadarıyla daha bölüm açmamış ya da ben göremedim bilmiyorum.. Arkadaş Marmaranın her bölümü de Göztepe Kampüsünde, benim ilgili olduğum Sosyal Bilimler Enstitüsü Bahçelievlerde.. Aslında bir bakıma iyi, işyerim Beşiktaşta.. yetişmem daha garanti, evim bostancı'da.. beşiktaştan göztepeye biraz zor yetişirdim..

neyse yaa bende daha ortada bişey yokken hayal kurmiyim.. bakalım zaman ne göstericek..
    Özellikle Yıldız Teknik..:)) İşletme mezunuyum, bakalım hepimiz için hayırlısı neyse o, olsun..

lara_croft yanılmıyorsam sen acıkögretim işletmeyi bitirdin deil mi bende işletme 3.sınıf okuyorum da seneye okulu bitirince olabiliyorsa yüksek lisans yapmayı düşünüyorum eger oluyorsa ing. kursuna yazılcam yanılmıyorsam not ortalamasını 60 olması flan lazımmış girebilmek için tam olarak bilmiyorum ama sen biliyorsan yardımcı olabilirmisin

• quote:

Orjinalden alıntı: zotee

quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

Bende yüksek lisans yapmak istiyorum..

lara_croft yanılmıyorsam sen acıkögretim işletmeyi bitirdin deil mi bende işletme 3.sınıf okuyorum da seneye okulu bitirince olabiliyorsa yüksek lisans yapmayı düşünüyorum eger oluyorsa ing. kursuna yazılcam yanılmıyorsam not ortalamasını 60 olması flan lazımmış girebilmek için tam olarak bilmiyorum ama sen biliyorsan yardımcı olabilirmisin

Tabii ne biliyorsam söylerim Yüksek lisans yapmaya taa okurken karar verdim diye anlatmaya başlarmışım.. Ales sınavına girdim, yeterli puanı alınca ki inan hiç beklemiyordum hemen araştırmaya başladım.. Ayrıca ondan önce de ingilizce kursuna gittim iyi oldu.. Şimdi bakalım tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünüyorum, hayırlısı.. Eylül'de başvurular en azından Marmara Üniversitesi öyle bakalım.. Alesten en az 60 alman lazım, başvuracağın okuluna göre değişiyor ama genel olarak 2.50'ta diploma ortalaması istiyorlar.. hayırlısı ama yüksek lisans yapmak lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cewabın için sagol ben diploma ortalaması 60 diye biliyordum meyersem Alesten 60 almak lazım mış ozmn bi ing. kursuna gideyim ben seneyede bitirirsem okulu belki anadoluda üniversitesinde yüksek lisans yapabilirim her nekadar zor da olsa denemekte fayda war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.