Şimdi Ara

Tezgahtar Kızlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi mağazaya girersem gireyim, hangi dershaneye büroya girersem gireyim genelde çalışan bakımlı bir kız eleman olur. O size çok samimi ve sıcak davranır ve yardım eder ancak kilit nokta şu: kız size şunu hissettirir davranışlarıyla eğer bu ürünü alırsan ya da bu dershaneye kayıt olursan biz sevgili oluruz, çok yakışıklısın ya da seni seviyorum ayağı.

Sonracığımza işinz biter, size normal davranır o anda kazıklandığınızı anlarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabricando fit faber -- 27 Ağustos 2012; 12:48:18 >

• Bravo sana be herkesin hislerine tercuman oldun Kralsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal be kardeşim ibretlik tespit ha yakı10 hannyy bu arada
  • kız için alışveriş yapıp. dershaneyemi kayıt oluyorsun
  • Adamlar farkettirmeden geçiriyorlar işte olayın özeti bu
  • bize bu bilgiyi verdiğin için çok minnettarız. yaşa varol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar ve anneleri hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ticari zeka

• 10 numara tespit.
    bu sefer gerçekten adam haklı yani.
  • Bir yere girdiğim zaman alacağımı alır, çıkarım. Hiçbir zaman da o tezgahtarların önerdiği şeyleri araştırmadan almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Bir yere girdiğim zaman alacağımı alır, çıkarım. Hiçbir zaman da o tezgahtarların önerdiği şeyleri araştırmadan almadım.

Hocam kararlı olmazsan ya da öyle gözükmessen iteliyorlar :)
  • aynen

• Acaba kaç kişi senin gibi düşünüpte o tür kızlardan alışveriş yapıyor merak ediyorum.Çokda umrumdaydı güzel giyimli bakımlı kızlar.
  • Saçma böyle bir şey yapan yoktur bence
  • İbretlik tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Acaba kaç kişi senin gibi düşünüpte o tür kızlardan alışveriş yapıyor merak ediyorum.Çokda umrumdaydı güzel giyimli bakımlı kızlar.

Kızlardan değilde mağazadan yapıyorum alışverişi, seyfibaba98(14 ediyor değil mi :))
  • Ticari hile
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaars

quote:

Acaba kaç kişi senin gibi düşünüpte o tür kızlardan alışveriş yapıyor merak ediyorum.Çokda umrumdaydı güzel giyimli bakımlı kızlar.

Kızlardan değilde mağazadan yapıyorum alışverişi, seyfibaba98(14 ediyor değil mi :))

O dediğin sayıyı 2 ile çarp elde ettiğin sonucu aklında tut.Madem alışverişi mağazadan yapıyorsun ne diye böyle saçma bir düşünceye sahipsin anlayamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

O dediğin sayıyı 2 ile çarp elde ettiğin sonucu aklında tut.Madem alışverişi mağazadan yapıyorsun ne diye böyle saçma bir düşünceye sahipsin anlayamadım ?

Çünkü zekan 14 yaşında :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü zekan 14 yaşında :)

Çok iyisin bravo beni acayip mahçup ettin.Yerin dibine girdim şuanda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.