|
Arkadaslar lutfen dalga gecmeden sonuctan emin olan kisiler bana tavsiyede bulunsun. Hayatimda bazi seyler kotu gitti annemi kaybettim koti bi donemden geciyordum ben de salakligimdan sosyal medyada mallik yapmaya basladim birisi beni biseyler icmeye davet etti. Ev sessiz duramiyorum evde mal gibi kabul ettim. Pavyon konseptinde bi yere goturdu kiz 2dk da bir sise actiriyor bana sormadan. Sasirdim kaldim napiyor bu diye. Keske telefon caldi diye ilk dk dan kacsaydim. Sonra hesap geldi 66bin lira. Ne sacma bi hesap bu ne dedim etrafimi cevirdiler korkudan odedim. Ya ne ictim ne yedim sacma sapan bi hesap bu. Yuzde yuz kiz komisyon aliyor benim gibi enayileri cekiyor mekana. Tezgah bu. Ben bu 66bin borctan kurtulabilir miyim? Korkudan bankayi aradim kartim calinmis islem yapilmis dedim karti iptal ettiler 48 saat sonra yine arayin supheli islemse yardimci olur ekiplerimiz dediler. Bana bi tavsiye verin. Ben bu sacmaliktan kurtulabilir miyim yoksa bi bardak su ic her turlu odetirler mi diyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı