Şimdi Ara

E-Devlet'ten Gelen Sebepsiz Doğrulama Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Net bir şekilde henüz ilişkilendiremediğim bir mesele var. Günlerdir aklımı kurcaladığı için paylaşmak istedim. Size de hiçbir sebep yokken böyle bir mesaj geldiyse lütfen konuya yazmanızı rica ediyorum.

E-DEVLET

01 nolu dogrulama kodunuz: 12345 . Islem yapan kisi kimlik bilginizi dogruladiktan sonra, bu kodu gorevliye iletiniz. B016

Mesajın içeriğinde hangi kurumun talep ettiği yazmıyor, normalde yazardı, ilk defa oldu böylesi...

Fark ettiğim an E-Devlet'e giriş yaptım, herhangi bir oturum açılmamış olsa da kurumların işlem kaydını görebileceğim bir yer yok. Eğer aklımdaki senaryo gerçekse hani derler ya yer yerinden oynamalı öyle bir güvenlik açığı var diyebilirim. Tabi bunu ortaya çıkarmak kolay değil.

Özel mesaj da atabilirsiniz veya forum üyesi değilseniz mail: eybhpt @ gmail

• Merhaba, konu ile ilgili herhangi bilgi varmı? Bugün Babama da gelmiş ama ne olduğunu öğrenemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yey-86 Y kullanıcısına yanıt

Bu bildiğiniz kredi banka giriş ..... vs mesajının içeriğinin değiştirilip oltalama yöntemi sakın bilginizi vs vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.