Şimdi Ara

Terligim Kokuyor - Ne Yapabilirim - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adidas terligim var 6 aydir kullaniyorum, koku yapmaya basladi, nette arastirirnca gordum ki bu kokuyu yapan terlige yerlesmis bakterilermis, bu kokuyu gecirmek icin ne yapabilirim, daha oncede terliklerim olmustu sicak sabunlu suda bekletir sonra guneste kuruturdum ama genede hep bir miktar koku oluyor o gecmiyor , ilk aldigin gibi olmuyor nasil bakteri bunlar hic bir sey yok edemiyor. Kaynar suda kaynatsam ölürler mi, o zaman da terlik bozulur gibime geliyor. Terlik asagidaki.
     Terligim Kokuyor - Ne Yapabilirim - YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 15 Ocak 2012; 14:30:56 >

• Adidas terliğini atabilirsin çöpe,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • çamaşır makinesinde 30 35 derecede yıka yumuşatıcı felan da koy
    Küstah, Mürai, Tufeyli, Zevzek, Müptezel, Basmakalıp isen, Kapımızı Çalma!
    Palavracı, Korkak, Kalleş, Ahlâksız isen, Eşiğimizi Geçme!
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • Kirec kuyusuna gom ve br dahw cikarmq iyyy bakteriymis oyk
  • asit borik çözeltisi kullan. leğenin içine ılık-sıcak su koy(terlik yüzeyini biraz aşsın), asit borik ekle çay bardağının yarısı kadar, karıştır. sonra terliği koy. 2-3 saat beklet. sonra durula. dikkat et her ne kadar hafif asit olsa da yüzüne gözüne eline değmesin. çıbık neyim kullan. afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vash The Stampede -- 15 Ocak 2012; 14:36:39 >

Gajeel Redfox
  • twigy terleiklerde hiç kokma olmuyor.. biraz pahalı ama hakediyor.
    Daha Fazla Göster
  • Mordorda bi yer var yüksek,sıcak bir yer.Oraya atıver onu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.