Şimdi Ara

TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evde eski bi teyp var baya büyük neyse bu teyp çalışmıyor ama yanlarındaki 2 kolon çalışıyor dvd playerin arkasına takıp kullanıyorum bir sıkıntı yok seste iyi sizden ricam bu kolonları nasıl 3.5 aux girişine bağlarım bağlanıyorsa eğer bilgisayar için ve telefon için kullanacağım görselde ekledim
     TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HsnJR kullanıcısına yanıt
    Bir arabanın çalışması için nasıl motora ihtiyaç varsa,bu hoparlöründe Pc de çalışması için güce ihtiyacı vardır.Öyle Hop.ları direk Pc ye bağlayamazsın...

• Hocam ben usb ye müzik atıp dvd playerden dinliyorum aşağıda görseldeki gibi bir girişi var dvd playerin ben fotodaki gibi bi çevirici alsam aux tarafını pc ye taksam ses gelir mi YouTube den falan birşeyler açsam ses gelir mi ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA

Hoparlörleri DVD'ye bağladığında DVD'nin amfisi vasıtası ile hoparlörleri besleyebiliyorsun. Aydın beyin dediği konu bu.

eğer DVD'nin arkasında kırmızı beyaz renkli aux in diye bir giriş varsa PC'nin kulaklık çıkışından o aux in girişine bağlantı yaparak PC'nin sesini hoparlörlerden alabilirsin. O USB kulaklık kablosu ile ses alamazsın.

Emin olmak için DVD playerın arka görüntüsünü tam olarak atar mısın? Bir de teybin tam olarak neyi bozuk? Mümkünse onun da arka bağlantı yerlerinin görüntüsünü at. Eğer amfisi sağlamsa kendi gövdesiyle kullanman daha doğru olur.

• Dvd nin arkasında audio in girişi yok.Görsellerinide ekledim teybin ise arkasında CD in girişi var eskiden onu bilgisayara bağlıyordum sıkıntı yoktu ama CD in kırmızı girişinde kablonun ucu içinde kırıldı o yüzden kullanamıyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA

• Peki üstteki CD in yazan görseldeki teybin kırmızı girişi nasıl tamir edebilirim tamirciye götürdüm yapamadı belkide yapmadı 😂

@turuncu55

İçinde kalan soketin, teybin içinden arkası genelde boş olur,,,, teybi söküp, iç taraftan tekrar dışarı çıkartabilirsiniz.. hiç olmasa bile soketten piyasada satılıyor, eskiyi söküp yeniyi takabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta bu soketlerden nerde bulabilirim ?

Elektrronik malzeme satan yerlerde veya elinde hurda cihaz varsa, elektronik tv tamircilerinde bulunabilir..
    Dişi Rca soket, olarak geçer adı
  • Hocam yine rahatsız edecem sizi Dvd Playerin usb girişi ile fotodaki ürünlerden birini kullanıp pc den veya telafondan anlık ses alabilirmiyim?? TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA

• dvd playerin üzerinde aux in,line in veya phone in gibi bir girişi yoksa hiçbirşey yapamazsınız arkadaşım.pcdeki sesi önce bir şekilde dvd playerin üzerindeki amfiye girmeniz lazım ki sesi dışarı verebilesiniz.o usb film seyretmek için sadece.
    Usb şeklindeki aparat bilgisayar için ses kartıdır, Dvd de çalışmaz.
    Dvd de hoparlör varmı ?

• Var
    Ucunca büyük mikrefon jakından olan kablo bulunuz,, >>http://mcdn01.gittigidiyor.net/20981/tn30/209813392_tn30_0.jpg
    sonra bu kabloyu kesip, ucunda pc kulaklık jakı olan başkabir kabloyu kesip,, o kablonun eksisini ve sağdece sol veya sağ kabloyu bağlayın,, mikrefon girişine taktığınızda ses verecektir.... mikrefon girişi hassas olduğundan, pc sesini çok açmayın veya sesin durumuna göre ayarlarsınız..
    veya şu parçadan bulursanız,http://www.enstrumansepeti.com/kablo-jak-donusturucu-kjdkb-85043-67-K.jpg , iki tarafı kulaklık jaklı kabloyu buna takıp, bunuda mıc girişine takınca ses verebilir... bu mikrefon jakı ortadan kesik olduğu için, eğer jakı mıc girişine takınca ortadaki kesik olan yer , sizin pc ses çıkışınızın sol çıkışıdır, ama mikrefon girişi bunu jaktakıldı olarak algılıyorsa mıc jakının kesiksiz mono olması gerekebilir.... mono oluncada ilk kablo kesme yöntemi için çalışır diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.