Şimdi Ara

teyp + hoparlör yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bi konu hakkında bana bi yardimci olun. Pioneer deh1600ub teyp ve 6923 IS 500watt hoparlör alacagim. Elektronikci amfi olmazsa hoparlörlerin calismaz dedi. Gerçeklik payı varmi yoksa amfi mi satmaya calisiyor bi yardimci olabilirmisiniz
     teyp + hoparlör yardımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ceylansoft C kullanıcısına yanıt
    doğru diyor 4 ohm da 90 rms verecek amfi lazım sana
  • Yani hocam. anlamadm

• yani teyp çıkışı 50 watt hopralörlere sönük kalacaktır
  • Sadece sönük kalır beklentiyi karşılamaz, çalıştırmaz degil yani demi. Örnek gösterebileceginiz marka model var mı peki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylansoft

Sadece sönük kalır beklentiyi karşılamaz, çalıştırmaz degil yani demi. Örnek gösterebileceginiz marka model var mı peki hocam

çalıştırır ama ancak volume 5 e kadar açarsın. sonra bozma yapar. fazla zorlarsan teybi yakarsın.

http://www.atakantuning.com/M-Acoustic-M-485-4-Kanalli-Oto-Amfi,PR-1363.html

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/mg-audio-800-4-3200watt-4kanal-profesyonel-anfi-130750021

m acoustic biraz daha iyi olur

• Ben ilk tesisatım , kenwood kdc serisi teyp ve kenwood oval kolondu . Kolon 70 rms falandı yanlış hatırlamıyorsam , direk teybe bağlıydı ve güzeldi tesisatta denmez buna gerçi . Yine güzel çalar bayağı , dinleme şansın varsa teyp çıkışından o kolonları biyerde dinle ses sana iyi gelirse al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siparis ettim şuanda kargoda hocam gec kaldın Amfiler de ucuz bisey degilmis ama A.M.K nın dedigine bakacak olursak teybi yakmaktan iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylansoft

Siparis ettim şuanda kargoda hocam gec kaldın Amfiler de ucuz bisey degilmis ama A.M.K nın dedigine bakacak olursak teybi yakmaktan iyidir

Sipariş verdiğin ürünler neler :) ?
  • Ilk mesajimda var hocam ordan bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.