Şimdi Ara

teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elim de eski bir teyp var kaset yeri bozuk buna nasıl mp3 bağlarım kaç wattir bu sey kaset yerini ayardım 3 kablo sağ sol şase orda rengleri bariz belli oluyordu sesi verdim radyodaki gibi net değildi mp3den sesi birden fazla acarsam boğuluyor mp3den 1 gerisini teyipden acmak gerekiyoe buda sesi bozuyor nasıl düzelteceğim
    Birde bunda 4 kanal var her biri bağımsızmi acaba yani4 deilde 2 haporler taksam bostakilerin watt dierlerine paylasirmi yoksa boșami gitmiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/b7/8b/1f/b78b1f4a5fd3d4d7af6cdf6af89c8ad3.jpg teyp teyphttps://store.donanimhaber.com/14/a8/75/14a875937cceac10c3644edf5f61234b.jpg
     teyp teyp

• Yaptim arkadaslar araya potas koydum o tamam. 4 kanal dolu 2tane ts6988 odanın 2 köşesine koydum bunlar 10 uf kondastor seri taktim 2 tane bunlara benzeyen var onlarıda direk baglayı arkaya koydum. Rca çıkışı varmış anfime taktım anfiyede 20 watt 6 ohm 2 tane kabinli bass tktım teyip bası kısıp anfiden acıkıyorum yukardakiler bass vurmuyor teyip tiz anfi bassları cıkarıyomuş gibi oluyor ztn apartmanda fazla ses acılmıyor.
    Sorum bu menüdekilerin anlamı nedir araştirsimda yok flex loud ms mtl nirbiribe bakan iki büyük D işereti var hepsi sesi değiştiriyor kulağıma göre ayarladim ama nedirki bunlar
     teyp

• ati1919 kullanıcısına yanıt
    Teybiniz gerçek 4 çıkışlı.. ben sağdece loud tuşunu biliyorum,, uzun sürebasınca ekranda loud yazar ve bass ve tizz sesler kuvvetlenir yada sağdece bass.
    Ses girişini kristalden değilde,, kristali okuyan entegre çıkışından alırsanız daha iyi olur.. kristal manyetik okuduğu için,, mp3 deki ses ona çok fazla gelecektir,, onun için kristal okuyucu entegre çıkışı, mp3 ünüze veya pc ses çıkışına göredir
  • Teşekkür edetim loud kapalı yapıyorum grnelde yüksek seade bozuyor ktiatal entegresini bulamadım teyip den kaset okuma bolumüne ayrı Kablolar gidiyor ordan faklı3 vardı kestim sag sol sase sesi ırdan veriyırum ama telefondan direk verince bozuluyor araya potass koydum ordan bayagabi kıamak lazım sonra bida ellemiyon teyp den açıp kapıyon bide benim bunu çalıştırdığımteyp adabtörü üstü okunmuyor 13.8 volt akım okunmuyor 7 li bişeyler yazıyor teyip için olan dikdörtgrn büyük şeulerden şizce yeterlimidir yoksa powe supplymi bağlasam

• eski tip guc kaynagi,, daha iyi dir. daha keskin calistirir. power de max guc cekildiginde pısabilir. guc kaynaginda ise sagdece isinir.. guc vermeye devam eder...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pioneer teyp kapanmıyor
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Kumandalı Anfi
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI]ROADSTAR ARAÇ TEYP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim. Peki ben de bi eadyodan sökyügüm ekolayzır vardı kontrol bölümü kırıldı 5 kaydırma şeyi vardı 15 kablo 3er kablo düşüyor ama alfında 6 bacak var birinin ben potansitel metere alsam 3 bagı var zaten 3 er 3 er sırayla taksam olurmu bu kaydırmalıdan yapöaya çalşsan uzun sürer teypput
     teyp

• ekolayzer monomu,, bir pot 2 kanali kontrol eder, bir potta 2 giris 2 cikis 1 ortak uc. 5 bacak olmasi lazim. eger kanal basina 2 pot varsa dediginiz dogrudur..
    mobil oldugum icin resimlere bakamadim

• Setro ama tek tanal kullanacam o sürtmwli şeyde bir üst bi alt karşı karşıya 2 sağ 2 solda 6 bacak ak var

• Birde teyp sona getirgğimde boğuluyor sanki teyp ışıkları yanıp sönüyor bassa göre azalıp çoğalıyor güç mü yetersiz acaba bietane daha yetip adaptörü var aynı kutu gibi matkası farklı kabloları filan kopuk onuda tamir etsem iki adaptörü paralel filan bağlayabilirmiyim nasıl olur yoksa teypdenmi kanynaklı boğulması

• buyuk ihtimal,, guc kaynagi yetmiyor,, iki guc kaynaginin +sindan birer diyot ile teybe girmelisiniz

• şunun hibimi o sarılar adaptorlerin artıları tek bir kablo olacak eksiler direk birleşecek diyotlerin değeri varmi yoksa herhangi 2 diyotun beyaz uçlarini birkeştiraem olurmu teyp teyp
     teyp

• Saolasın tamm halletyim çalışıyomuş buda birleştirdim yanlşlıkla Kabloları birbirine değdirdim diyolar patladı takyım yeniden ses azda olsa değişti olduğu kadar işte. Teyip 4 kanal 2 ser köprüleyip 2 haporler takıp dier artan ikisinede 6988 ede bir anfi yapayım diyorum hazır adaptörde varmış 2. Adaptörün bulduğum değerleri 13.8 volt 7amper bbuna tda 7377 yapayım diyorum kaldırırmı bu adaptör birde bu entegre ile malzemelerini nerde bulabilirim bikaç siteye baktım 10 13 lira sadece kapıda ödeme kargoparası koyuyor mazemeler okadar tutmuyor nerden alabilirim ucuz olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1919 -- 14 Aralık 2014; 17:40:40 >
  • teybin 4 cikisi koprulenmez.. sagdece 4 ayri hoparlor bagliyabilirsiniz..
    13v 7A adaptor tda7377 ye tam yeter fakat artmaz..
    ben malzrmeyi bulue maviden aliyorum.. malzemeleri iyi hesaplayin,, liste cikartin. kargo ucreti ptt ile ortalama 6tl. 30-40tl arasi en cok kullanacaginiz malzeme almalisinizki kargoyu devirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.