Şimdi Ara

teybim okuduğu usb yi okumuyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar clio4 aracımda kullanmakta olduğum 8 gb lık sandisk in mini usb lerinden var sorunsuz kullanıyorduk fakat ben laptoba format atmak için bu usb yi kullandım sonrasında biçimlendirdim şarkılarımı attım tekrar teypte kullanmak için fakat teyp e takınca okumadı araştırdım formarlardan bahsetmişler fat32 ile de ntfs ile defalarca formatladım ama teyp okumuyor ne yapmam lazım teşekkürler

• Fat 32 formatlarken ayirma birimini varsayilan olarak ayarlayin. Bu sekilde formatlamazsam benim teyp de okumuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı, format için kullandığım usb'yi tv görmüyordu.
    Aomei Partition Asistant ya da kullandığınız windows vista veya üzeri ise disk management den bölümü tamamen silip, sonra yeni bir bölüm oluşturup onu da fat32 olarak formatlarsan sorun düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    win 8.1 kullanıyorum disk yönetiminde flash bellek için diski sil aktif değil biçimlendirme aktif ne yapabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan160

win 8.1 kullanıyorum disk yönetiminde flash bellek için diski sil aktif değil biçimlendirme aktif ne yapabilirm

Hocam, o zaman aomei partition assistant kurabilirsiniz.
    ilginize teşekkürler deneyip sizi haberdar edeceğim
    programı kurdum fakat flash ı bulamıyorum 1.disk gpt diyor orda 7 tane bölüm var onlar harddiskin bölümleri usb farklı bi yerdemi çıkıyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

programı kurdum fakat flash ı bulamıyorum 1.disk gpt diyor orda 7 tane bölüm var onlar harddiskin bölümleri usb farklı bi yerdemi çıkıyor acaba

USB, bir alt bölümden görülmesi gerekir. Sürücü harfleri sol tarafta yazar, oradan bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 15 Ağustos 2016; 12:21:43 >
  • Windows altinda basitce yapilabilecek bir islem icin 3. parti yazilim kullanmaktaki israr niye ? Diski fat32 olarak bicimlendirip ayirma boyutunu varsayilan yapacaksiniz. Bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz gibi yaptım olmadı bu sefer hızlı biçimlendirme tikini kaldırarak formatladım bu işlem baya uzun sürdü fakat gene olmadı sonra diğer arkadaşımızın dediği program yardımı ile dediklerini yaptım ve sorun çözüldü
    teşekkürler
    sorunu dediğiniz şekilde çözdüm teşekkürler 2 gündür uğraşıyordum artık yeni bi flash almak üzere iken sayedinzde sorun çözüldü çok teşekkürler
  • quote:

sorunu dediğiniz şekilde çözdüm teşekkürler 2 gündür uğraşıyordum artık yeni bi flash almak üzere iken sayedinzde sorun çözüldü çok teşekkürler

Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.