texas katliamı 1 seyrettim gayet sürükleyici ve etlkiiyi güzel bir filmdi.Bu gün aldımıştım cdsini : D Fakat şoka uğradım 1)1-2 texsas katliamı arasında hiç bir bağ yok neredeyse 2)Bir filmdeki zaman ile ikinci flimdeki zaman farklı ileri yada aynı olacağına 2. filmde daha geri sıkıcı efeckler giyisiler binalar herşey iğrenç 3)birinci filme genel olarak 8 puan ise buna 2 puan bile fazla son olarak berbat ve sıkıcı bir film olmuş izlemeye deymez...
1i izledim. 2yi izlemem. Arkadaş filmde hiç mi umut verici olay olmaz ya. Küt diye kötü sonla bitiyor film.
O kadar da kötü değilmiş.Beyazperde nin sitesinde yorumlara baktım da 7.1 puan almıs ve yorumlar da kötü değil.Bence seyredilir
1 dediğinde Jessica Biel faktörü var tabi birazda Ama 1974 yılındaki The Texas Chain Saw Massacre ı izlersen daha bir zevk alabilirsin.. Ne varsa eskilerde var zaten .Tv lerde vermiyorki artık izleyelim ancak dvd sini olmadı vcdsni bulup alacaksın işte
Wrong Turn 2 yi izleyin de kan görün derim bağırsak,dalak her türlü iç organ görmek mümkündür.
İzledim filmi.Ve 10 üzerinden -1 veriyorum.Konuyu açan arkadas gercekten de haklıymıs.5 para etmez bir film hem paranıza hem de vaktinize yazık olur.Uzak durun!
Teksas Katliamı nın gerçek olaydan olan bir hikayeden uyarlanması benim için kendisini daha cazip kılıyor. Tabi ilk filmden bahsediyorum
2. teksas katliamı filmi bence hiç de izlenmeyecek bir film değil, insanı sürekli merak içinde tutan bir film "ya şimdi ne olucak" "acaba" gibi sözleri sorduruyor insanın kendine, gayet tempolu bir film evet çok iyi değil ama kötü ve beş para etmez de film olduğu görüşünde değilim.
Saçma bir filmdi. Valla adamlar bir evde ucuz oyuncularla saçma sapan filmler çekiyorlar bizede seyredince zaman kaybı oluyor başka bir şey değil. Testere serisini bu konuda takdir ediyorum. 4. bölümüde çıktı ama izleyemedim.
'The Beginning' i izlemenizi tavsiye ederim, hem taşlar yerine oturuyor, hemde gerçekten iyi bir film
quote:
Orjinalden alıntı: Ice Cube
1 dediğinde Jessica Biel faktörü var tabi birazda Ama 1974 yılındaki The Texas Chain Saw Massacre ı izlersen daha bir zevk alabilirsin.. Ne varsa eskilerde var zaten .Tv lerde vermiyorki artık izleyelim ancak dvd sini olmadı vcdsni bulup alacaksın işte
Verirse Business Channel verir. Geçen akşam King Kong'un ilk versiyonunu verdiler, Peter Jackson'ın filmi halt yemiş o derece...
Aslında ben tvlerden film izlemekten pek zevk aldığımıda söyleyemem bunu ekliyeyim. Genelde filmin içine ediyorlar ve sürekli sansür ,kesip biçiyorlar filan.Ama böyle bazı klasik filmleri olduğu gibi verebiliyorlar ve onlar bir bakıma izlenilir kılınabiliyor
The Beginning - Teksas Katliamı bu gayet güzeldi
2 derken sonradan çıkan ikinci film yani 2006 yapımı olan "The Texas Chainsaw Massacre The Beginning" filmini kastediyorsan orada kronolojik olarak daha önceki bir tarihi anlatıyor. Elemanın çocukluğundan dalmışlar meseleye. 2004 yapımı olanda ise bu olaylardan sonraki durum anlatılıyor.
Yani 2004 yapımı olanı önce seyreden biri, yeni olanı seyrettiği vakit "oradaki adamın ayakları niye kesik olduğunu anlıyor." niye testere kullandığını anlıyor falan filan. Ama sonlara doğru saçmala durumu öteki filmdeki gibi yine mevcut.
İsminden dolayı büyük umutlarla aldığım; ancak hayal kırıklığı yaşadığım bir film. Kaliteden eser yok. Oyunculuk sıfır. Hayatımda izlediğim en kötü film...
quote:
Orjinalden alıntı: d1s4bl3tpr13st
texas katliamı 1 seyrettim gayet sürükleyici ve etlkiiyi güzel bir filmdi.Bu gün aldımıştım cdsini : D Fakat şoka uğradım 1)1-2 texsas katliamı arasında hiç bir bağ yok neredeyse 2)Bir filmdeki zaman ile ikinci flimdeki zaman farklı ileri yada aynı olacağına 2. filmde daha geri sıkıcı efeckler giyisiler binalar herşey iğrenç 3)birinci filme genel olarak 8 puan ise buna 2 puan bile fazla son olarak berbat ve sıkıcı bir film olmuş izlemeye deymez...
Bu kadar doğru bir yorum yapılamazdı tebrik ediyorum. 1 gerçekten müthişti hem konu olsun hem Jessica Biel olsun. 2. film ise klasik her filmin beginning'i çıkıyor bizimki neden çıkmasın diye yapılmış saçma sapan gereksiz bir filmdi bide ona kota harcadığıma yanarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme