Şimdi Ara

Texas Holdem Poker'de İzleyeceğimiz Yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinden oynuyorum. Texas Holdem Poker'de zevk almak için değilde chip kasmak için oynayınca izlememiz gerekn yol nedir acaba?
    Elimiz kötü olduğunda oyuna girmesekmi veya hangi durumlarda mutlaka girmeliyiz? Püf noktalarını veya ip uçlarını bilen varsa bilgilendirebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfir3 -- 30 Ocak 2012; 16:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Poker çok derin bir konu, daha spesifik olman lazım. Hangi durumlarda oyuna girmeliyiz sorusu üzerine onlarca sayfa yazılabilir.

• quote:

Poker çok derin bir konu, daha spesifik olman lazım. Hangi durumlarda oyuna girmeliyiz sorusu üzerine onlarca sayfa yazılabilir.

Dostum biraz aydınlatırmısın? Nereden bu derin konular hakkında bilgi sahibi olabiliriz?
  • governor of poker oyununu indir full versiyonunu.

birinci ikinci oyunu bitir sonra internette oyna yuzbinlerce chip kascan cok rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

governor of poker oyununu indir full versiyonunu.

birinci ikinci oyunu bitir sonra internette oyna yuzbinlerce chip kascan cok rahat.

Texas Holdem mi? Eğer normal pokerse Texas Holdem den ne farkı var?
  • Oynadıkça anlarsın ne zaman ne yapman gerektiğini. Kimse sana bunu anlatamaz.
  • Oyunu kazanman gerekiyor... Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • holdem i çok severim. Elin ilk başta kötü olur mesela 2-4 gelir. kartlar bir açılır şansına 222aj. four kind of .çat gelsin paralar. oyun başı hiç bir zaman çekilmem. ilk 3 kartı görmek gerek. çok iyi yerde blöflemek gerek. üst üste blöf yaparsın all in dersin. bi bakmışsın 100 dolar kalmış. falan fişmekan.
  • İnternetten gerçek parayla oynamak yasalmı?
  • o anki sıcaklık degerine göre bile degisir el durumu

not:evet abarttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

o anki sıcaklık degerine göre bile degisir el durumu

not:evet abarttım

Evet, onu anladım mesela facebook da texas holdem de altta el göstergesi var. Masaya gelen kartlar ile düşebiliyor veya çıkabiliyor bazen floş diyor.
    Onu ben normal oyundayken nasıl değerlendirecem ? Bunun hakkında nerden bilgi sahibi olurum ? Oynaya oynaya onu öğrenmem imkansız
  • quote:

/>
  • Facebooktan oynuyosan A,K,Q,J geldiginde tum paranı bas. Her zaman ise yarar. Ama bunlar gelmediginde basma ve yüksek masalarda oyna, az paralı değil
  • evet poker spesifik bir konu.
    ama iş facebooktaki pokere gelince değişiyor. bu arkadaş da anladığım kadarıyla orda oynuyor.

çok sıkı ve düz oyna. mantıklı şekilde draw, check-raise yapmayı ve pozisyonunu lehine kullanmayı öğren.
    elin iyi değilse kesinlikle girme.
    ve en önemlisi çok ama çok nadiren blöf at.
    facebook poker odaları gibi yerlerde insanlar çok loose oynar(yani parayı savururlar da savururlar) o yüzden blöf atmak %99 zamanda mantıklı değildir.

check-raise ve orana göre mantıklı draw yapma hakkında internetten bilgi bulabilirsin. olmadı ben anlatırım.

dediklerimi yaparsan, o kadar fazla kötü hatta oyunu bilmeyen oyuncunun arasında mutlaka para kazanırsın.

quote:

Orijinalden alıntı: EmirhanAkgol

Facebooktan oynuyosan A,K,Q,J geldiginde tum paranı bas. Her zaman ise yarar. Ama bunlar gelmediginde basma ve yüksek masalarda oyna, az paralı değil

ve böyle tavsiyelerden uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalsocialaKnabo -- 30 Ocak 2012; 18:49:57 >

• risk yoksa kazançta yok bkz: kumarbaz
  • AA geldi diye sevinme genelde seni yatirir,
  • Benim bir sorum var, mesela o poker oyununu indirdim. Oyunda straight flush, pair, royal flush hangi kartlarla olur onları gösteren bir tablo var, birde google da aradım ama ikiside farklı. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21
    Rounders

izlenmesine karar verilmiştir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Benim bir sorum var, mesela o poker oyununu indirdim. Oyunda straight flush, pair, royal flush hangi kartlarla olur onları gösteren bir tablo var, birde google da aradım ama ikiside farklı. ?

?
  • !UP!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.