Şimdi Ara

Tevekkül tam olarak nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok çalışmıştım bu sene 3.yılımdı denemeler iyi gelirdi ama olmadı, geçen sene olsa derimki bu benim mallığım sebebiyle böyle oldu ama bu sene elimden geleni yaptım Ama olmadı şimdi ne yapmak lazım tevekkül edip önüme devammı etmek lazım yoksa üniversitede bi daha mı hazırlanmak lazım

• Hocam sanırım tıp istiyorsun. Şimdi böyle birşey vardır Eğer belki parayla tanışırsın değişirsin kötü biri olursun. vs. Yani hayırlı olmayacağı için olmamış olabilir. Sana tavsiyem Allah'a karşı değişmeyeceğini sözünü verip istediğini söylemen. Ama dediğin gibi büyük söz vermen lazım
  • Elinden geleni yapıp Allahtan yardım ve hayırlısını istemektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sınav gününe kadar istediğin yer neresiyse o istediğin yere göre çalışmaktır. Sınav sabahı sınav masasına oturunca Allah'ım ben buraya kadar çalıştım emek verdim emeklerimi boşa çıkarma yarabbim deyip topu Allah'a atıp gönül rahatlığı ile sınava girebilmektir :)

• Hocam ben size pm atmıştım zaten, benimde hayallerim bitti.

İlk gün çok çok çok kötüydüm şimdi çok relaxım. Elimden geleni yaptım olmadı benim için böylesi daha iyimiş diyorum. Çevremde çok başarısız bir gençlik geçirip şuan iyi yerlerde olanları düşündüm, daha birçok fırsatımız olacak.

• Kötüyse kısmet değilmiş de geç moruk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun senelerinde yeteri kadar çalıştigini düşünüyorsan tutan yeri yaz geç ama yok yinede o kadar kasmadim diyorsan tevekkül nedir tekrar düşün hem çalışmayıp hemde tevekkül ile kendini kurtarabilecegini mı düşünüyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi bı tanıdık vardı şu an öğretmen ,3 yil boyunca Ossye girmiş son yili ilk yılından daha da düşük gelmiş çalışmasına rağmen su an öğretmen ve gayet mutlu gözüküyor dışarıdan,kendinin veya ailenin mutlu olması için bin tllerin havada uçuşmasi gerekmiyor bunu da unutma

• Yok hocam aynen parada pulda gözüm yok geçinebilecek kadar kazanıyım rahat bir işim olsun gittiğime lanet etmeyim ve içimde ukte kalmasın yeter bana, ve bu sene iyi çalıştım hatta neredeyse yapalacak herşeyi yaptım diyebilirim bundan iyisi olur muydu ? zor sene kalsam yine buna benzer bi çalışma yaparım ama sonuç ne gelir onu bilemiyorum, sınav esnasında belli oluyor her şey
  • Tanrının umrunda değiliz, büyük ihtimalle uykuda ya da is dead zaten. Ne varsa kendinde var, Tanrıya bile güvenmeyeceksin bu hayatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 15 Temmuz 2017; 11:2:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Sen ölmüşsün de gömenin yok hocam

• ilk gün bende çok kötüydüm her şeyi ama her şeyi yaptım daha ne kadar çalışayım diyorsun ne yapayım diyorsun biliyorum.Kendine olan güvenin tükeniyor.Şimdi alıştım düşündükçe hala çok üzülüyorum ama şu saatten sonra elimizden bir şey gelmez üzülmemiz hiçbir şeyi değiştirmez sadece yıpranmış seni daha da yıpratır.Tıp mı istiyodun , eğer tutmuyorsa oturup tekrar düşün kafana başka şeyler daha yatacaktır mutlaka.3 yıl çalışmışsın sınava sende ki bu azim varken her mesleği en iyi şekilde yaparsın demek ki.
  • bu aralar ben de sorguluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.