part.magic ile işlem yapacaktım disk bad olarak görünüodu. arşivde hiç sorun olmamasına hdd normal çalışmasına rağmen. hatayı düzeltmek için testdisk diye bir program kurdum. disk bölümlerini yok etti. ama yaptığı işlem format atmak gibi değildi çok kısa sürdü. sistem geri yükleme yaptım ama düzeltmedi. 400Gb dizi arşivi vardı eğer gitti ise yanarım valla. var mı dır bir çözümü programı bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
Bunlar mı
allahtan hepsi sığmadığı için bir kısmı diğer harddiske yönlendirdim kısayol koyup. bi onun kadar daha dizi var. program arşivimi saymıyorum bile şuan data recover programlarını deniyorum ama bir kısayolu olmalı sanki
Arkadaşım senin diskindeki büyük ihtimal bölümleme tablosu silinmiş. Diskinde çok aşırı işlem yapmadısan bu bölümleme tablosunu bazı yazılımlarla geri getirebiliyoruz. Yalnız bölümleme felan yapmayacaksın yoksa olmaz.
Şu an tam aklımda deyil ama şöyle yapmanı tavsiye ederim. Eğer diskte bölümlem felan yapmadıysan
Acronis Disk Drector suite yazılımın dos ortamından çalışan versiyonunu bu Yani cd üzerindenl. Windows üzerinden hiç denemdim. Sonra programı çalıştır. Harddsikini seç ve Recovery Partition tuşuna bas gelen ekranda manueli seç. Sonra diski seçerek devam edersen eski bölümünü yüklemiş olursun.
Ama dedim gibi bu olaydan sonra diskte bölümleme yaptıysan büyük ihtimal olmaz.......