ellerine sağlık hocam ama f/p olarak kazanan hangisi |
|
Hocam dediğin gibi bir kıyas sıralama yapamıyorum denk ürünler var denk olmayan ürünler var , kullanıcı bütçesi ve kullanım şekline göre öneride bulunabilirim sadece. Yerine göre hepsi gerçekten başarılı ürünler bunu söyleyebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 17 Kasım 2020; 14:36:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown ![]() |
Muazzam konu olmuş yine. Emeğinize sağlık. |
i7 9700K | H150i Elite Capellix | Rog Strix Z370-F | RTX 3070 Amp | Corsair Vengeance Rgb Pro 16GB | Samsung Evo | Evga Supernova G3 750W | Corsair Icue 465X | Corsair K70 Rgb Mk.2 | Razer Viper Mini | Corsair Void Pro RGB Wireless | Blue Snowball Ice | Asus VG259QM
|
helal olsun nekadar emek var bu incelemede. resimlerin tek tek çekilmesi tektek hepsinin anlatılması tektek testlere tabi tutulması gelip burada konu açılması uzun uzun anlatılması görsellerin dikkatlice yüklenmesi vs. eskiden görürdük bu tarz emek dolu konuları. hernekadar doğrudan faydalanmasamda yurtdışı kaynaklar olmamış olsaydı ilaç gibi gelecek bir konu olacaktı tebrik ve teşekkürler. |
Teşekkürler, yurtdışı hiç bir kaynakta bu SSD Ler 100GB veri yazılarak gerçek kullanım testi yapılmıyor hocam bilgin olsun. Yapılan benchmark değerleri sürekli yada ortalama değil sadece Max. Çıkılan yani kutu üzerinde yazan hızları verip veremedigine bakmaya yarıyor. Yani yabancı kaynakta disk hangi sıcaklıktan sonra stabilitesini bozmuş, hangi koşulda performans düşüşü yaşamış yok, yani benim bildiğim yok , benim konum diye demiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi ![]() ★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★ ★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Sizi tebrik ediyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 17 Kasım 2020; 19:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı SSD Ler için katılıyorum , onlar şuan burda yok , ismi lazım değil , merdiven altı üretimler 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her şey cache bellek bitene kadar bro. Bir ssd atasözü. |