Şimdi Ara

Test / İnceleme Honda Civic Type-R (Ep3) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1) Adam kendi arabam demiş, arkaya çocuk koltuğu koyuyorum demiş, dergi yazısı olsa çocuk koltuğu var, eşim arkası çok geniş dedi diye niye yazsın ?
    2) Koca yazıyı ve fotoğrafları niye alıntılayıp da sayfası 2 katına çıkartıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

1) Adam kendi arabam demiş, arkaya çocuk koltuğu koyuyorum demiş, dergi yazısı olsa çocuk koltuğu var, eşim arkası çok geniş dedi diye niye yazsın ?
    2) Koca yazıyı ve fotoğrafları niye alıntılayıp da sayfası 2 katına çıkartıyorsunuz ?

Forum kurallari cercevesinde alinti yapilamaz diye bir ibare oldugunu sanmiyorum. Dolayisiyla burada tercih hakki benimdir diye dunuyorum.
    Uydurmak icin konu acanlara araba konularinda cok sık denk gelindigi icin benzeri yasanmis olabilir mi diye dusundum. Cunku dilin kemigi yok cocuk arabasi da koydum denir kasa da koydum denir rahatca. Sadece bir dergide yayinlanan incelemenin aynisina ve ayni resimlerle denk gelmis olmam dolayisiyla sorma ihtiyaci hissettim. Suphelenmekle haksiz ya da suclu olunmaz diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabda incelemede süper zevkle okudum
  • Suanda sahibisindende satilik bu araba

• Yaklasik 6 ay bindim bu arabaya kendinden beklenmiyecek kadar guzel bir performansi var tek kotu yani konfor yok tabi hothatch de konforu kim ariyacaksa ayrica fn2 den daha seri bir arac bu stok hallerini test etmistik cok ayri bir yeri vardir honda camiasinda

• sHiM;
    Aracı yaklaşık 6 ay ve 6bin km kullandım ve incelemesini blogumda paylaştım;
    buyrun buda linki;
    Eğer benim yazdığıma ikna olmadıysanız diğer incelemelerime de göz gezdirin lütfen ;)
    Örn:
    Lancer 1.8 CVT
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2013/03/mitsubishi-lancer-18-instyle-cvt.html

A4 Quattro
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2013/11/audi-a4-20-tfsi-quattro-s-line.html

Aracı 5 ay kadar önce sattım. Şuan sahibinde satılık ama sahibi ben değilim arkadaşlar...
    Bu arada linki de paylaşın da görelim kim kimden çalmış veya esinlenmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 27 Nisan 2015; 10:26:05 >

• Maşşallah başrçtan sona okudum paylaşım için teşekkürler

• TYR kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Blogun sahibinin siz olduğunu bilmiyordum, typer hakkında aramalar yaparken denk gelmiştim o yüzden sordum. Tekrar teşekkür ederim olumlu yaklaşımınız ve açıklamanız için
  • 3.ye okudum hocam eline sağlık
  • Valla arabamdan sogudum eski bir vtec2 kullanicisi olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHiM

Merhaba,
    Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Blogun sahibinin siz olduğunu bilmiyordum, typer hakkında aramalar yaparken denk gelmiştim o yüzden sordum. Tekrar teşekkür ederim olumlu yaklaşımınız ve açıklamanız için

Eyv.
    Yanlış anlaşılmalar herzaman olabilir sanal alemde. Önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Yazı çok güzel. Severek canım isteye isteye okudum ellerinize sağlık.
    Sizin gibi bu aracın dilinden insanlar varken güzelim EP3 K20 şu hallere düşüyor. Video'da izleyeceğiniz gibi motoru olabildiğince sağlam. Yapılana yazık

Motora tecavüz etmiş bildiğin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.