Şimdi Ara

TEST - HİKAYE - Bakmadan geçmeyin (cevapladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

TEST - HİKAYE - Bakmadan geçmeyin (cevapladım)

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2005)
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi sizlere bir hikaye anlatacağım.....

Ahmet ve Leyla diye 2 kişi varmış , bunlar iki ayrı köyde yaşıyorlarmış ve 2 köyün arasından nehir geçiyormuş...
    Bunlar küçüklükten beri birbirlerini tanıyorlarmış...yavaş yavaş büyüyorlar ve birbirlerine aşık oluyorlar....zaman zaman bir yerde buluşup zaman geçiriyorlar falan.....
    Bir gün Ahmet babasına gidip ; karşı köyde sevdiğim bir kız var istemeye gidelimmi diyor.... Babası ise tamam oğlum gideriz diyor ve karşı köye Leyla'nın ewine onu istemeye gidiyorlar , Leyla'nın babası siz iyi ailesiniz oğlunuzda efendi biri fakat yıllar önce ben kızımı beşik kertmesi vs..vs.. diyor....... Ahmet ve Ailesi üzülerek geri dönüyorlar...snra Ahmet ailesini 2-3 kez daha yolluyor Leyla'yı istemeye fakat Leylanın babasının cevabı hep aynı oluyor....Bu sırada 1-2 yıl geçiyor bu olaylar olurken.....En sonunda Leyla dayanamıyor ve Köyün Muhtarına gidiyor ; Ben Ahmete kaçmayı düşünüyorum dayanamicam artık .... diyor...... Köy Muhtarı ise kızım öyle bir hata yapma 2 köy arasında kan davası çıkar falan diyor , Leyla dinlemiyor Muhtarı ve bohçasını toplayıp yola koyuluyor , nehir'e vardıktan sonra karşıya geçmesi lazım fakat kayıkçı para istiyor beleşe geçirmem diyor , Leyla'da boğçasının yarısını veriyor ve karşıya geçiyor , yavaş yavaş Ahmet'lerin ewine yaklaşıyor ve oda ne ? !! Ahmet odun kırıyor ve arkasında bir küçük çocuk '' BABA BABA '' diye sesleniyor , o sırada Leyla yıkılıyor ve sesini çıkarmadan geri dönüyor köyüne ve dönüştede boğçasının diğer yarısını veriyor kayıkçıya......

Bu Hikayede En Haklı Olan Şahıs Kimdir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 30 Kasım 2005, 21:34:50 >

• Cevaplarınızı mesaj olarak yazarsanızda iyi olur...... biraz oy kullansın millet bi açıklama yapacağım......

Hangisini seçtiyseniz siz ağırlıklı olarak öylesiniz demektir........

AHMET <<<<< idealist

LEYLA <<<<< duygusal

KAYIKÇI <<<<< paraya düşkün

MUHTAR <<<<< Kurallara ve Kanunlara bağlı

Leyla'nın babası <<< Geleneklere örf adetlere bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 30 Kasım 2005, 21:28:58 >
  • Ferdi Tayfur'un bi filminde izlemiştim böyle birşeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Ferdi Tayfur'un bi filminde izlemiştim böyle birşeyi

cevabın ne peki yukarıdaki şıklardan ?
  • Osman ayıp etmiş
  • bence leyla haklıdır. helal olsun kıza . (boyle bi sevgilim olsun , bi tane daha olsun )

peki simdi sonuc ne ? yani ona bakarsan hepside kendine gore haklı ama ben leylayı sevdim.
  • çocuğun adı neymiş... babasının oğlumuymuş acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU HİKAYE ÖLE DEĞİL

kayıkçı para istiyor ama leylada PARA YOK

Kayıkçıyada ya elbiselerini yada kendinimi ne weriyor

Sonra ahmet bunu istemiyor (ahmet bana kaçarsan alırım seni idor ama leylanın böle geliceğini bilmiyor (çıplak yada non-bakir(?)))

Herneyse hikaye böledir burdan kim değiştirdiyse BAN lım ben onuda

Ama namuslu yapmışlar hikayeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

BU HİKAYE ÖLE DEĞİL

kayıkçı para istiyor ama leylada PARA YOK

Kayıkçıyada ya elbiselerini yada kendinimi ne weriyor

Sonra ahmet bunu istemiyor (ahmet bana kaçarsan alırım seni idor ama leylanın böle geliceğini bilmiyor (çıplak yada non-bakir(?)))

Herneyse hikaye böledir burdan kim değiştirdiyse BAN lım ben onuda

Ama namuslu yapmışlar hikayeyi

belki öyle bir hikayede vardır fakat bunun senin bildiğin hikayeyle ilgisi yok ;) az daha millet oy kullansın açıklicam bi kaç şeyi............
  • up
  • kayıkçı bence
  • neymişşş beee merak ettim
  • AHMET <<<<< idealist

LEYLA <<<<< duygusal

KAYIKÇI <<<<< paraya düşkün

MUHTAR <<<<< Kurallara ve Kanunlara bağlı

Leyla'nın babası <<< Geleneklere örf adetlere bağlı
  • ahmeti tuttum valla
  • acıkla bakam gercekleri kasınınbasınınnoutsu .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

acıkla bakam gercekleri kasınınbasınınnoutsu .....

lem olm sana zaten 2 gün önce sordum bunları....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.