Şimdi Ara

Test Driver Hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başladım oyunu oynuyorum yarış felan yapıyorum bi tane adam ferrari verdi bana onu bi yere götürdüm para felan aldım ama elimdeki arabayı nasıl modifiye yapacağım ?

• Modifiye yok oyunda. Eğer açılmışsa bazı garajlar var. Oralarda Seviye 1,2,3 şeklinde paketler var. Onları yapabiliyorsun. Ada'da biraz dolaşınca paketleri alabileceğin özel garajlar açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Modifiye yok oyunda. Eğer açılmışsa bazı garajlar var. Oralarda Seviye 1,2,3 şeklinde paketler var. Onları yapabiliyorsun. Ada'da biraz dolaşınca paketleri alabileceğin özel garajlar açılıyor.

Teşekkürler :)
  • Birde , bi kızın yanına gittim arabaya binmek istemedi o bi görev mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Birde , bi kızın yanına gittim arabaya binmek istemedi o bi görev mi?

Kızlar öyle her arabaya binmiyor. Genelde üstü açık arabalara biniyorlar. Veya mesaj olarak
    hangi arabaya binmek istediklerini belirtiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

quote:

Kızlar öyle her arabaya binmiyor. Genelde üstü açık arabalara biniyorlar. Veya mesaj olarak

Oh ne âla memleke yahu , hem ayaklarına kadar gelelim hemde binmesinler yea yok öyle birşey Dahada kız atmayacağım arabaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

quote:

Oh ne âla memleke yahu , hem ayaklarına kadar gelelim hemde binmesinler yea yok öyle birşey Dahada kız atmayacağım arabaya

Sen bu kafaylan daha çok aba*a gezersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manken görevleri araçların serilerine göre degişir kız G serisi Maserati 3500 GT ye binmek istiyorsa A serisi enzoyla gitsen yanına para etmez
  • Arkadaşlar birde bi sorum daha var . Hız göstergesi nasıl görünücek bi şekilde yok ettim şimdi geri getiremiyorum ! , P.S. : Arabayı dışarıdan sürerken.
  • Ana konudan devam ediniz lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_6772012/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ana konudan devam ediniz lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_6772012/tm.htm

peki
  • Yanlışlıkla kitlenmiştir tekrar açıldı. Ana konu diye bir şey söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Yanlışlıkla kitlenmiştir tekrar açıldı. Ana konu diye bir şey söz konusu değil.

Gün hocam yeni bir dönem başlıyor galiba forumda?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: gun

Yanlışlıkla kitlenmiştir tekrar açıldı. Ana konu diye bir şey söz konusu değil.

Gün hocam yeni bir dönem başlıyor galiba forumda?...

nere baksam aynı msj görüyorum Konu yanlışlıkla kitlenmiştir.Özür dileriz.

forumu çöplüge çevirebilirsiniz gibi yani
  • ''Siz karışmayın,! o işi de biz hallederiz'' der gibi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.