Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
25
Favori
47.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G27 desteği ile ilgili bir bilgi bulamadım henüz eğer tam destek gelmişse bende almayı düşünüyorum.

• Hocam ben thrustmaster da oynuyorum ama betada virajı almak için 1 tur direksiyonu çevirmem gerekiyorduFeedback falanda kafasına göre takılıyordu.Eğer sizde de durum böyleyse betada düzelmiştir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın frene gaza el frenine dönüş tuşuna ard arda basmaya kısaca verdiği tüm tepkiler olması gerektiği gibimi desem doğrumu desem öyle olduğu için hissederek sürmenin verdiği zevk harika sıkılmadan uzun uzun dolaşmalık oyun.

Audi TT RS başlangıç üçün güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Eylül 2024; 22:24:2 >
  • Bende ffb hiç yoktu. Emin olmadan almayı düşünmüyorum.

• Şöyle yağmurlu bir gecede arabanın sesi kıstım yağmur sesi eşliğinde yol alıyorum. Para harcamamak için cross country yarışlarını oyunun verdiği range roverla yapmaya çalışıyordum ama berbat alttakini alın porsche cayenne turbo.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Betada off road lastikler asfalttada iyi gidiyordu şimdi daha kötü olmuş bununla beraber all season lastikler toprakda daha iyi hale gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Eylül 2024; 1:52:53 >

• arkadaşlar bugün akşam oyunu açtım ve düzgün çalışıyordu artık çok şükür ve biraz performans sorunları hariç ben oyunu çok beğendim ama radyo nasıl açılıyor anlamadım ya bilen varmı acaba ?

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Senelerdir bu kadar uzun süre bir video oyunu beni ekran başına kilitleyememişti sanırım . Yaklaşık 6 saattir tdu solar crown ı direksiyonum ile oynuyorum , server ile ilgili en ufak bir sorun olmadı bu süre boyunca , ne bağlantı hatası ne de oyunumu kayıt etmeme gibi bir durum asla olmadı. Detaylı bir inceleme yapmak için en azından benim adıma erken ama ilk izlenimlerimi aktarabilirim sanırım şimdi .

Öncelikle klişe olacak ama efsane dönmüş diyerek başlamak oldukça uygun olacaktır . Cidden özlem duyduğumuz tdu oyunu oldukça iyi bir biçimde dönmüş. Eksikleri yok mu var olmaz olur mu hiç :) Bol bol var hatta ama bor oyunun çok fazla artı yönü varsa mutlaka eksikleri belli oranda göz ardı edilebilir size oyunu oynayamayacak kadar kötü şeyler değilse tabi .

Kısa kısa geçeceğim o yüzden detaylı inceleme biraz daha zaman geçince gelir , öncelikle hoşuma gidenlerden bahsedeyim , tabi hedef kitle tdu sevenler olacağını düşünerek söylüyorum bunların hepsini .
    En önemli şeylerden biri belki de bir çoğumuz için en önemlisi ile başlayayım, sürüş evet kesinlikle olmuş . Tam olması gerektiği kadar olmuş , ne eksik ne fazla. Zaten fazlası çokca simcade e kaçacaktır o nedenle tdu nun diğer hiçbir yarış oyununun yapamadığı şeylerden biri olan sürüş dengesini gayet iyi tutturduğunu gördüm . Beta ciddi şekilde ümit vaad ediyordu , o potansiyeli kullanmışlar bu sevindirici. Aşırı ön yargılı , her mesajında aynı şeyleri söyleyip kt racing in asla sürüşü kıvıramayacağını söyleyenlerin baya baya bir şeyler ters gitsin de rahat edelim gibi bir hissiyatta olduğunu düşünüyorum bu arada, neyse o garip kişilikli arkadaşları bir kenara bırakıp oyuna dönelim .

Sürüşü nispeten daha gerçekçi yapmak için basit bazı ayarlar var , tıpkı önceki oyunlarda olduğu gibi . Abs, tcs ve yol çizgisini açıp kapatmak gibi ...

Burada gördüğünüz ayarlar ile direksiyon bağlıyken sürüş yapıyorum, oldukça keyifli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Galerileri keşfedip araçları kurcalamak müthiş keyifli , tabi bu söylediklerimi asla keyifli bulmayan bir tayfa da var ama bu mini ilk izlenim yazısı onlar için değil zaten . Galeriden seçtiğiniz aracı tıpkı eski tdu larda olduğu gibi kişiselleştirip garajımıza ekleyebiliyoruz.

Sileceklerin manuel olarak çalıştığı , sinyal , motoru çalıştırıp kapatma, camları açmak gibi keyif veren detaylar aynen devam ediyor silecek olayı yeni tabi , önceki iki tdu oyunlarında onları istediğimiz zaman çalıştırma diye bir şey yoktu.

Radyo müthiş olmuş , ilk tdu için çıkan platinum mod da bulunan retro FM solar crown da da karşımıza çıkıyor .

Sürüş hissiyatı gerçekten çok iyi , ffb etkisi bu gibi arcade oyunlar içinde en iyisi olabilir . Forza Horizon da da bana göre ffb iyidir ama bu kesinlikle daha iyi hissettiriyor .

Ses konusu ile ilgili hem iyi hem kötü bazı eleştirilerim olacak . İyi olanlardan bahsedecek olursam motor sesleri güzel olmuş , beta da da zaten bunu vurgulamıştım , bunun dışında sinyal verirken , bir kaldırıma çıktığınız zaman , toprak yolda ilerlerken veya motora ilk ateşlemeyi verip aracı çalıştırırken duyduğumuz bu detay sesler çok iyi olmuş gerçekten . Bunlar insanı cidden havaya sokan , bir anda atmosferi çok yoğun olarak yaşamamızı hissetmemizi sağlayan küçük ama önemli detaylar .

Bu kısımda ki olumsuz eleştirilerime gelecek olursak ses kazancı (gain diye geçer ) ciddi anlamda düşük . Sebebini bende anlamadım ama the crew da da böyle bir sorun oluyordu , tabi bu onlar için bir sorun olmayabilir ama motorun yırtıcı sesini duyabilmek için amfimden sesi çeyreğin biraz üzerine almam gerekiyor ki bunu mesela Assetto Corsa da asla yapamam:) Gerek kalmaz çünkü , çeyrek seste müthiş motor seslerini duyarsınız ve çevresel sesler de motor sesi altında ezilip gitmez ama tdu solar crown için ses kazancı ile ilgili bir eksiklik olduğu belli .

Gördüğüm bazı eksikliklerden bahsedeyim , ilk gözüme batan şey o aynalardaki 10 FPS lik yansımalar nedir ey KT racing! İlk tdu da bile müthiş akıcı dikiz aynası yansımaları gördükten sonra bunu kabul etmem kusura bakmasınlar . Acilen düzeltilmesi gerekenlerde bencd ilk sırada olmalı . Görsel olarak şölen haline geliyor oyun full ayarlar ve 4k çözünürlükte ama o 10 FPS lik yansımalar ciddi bir hasar veriyor bu görsel şölene .

Neden hala ilk tdu daki müthiş gerçekçi vites kullanımını hala bu gibi arcade oyunlar yapamaz anlamak mümkün değil . Forza Horizon ı zaten geçiyorum o epey zayıf bu konuda , crew falan da asla iyi olmadı o konuda zaten , solar crown da motoru çalıştırıp manuel vites kullanımına başlayınca ilk denediğim şey stop etme durumu idi ama malesef debriyaj kullanmadan vites değiştirme mümkün olunca araç stop falan etmiyor . Yani bunu seçim olarak koymak çok mu zor bilemiyorum ama benim şu kısa süreli solar crown deneyimimde gördüğüm şey bu . Umarım benim görmediğim bir ayar vardır da ilk tdu daki gibi yapılabilir vites durumu .

Son olarak çok kısa yapay zekaya değinelim. Trafikteki araçların için eh işte diyebilirim. Çok akıllı değiller , üzerlerine doğru araç sürdüğünüz zaman onlarda aynısını yapıyor:) ilk ve ikinci tdu da bu böyle değildi , sağa sola kaçarlardı , bunu 2024 te yapmak çok mu zor bilemiyorum ama hala ilk tdu yu nasıl oynuyorsun diyenler için tonlarca sebep açıklayabilirim anladığınız üzere :)

Yarışlar fena geçmiyor , zorluyorlar ama hile de yapıyorlar , asla yetişemediğiniz anlar olabiliyor , yani adil bir Assetto Corsa yarışı asla göremeyeceğiz herhalde böyle arcade yapımlarda . Bu konudaki lider ise kesinlikle the crew bana göre :) oyun öndekine yetişmenizi istemiyorsa kesinlikle yetişemiyorsunuz...

Kısa dedim ama epey bir şeyden bahsettim , bir süre daha oynayıp daha detaylı bir inceleme kesinlikle hazırlayacağım ama bu ilk izlenim umarım bazı arkadaşlar için tatmin edici olur .

• Kızacaksınız ama siz oyunu özlemişsiniz uzun zamandan sonra test drive gelmiş anlıyorum fakat benim gibi ilk defa gören ve oynayan için mobil oyundan ötesi değil mobil oyun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 7 Eylül 2024; 11:28:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Bir şeyi özlediğimiz yok dostum, ben hala ilk ve ikinci tdu yu zaten oynuyorum :D Bu oyunu ilk defa oynayıp mobil oyun diyorsan o zaman diyecek bir şey yok, mobil oyun ile günümüz konsol ve pc sistemleri için yapılmış türün en iyi örneklerinden biri olan bir yarış serisinin devam oyununu mobil oyun ile eş tutmak kusura bakma ama oyun ile alakası olmayan birinin yorumudur. Muhtemelen sen daha dünyada yokken ben ilk oyunu oynuyordum, çıkmış tüm test drive oyunlarına da hakimim, hangisi vasat hangisi iyi hangisi eh işte hepsi ile ilgili oldukça detaylı bilgiler verebilirim burada ama dediğim gibi bir mobil oyun ile bu oyunu bir tutan biri için video oyunlarla ilgili detaylardan bahsetmek zaman kaybı. Bence başka oyunlara bakın, oyunu beğenmeyip sürekli negatif yorumlarla bir şeyler sürdürmeye çalışanların amacı belli aşağı yukarı. Senelerce böyle oldu bu işler zaten. Forza seven gitti Gran Turismo konusuna o oyunu kötüledi, GT seven gitti Forza konusunda olay çıkaracak yorumlar yaptı vs vs, değişmiyor yani insanoğlu ;)

• Güne tdu is back diyerek başlıyoruz artık.
    En tatlı sabahlar tdu ile başlar.
    Dün bende baya uzun oynadım ara ara pc başından kalkarken bile oyunu kapatasım gelmedi fps yi 30 a kiliteyip kalktım. Steam a bağlantı nedeniyle olumsuz yorum yazanlar değiştirmeyi unutmasın.

• Sunucu konusunda bir teorim var bunlar avrupa sunucularını oyun çıkacağı tarihte açmayı kararlaştırdılar bu süredede herkesi betadaki california sunucusuna bağlamayı düşündüler ama düşündükleri gibi gitmedi. Neden CA diyorum çünkü sadece oraya 224 ping alıyorum oyundaki ile birebir aynı NY 140ms.

Bir bakıma erken erişenleri önemsememişler yada başında düşünmeden hareket ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Eylül 2024; 13:10:1 >

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Alyss tuşuna basın mouse tekerini çevirin ortadaki menü hareket eder radyo aşağıda ben alyss tuşunu basılı tut bırakınca kapan şeklinde ayarladım.

Günlük cash in haklarınızı 1000 coin ile harcamayın katlamaya devam edin.

15 000 coin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Eylül 2024; 14:8:14 >
  • Test Drive Gönül Bağımız Çok Eskilere Dayanır,Varsın Sevmesinler

İsmi Yeter Bizim Gibi Eski Toprak Oyuncularına

• Bütün resimler neden gece? Oyunda gündüz oluyor mu? Bir kaç ay önceki tanıtıcı videolarda gündüz var dı sanki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpeedTwelve kullanıcısına yanıt

Denk gelmiş :) Gündüz resimleri de atarız birazdan , bende anca giriyorum şimdi oyuna ...

• venom800 kullanıcısına yanıt

Venom hocam oyun içi direksiyon ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

• SpeedTwelve kullanıcısına yanıt

Gece ayrı bir güzel gözüktüğü için ss alma isteği uyandırıyor. Gündüz görüntünün güzel olması için güçlü bir ekran kartıda lazım gündüz fark oluşturan ayarlardan global illumination ayarını low dan mediuma alınca 12 fps kaybediyorum.

• Playmaker444 P kullanıcısına yanıt

Oyun içinden tüm yardımları kapatıp vites kutusunu manuel vites yapıyorum , tcs ve ABS %0 da.

Buna ilaveten oyun için ffb ayarları ilk haliyle duruyor , benim için şimdilik bir sorun yok ama yarıştıkça ince ayar yapacağım kesin. Direksiyon dönüş açısı 1080 derece

Son olarak da sürüş modu seçeneği var ama level 15 te açılacak, ben şu an 14 oldum , az sonra açıp denerim ve buraya yazarım hemen .

• venom800 kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık.İnce ayarlarınızı bekliyorum.

Günlük zamana karşı klan savaşı var ona sardım.İlk 3 e kadar yükseldim.Tavsiye ederim herkese sarıyor😀

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.