Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.754
Cevap
25
Favori
47.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı durumdayız dostum . Buradaki çoğu kişi de aynı şeyi yaşıyor. Bizlik bir şey yok yani , tamamen Nacon un beceriksizliği. Bitmemiş oyunu erkenden çıkartıverdiler, birde kaç kere ertelendi bu oyun siz düşünün. Artık uğraşmayın derim ya, yarın bakarız . İyice rezil ettiler koca günümüzü zaten. Şu an oyun mekaniklerinden , sürüş ve direksiyon detaylarından, şehir genişliği ve gizli saklı şeylerden , grafiksel durum ve optimizasyondan bahsediyor olacakken daha oyuna giremedik tam rezillik yani . Steam in dediğine göre solar crown u 3 saattir oynuyormuşum 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçesi düşük, yapım süreci sıkıntılı geçen, fakir firmanın vasat bile olamayan çöp oyunu. Ben bunun betasınıda oynayamamıştım görünen o ki adamlar tam sürümde bile server işlerini hala çözememiş.

Bu oyun 10 tane patch yerse ancak adam olur. Almayın, aldırmayın…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Betadan hiç farkı yok mu? O zaman oynadığımda dlss hali bile igrencti.

• Her yeni çıkan oyun konusuna gelip çöp yazanlarda yokmu birde bloklamakla uğraşıyoruz bu kadar sıkıntı arasında.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Çöp diyecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama bir çok oyun gibi daha bitmeden piyasaya çıkıp gelen paralarla kervanı yolda düzeriz mantığını gütmüşler belli ki.

• Açılmayan oyunu 5 saat oynattılar bana.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Eylül 2024; 0:59:40 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Benden çok oynamışsın dostum Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe Şaka bir yana klasik bir olay gerçekleşmiş yine , oyuncular ikiye ayrılıp bir kısmı hemen Nacon a ve kt racing e sövüp oyunu iade etmiş bir grup da aşırı iyimser. Ben ikisinin ortasında oluyorum haliyle, kimse kusura bakmasında çocukluktan beri oynadığım serinin devam oyunu 13 sene sonra gelmiş ve ilk gün saçma bağlantı sorunları nedeniyle oyuna giremediğim için anında oyunu iade edecek değilim ...

Yanlız gördüğüm videolardan çok net şunu söyleyebilirim ki oyunun PC sürümü ile konsol sürümü arasında ciddi bir grafik kalitesi farkı var. Bu kadar olmamalıydı diye düşünüyorum. Umarım bu bitmemiş oyunu en kısa zamanda bitirirler ne diyeyim artık . Bugün öğleden sonra oyuna girmeyi tekrar deneyeceğim, bakalım söyledikleri iyileştirmelerin ne kadarını yapıp başarılı olmuşlar göreceğiz. Yapımcı yine bir açıklama yapmış zaten , mevcut sunucu problemlerinin farkındayız canla başla çalışıyoruz vs vs... Oyunu oynayabilen şanslı azınlık ise şunu söylemiş , güzel oyun ama berbat serverlar

• Forza horizon 5 ile kıyaslanma olmuş ama şunu 2 sene önce üstüne basa basa hatırlatırım koskoca microsoftun oyunu fh5 ilk çıktığı ay (ya da aylar) berbat idi hatta berbatında ötesinde. Bu oyunda server sıkıntısı varmış, allahtan sadece server sıkıntısı var galiba(oynamadığım için bilemiyorum). fh5'te oyunun serverları çok kötü olmakla beraber grafikleri de ilk çıktığı zamanlar çok kötü idi bilen bilir, sonradan sonradan oturttular. Ha bunları söylerken bi yanı kötülemek bi yanı da savunmak değil amacım yani neyle mukayese edilip ne şartlarla karşılaştırma yapılması gerektiğini belirtmek isterim. Kendi adıma da iyi ki gold sürümünü almamışım standart alıp 1 hafta daha beklerim demiştim zamanında ve 1 hafta sonraya umarım sorunlar düzelir. Yukarılarda da dedim yine diyorum oyunu hiç oynamadım ama gameplaylere bakıyorum da beni tatmin ediyor.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

İnsanımızın çoğunda nefret ile bir oyunu yerin dibine sokup rahatlamaya çalışma eğilimi var bu bir gerçek ne yazık ki . Rahatlamak için çoğu zaman yaptığımız bu hobiye çok başka gözle bakan insanlar var. Kişi burada oyuna demedigini bırakmayıp yandaş bulamayınca aynı sözleri konsol bölümüne gidip bir daha söyler mi ya ? Şaka gibi bir topluluk var aramızda kısacası . Neyse söylediklerinde çok haklısın dostum , bakalım bizim çilemiz ne kadar sürecek ...

• Görünen köy kılavuz istemez. Grafik kalitesi ve oynanış leş. RPG oynamıyoruz sonuçta. Oynayan oynasın. Ancak vasatin altında.

Ek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 6 Eylül 2024; 10:1:34 >
  • Hala aynı, karakter yaratma ekranından öteye gidilmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Duyurulduğundan beridir bekliyordum betada deneyince hayal kırıklığına uğradım. Şimdi videolara baktım gözüme elle tutulur bir değişiklik gelmedi. Şükür betada denedik yoksa gaza gelip ön sipariş verebilirdim. Motorfest bundan çok daha iyi duruyor.

• Blackpanthaa'nın tdu yayınını izlerken forza horizon için "too plasticy" yorumunu yaptı forza için aradığım tanım tamda bu dedim. Forza horizon plastikimsi bir oyun hem görüntü hem oynayış bu yüzden hiçbir zaman kendine çekmedi beni.

• Şu avatar yükleme ekranındaki bağlantı hatası sorunu ne zaman çözülecek ya ? Gold Edition aldık dünden beri oyuna giremiyoruz şaka gibi , bunların gold alanlara ayrı bir teselli ödülü falan vermesi lazım Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Sonunda bir değişiklik oldu.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

Hocam siz bu gidişe oynarsınız da bu oyunuTest Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• 16 ya kadar düştüm ve bakım çalışması var mesajı çıktı.

Neyse bu sefer düzelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Eylül 2024; 12:56:40 >
  • Sonunda mekandayız :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende girdim.

Darısı başıma Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe  İki saat sonra deneyeceğim umarım bende.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.