Ben de bir görev yaptım 58000 verdi fakat hala gezmek güzel yarış ivmesinden çok uzak, meret yarışmadan da para vermiyor kumarhanenin açılmasını bekliyorum. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (88. sayfa)

-
-
58k çokmuş hangi görev o ben 44k aldım hep teslimden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeden sonra oyuna girdim otelden çıkar çıkmaz hemen sağda mavi bir arabaydı markasına bile bakmadım 6.5 km hasarsız araç teslimi.
-
-
bu online oyun mu, ücretsiz midir? bir de ne teslim ediyorsunuz? (bakalım benim mesaj gidecek mi beş yıllık konu gündeme gelmiş
)
-
Oyunda görevler var sana farkli bir araba veriyor hasar vermeden teslim etmeye calisiyorsun , common uncommon rare gibi dereceleri var . Bende oyunu yeni aldim , hatta güncelleme üstüne gelmis oldum iyi oldu baya . Online modu da var istersen solo da oynayabiliyorsun sana kalmis , hatta yeni güncellemeyle geldi solo mode u . Steamdeki oyunun negatif puanına aldanma bence, tavsiye ederim özellikle logitech g29 ile oldukça başarili .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneria -- 20 Mart 2025; 19:26:36 > -
-
Galiba Diablo ve Bugatti Chrion Super Sportu satın alabilmek içinde 4. Sezonu beklememiz gerekecek. Hala birkaç performans sorunu var. Bazenleri Fps düşüyor ve oyundan çıkana kadar düzelmiyor. Ayrıca halen 4060 ve 4060 ti (diğerlerinde varmı bilmiyorum) olanlara frame generation kendi kendine kapanıyor. Oyundan çıkıp öyle geri aktif hale getirebiliyorsun. Bu sorunlarının halen çözülmemesi çok tuhaf.
Fiziğe meydan okuyan Bugatti
Burda ne varsa çarpmama rağmen sürekli %1 hasar veriyor bu yüzden
-
Oradan yavaşça geri geri geçin o zaman çarpmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Mart 2025; 18:1:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
store.steampowered.com
Test Drive Unlimited Solar Crown - Season 3 Mid-Season Patch Notes - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/538851441440195248 -
store.steampowered.com
Test Drive Unlimited Solar Crown - Solar Club Letter: May 2025 - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/538854612737720840 -
Arkadaşlar selam.
Ben PS5 kullanıcısıyım. Öyle deli gib sim, arcade vs bilgim yok. Şu an crew motofest ve forza oynuyorum. Bu oyunu şimdi indirimden almak istedim ama mesajları elimden geldiğince taradığımda anlayabileceğim bir mesaja rastlayamadım. Bu oyunda online zorunluluğu varmış. Yani ben bu oyunu aldığımda crew veya forza gibi bilgisayara karşı yarışlar yapamayacak mıyım? Yani yaptığım yarışların hepsi diğer oyunculara karşı mı olacak? Bir offline modu aktif değil mi? Sorum saçma gelmiş olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
Evet yapay zekaya karşı yarışıyorsunuz. Online olma zorunluluğundan dolayı internetsiz oyuna giremiyorsun veya internetiniz yavaşsa oyuna çok etki yaratıyor.
-
Anladım çok teşekkür ederim. Fps drop yaşamak tat kaçırabilir. Keşke PS tarafında deneme sürümü veya demo olsaymış.
-
The driving feels really damn good to me. They absolutely nailed that cruising feel and that sense of speed??? Absolutely amazing and is something sorely missing in recent racing game titles.
Redditten oyunun cevherini keşfetmiş birinin daha yorumu.
-
Arkadaşlar dün oyuna girmek istediğimde serbest olarak dolaşabiliyordum, fakat hiçbir yarışa giremedim. Yarışa başla dediğimde Solar Crown yazan yükleme ekranı sabit kalıyor. Bilginiz var mıdır?
-
Oyunu bir süredir oynuyorum. Kişisel görüşlerimi sıralamak istedim.
- Öncelikle grafik konusunda takıntılı olanlar varsa oyundan bence uzak dursun. Oyun size öyle çok yüksek grafik kalitesi sunmuyor. (Tabi bu benim konsol tecrübem. PC için yorum yapamıyorum.
- Oyuna girdiğimde elemanımız otelin içerisinde yürürken çıkmak istediğimde hareket ettirmem ve yürütmem zor olabiliyor. Bunu çözemedim. Bu oyuna otelden değil de direkt yolda arabanın içinden başlamanın bir yöntemi var ise yazarsanız sevinirim.
- Araç teslimatlarında çok saçma hasarlar alabiliyoruz. Mesela bir ikaz konisine (trafik kukası) çarptığımızda veya orta refüjde boyu lastiğin boyunu geçmeyen bir ota sürttüğümüzde ciddi hasar düşüşü alabiliyoruz. Onun dışında çeşit çeşit araç kullanabilmek adına güzel bir uygulama olmuş.
- Bazen doğru şeritte olmamıza rağmen bariyerler açılmayabiliyor veya geç açılabiliyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Her ne kadar aksaklıklardan bahsetmiş olsam da sonuç olarak yorumum çok olumlu. Evde Thrustmaster T300 direksiyon kullanıyorum. Forza Horizon, NFS tüm seri, Crew Motofest, Gran Turismo Sport, Gran Turismo 7, Grid Legends, Dirt 5, Wreckfest ve adını unuttuğum bir çok oyuna sahibim. Hepsinde de direksiyonu mu denedim ve şu an direksiyonla oynamaktan en çok zevk aldığım oyun Test Drive Unlimited. Bu oyunu satın aldığımdan beri diğer oyunlara dönemiyorum. Kesinlikle direksiyonda diğer oyunlardan açık ara daha fazla zevk veriyor. Belki güzel bir grafik ve offline mod güncellemesi gelirse o zaman çok daha iyi bir hal alacağını düşünüyorum. Yoğunlukla araç teslimatı yapmaya çalışıyorum. Özellikle enkaz mıydı adını unuttum, o araçlarla ilgili sinyal aldığımda onların peşine düşüyorum. Şimdilik nazar değmesin güzel gidiyor. Saygınlık seviyesi 20'de.
-
Solar Club Letter: June 2025
steamcommunity.com
Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Solar Club Letter: June 2025https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/538857783458529692
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X