Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venom800

Ya çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. Antrenmanlarım sırasında bir omurga sakatlığı geçirdim ve sakatlığımın ne olduğunu net olarak anlamak için 6 tane doktor değiştirmem gerekti! Yaşım itibariyle sakat kalmadım belki ama yanlış teşhiste bulunan doktorları aklıma getirince bu tip bir rahatsızlık yaşayan insanların haline çok üzülüyorum cidden. Devamlı olarak acı çektiğim zamanlar oldu ve tedavime hiçbir etkisi olmayan ilaçlar kullandım doktor tavsiyesi üzerine ve yine herhangi bir ilaca karşı alerjim olmadığı için bu gereksiz ilaç kullanımı durumunu da ucuz atlattığım için kendimi şanslı hissediyorum. Tv de gördüğümüz o şiddet yanlısı, doktor pataklayan adamların yapısında biri olsam herhalde iyileşme sürecimin ciddi oranda uzamasına ve gereksiz yere acı çekmeme neden olan doktorları evire çevire pataklardım ama o tip bir insan olmadığım için şükrediyorum. Doğru doktoru ve dolayısıyla tedavi şeklini bulmam 8 ayımı aldı ve bu süreçte yaşamımda büyük yeri olan vücut geliştirmeden uzak kaldım, bu durum benim gibi bir sporcu için çok çileli bir süreç gerçekten. Neyse daha fazla uzatmayayım ya, sonuç olarak doğru tedavi ile eski halime dönmeme çok az kaldı ve bu süreçte kaybettiğim 10 kg kadar kas kütlesini de geri aldım, acı dolu günlerimin bittiğine çok seviniyorum ve sağlığınızın yerini hiçbir şeyin alamayacağı gerçeğini tekrar hatırlatmak istiyorum

Diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar biraz özel bir yazı oldu ama yazmadan edemedim ne yapayım... TDU server ları kapanmadan muhakak toplu bir gezi düzenleyelim arkadaşlar hatta server ların kapanacağı gün ve saatte de adada yerimizi alacak bir organizasyon yapalım derim

hocam seni tekrar aramızda görmek çok güzel . Çok geçmiş olsun sağlığına kavuşmuşsunya gerisi önemli . Tekrar hoşgeldin

• Online oynayan var mı halen? Satın almayı düşünüyorum.
  • Tekrar tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

@Mobile Prof. ne yazık ki TDU'nun server ları 29 Eylül'de kapanacak o nedenle oyunu offline olarak da oynarım diyorsanız alın derim hiç düşünmeden ama sadece online odaklı bir oynanış istiyorsanız ay sonunda server ların kapanacağını düşünerek davranın.

Dün akşam çok uzun bir süreden sonra online olup Viper'ı garajdan çıkardım şükür Biraz paslanmışım ama olacak o kadar diyorum Bağlantı biraz sıkıntılı oldu ama 20 dakikalık bir uğraş ile doğru düzgün online tecrübesi yaşayabildim diyebilirim. Ay sonuna kadar gün ve saat belirleyip şöyle 5-6 hatta olabiliyorsa daha fazla kişi toplanıp son turlarımızı atalım derim arkadaşlar.

• @venom800
    Önerini dikkate alırım.
    Neden kapatma gerği görmüşler bir bilgi var mıdır?
    İşe gittiğim için kaç senedir düzgün oyun oynayamadım. En azından biraz online olarak oynamak istiyordum.
    Bilgim olmadığı için şunu da sorayım;
    TDU2 Online olarak devam edecek mi peki? Eğer öyle ise onu satın alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 8 Eylül 2012; 15:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

@venom800
    Önerini dikkate alırım.
    Neden kapatma gerği görmüşler bir bilgi var mıdır?
    İşe gittiğim için kaç senedir düzgün oyun oynayamadım. En azından biraz online olarak oynamak istiyordum.
    Bilgim olmadığı için şunu da sorayım;
    TDU2 Online olarak devam edecek mi peki? Eğer öyle ise onu satın alayım.

Aslında TDU'nun serverları geçen sene kapatılacaktı fakat artan online oyuncu sayısı bu durumun sadece ertelenmesini sağladı diyelim. İkinci oyun daha uzun süre aktif olmaya devam eder tabi o nedenle ikinci oyunu almayı düşünebilirsiniz.
  • 350000 . küsür km. turlayıp arkadaşlar edindiğimiz vakit geçirip sıtres attığımız adamıza hüzünlü bakışlarla bir veda turu.

• 29 eylül veda partisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

29 eylül veda partisi

Tdu2 kısmına yazdım hazırlan diye ben tekrar kurdum Tdu2 'yi ısınma turları yapıyorum.
    Bu akşam serverler müsade ederse FORZA yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

29 eylül veda partisi

Tdu2 kısmına yazdım hazırlan diye ben tekrar kurdum Tdu2 'yi ısınma turları yapıyorum.

Ben dün akşam oyundaydım fakat 00:00'dan sonra server lar kapandı. Oyundan düştükten sonra bir daha da giremedim... Pc de uzun zamandır oyun oynamıyorum, girdiğim bir kaç oyun var onlardan biri de TDU idi. Server lar kapanmış olsa da ben oyunu offline olarak da oynarken çok büyük zevk duyuyorum o nedenle TDU'nun yeri her zaman için bende ayrı olacaktır.

• 2009 Renault Mégane Coupe RS bunu birisi ekleyebilirmi lütfen

rapid de ve game frontta ölmüş linkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 5 Ekim 2012; 16:21:03 >
  • quote:

quote:

29 eylül veda partisi

yetişemedim buluşmaya
  • quote:

quote:

quote:

29 eylül veda partisi

yetişemedim buluşmaya

Ben TDU2 'yi tekrar kurdum sende hazırlıklarını yap yavaş yavaş.

• Sevabına hazır serverlarda kapanmışken şu oyun için güzel bir multiplayer programı yapsalar da oynamaya devam etsek. Hamachi,Tungle...gibi
  • TDU serverler komple kapandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

TDU serverler komple kapandı mı?

Ne yazık ki evet. Şu an serverları aktif olan oyun TDU2 ve uzun bir süre de aktif olmaya devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

TDU serverler komple kapandı mı?

Ne yazık ki evet. Şu an serverları aktif olan oyun TDU2 ve uzun bir süre de aktif olmaya devam edecektir.

Hadi ya üzüldüm hocam neden kapandı acaba bir fikriniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atari aslında 2011 yılında server ları kapayacaktı fakat TDU'ya büyük bir ilgi vardı ve ondan vazgeçmeyen aktif bir kullancı kitlesi oluşmuştu. Tüm bunlar TDU server larının kapanmasını sadece geciktirdi ve bir ay evvel resmi bir açıklama ile 29 eylül de server ların kapanacağı bildirildi. Oyunu elbette offline olarak oynamaya devam edeceğiz ama online arenada boy gösterememek üzücü... Bu oyun sayesinde forumda bir çok kişi ile güzel sohpetler etme imkanı buldum, çoğu ile hala görüşüyorum. TDU çok özel bir oyundu cidden, TD serisinin yeniden doğuşu ve seriye yeni bir soluk idi. Nfs'den yıllardır beklediğim şeyi bir Test Drive oyunu yapmıştı, egzotik bir ada ve onlarca süper spor otomobil... Detaylı kokpit kamerası ve iyi bir kontrol sistemi. Ne son çıkan Nfs oyunları gibi aşırı derecede arcade bir oynanış ne de Gran Turismo veya Gtr gibi simülasyon tarzı bir oynanışa sahip değildi TDU, ikisinin arasında bir yerde tam istediğimiz gibi bir oynanış mekaniğine sahipti. Zoru sevenler için oyunun %60'ından sonra açılan hardcore mod ile oynanış mekanikleri daha gerçekci bir hale geliyordu ki bu modda G25/G27 türevi bir direksiyon ile alınan zevk başka çok az oyundan alınabilir. TDU'nun yolundan gittiğini tahmin ettiğim bir oyun da Xbox360 konsolu için çıkacak olan Forza Horizon. Oyun alanı olarak Colorado seçilmiş ve bir sürü süper spor otomobil var oyunda (başta srt viper:) , oyunun videolarından gördüğüm kadarıyla ben TDU'nun açtığı yoldan giden ve çok daha gelişmiş bir oyun olacağını tahmin ediyorum Forza Horizon'un. Pc veya Ps3'e gelmeyeceğine kesin gözüyle baktığım bir oyun olduğu için nasıl oynarım bilemiyorum ama oyun çıktığında konsol kafelerde oyunu deneyeceğime emin olabilirsiniz

• forza horizon da kokpit kamerası yok diye biliyorum, doğru mudur?
  • Arkadaşlar bu tdu2 de motor var mı ?
    hayırlısıyla yeni sistem aldığımda tdu ve tdu2 yi yüklemek istiyorum online de var galiba nasıl bilmiyorum ama motor similasyon oynuna benzer olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

Arkadaşlar bu tdu2 de motor var mı ?
    hayırlısıyla yeni sistem aldığımda tdu ve tdu2 yi yüklemek istiyorum online de var galiba nasıl bilmiyorum ama motor similasyon oynuna benzer olsun yeter.

Var fakat ek pakette.
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.